Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Aşk İtirafı Alıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün ruh eşinizle heyecan verici bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu kişi hoşlandığınız biri ya da sadece yakın bir arkadaşınız olabilir ama ikinizin de aynı frekansta olduğunu göreceksiniz. Yaşam hakkındaki düşünceleriniz ve inançlarınız tamamen uyuşuyor. Aranızdaki bu samimi bağın tadını çıkarın! Son zamanlarda kendinizi biraz fazla soyutlamışsınız, sosyal çevrenizi genişletmelisiniz.

Günün yoğun enerjisi, projelerinizi düzene koymanıza ve düşüncelerinizi sağlamlaştırmanıza yardımcı oluyor. Kafanızda sürekli olarak dönen fikirlerinizi ve hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın. Bugün, zihninize odaklanmak ve konunun özüne ulaşmak için harika bir gün. Tabağınızı temizleyip bir sonraki yemek için yer açın.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Başarıya hızlı trenle gidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Başarının farklı ölçütleri olduğunu da unutmayın. Bugün, duygusal başarınız üzerine düşünmek, kendi hislerinizin hayatınızın denklemine ne kadar uyumlu olduğunu tartmak son derece önemli. Yolcusu olmanız gereken trenin, yolcusu olduğunuz trene tam dik açıyla seyrettiğini fark edebilirsiniz. Bir sonraki durakta inip başka bir hatta geçmekten korkmayın. İstayon şefine nasıl gideceğinizi sorun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişken yapınızda olmayabilirsiniz. Kendinizi rahat hissettiğinizde, ağzınız iyi laf yapıyor. Bazen sınırı aşıp insanların kafasını şişirebiliyorsunuz! Sizi dinleyenlerin dikkatli olduğundan ve uyuklamadığından emin olun! Sizden üstteki kişilerle çok samimi olmaya çalışmayın. Patronunuz bugün yaramaz şakalarınızı takdir etmeyebilir. Ve prestijli bir müşteriniz, kendisinin ayakkabı markası ya da saç şekli hakkındaki kişisel yorumlarınıza itiraz edebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda önemli bir netleşme olabilir. Yaşanan netleşmeler kaygı ve endişelerinizi sonlandırabilir. Olaylara, kişilere daha net sınırlarla bakabilir, yargılama eğiliminde olabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir çıkmazın içinde olmadığını bilmelisin.  Zor günleri geride bırakmak için sabretmelisin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, beklemediğin bir kişiden aşk itirafı kapını çalabilir. Konuyu arkadaşlarınla paylaşmak isteyeceksin. Evde düzenli vakit geçirmek için spor yapmayı düşünebilirsin. Sağlıklı bir yaşam istiyorsun.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş anıların tazeleneceği bir gün olabilir. Saklamaya çalıştığınız konuları paylaşarak geçmişin üstesinden gelebilirsiniz. Paylaşmanın iyi bir çözüm olduğunu görmek sorunlarla başa çıkma yöntemleriniz konusunda size yeni fikirler verebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinize yeni fikirler katabilirsiniz. Sosyal konularda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeniliklere daha açık olduğunuz zamanlar olacak. Arkadaşlarınızla plan yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görünüşünüz ile ruh haliniz tam anlamı ile örtüşmeyebilir. Aşırı kontrolcülük gün içerisinde kuruntu ve karamsal düşüncelere kapılmanıza neden olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgisel yetenekleriniz her zamanki kadar keskin değil. Hissettiğin şey çarpıtılmış veya yanlış olabilir. Bu bir şeyleri kaybettiğiniz anlamına gelmez. Duyum aldığınız her şey hakkında tarafsız olmaya çalışın. Böyle yaptığınıza sevineceksin.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. 

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer bugün maddi konular üzerine eğilecekseniz, duygularınızı ve dürtülerinizi engellemek zorunda kalacağınızı unutmayın. Mantıkla hareket etmeli, tutarsızlıklar veya dengesizlikler karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz zorlu bir dönemden geçiyorsa onu yalnız bırakmamaya özen gösterin. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanmış bir durumdasınız. Bugün aklınıza çocukluğunuzda geçirdiğiniz güzel anlar gelebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Atılımlarınız ve hedefleriniz konusunda isabetli davranışlar içindesiniz. Duygusallığınızı denetlemelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 52" R
Ay
Balık
03° 27' 11"
Merkür
Koç
18° 11' 31"
Venüs
Boğa
04° 22' 16"
Mars
Koç
01° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 48' 46"
Uranüs
Boğa
22° 30' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 44"
Lilith
Başak
23° 38' 29"
True Node
Koç
15° 21' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>