Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Önemli Düzenlemeler Yapabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Her zamankinden daha uzun ve büyük kucaklamalara ihtiyacın var. Seni silkelemek ve değiştirmek üzere etkili bir güç hayatına giriyor. Gereksiz tartışmalar ve sözel atışmalar seviyesine inme. Zıtlığa ne kadar direnirsen, karşına o kadar inatçı durumlar çıkacaktır. Evden çıkmadan, duygularını destekleyecek bir enerji kaynağını yanına aldığına emin ol.Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam ve akış tarafından desteklendiğiniz bir gündesiniz. Ruhsal, bedensel veya maddesel planda iyileştirmeyi istediğiniz alanlara yönelebilirsiniz. Kendi fikirlerinize güvenin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konularında daha aktif bir rol üstelenebilirsin. Çocuk sahibi bir Kova burcuysan onların sosyal hayatında bir takım düzenlemeler yapmak istiyorsun. Gün içinde kapıldığın düşünceler sana geçmiş muhasebesi yaptırabilir. Hesaplı davranıyorsun. Hayatında değişiklik yapmak istediğin noktalar olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda zorluklara duygusal yaklaşım sergileyebilirsiniz. Sizin öncelikle profesyonel olabilmeyi başarmanız gerekiyor. Anlık gelişen olaylarda soğukkanlı olmanız, konunun ne olduğunu daha iyi anlamanıza ve buna göre bir yaklaşım geliştirmenize yardımcı olacaktır.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak arzusu içinde olabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, keyifli bir gündesiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için istekli olabilirsiniz. İkili ilişkilerde öngörülü olmak, çıkacak tartışmaları önleyebilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dikkatli olmanız ilerleyen günlerde maddi darlık çekmenizi önleyecektir. Gelirgider hesabı yapmak için uygun birgün olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahatler, görüşmeler, yazılı ve sözlü iletişim, evraklar ve haberleşme alanlarında ani gerilimlere açık bir zamandan geçtiğiniz için, zihninizi rahatlatan ortamlarda bulunmayı tercih ederek, iletişimde öfke ve bencillikten uzak bir tavır benimsemelisiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşlılarla küçük anlaşmazlıklar yaşamanız bugün olası. Alttan alan taraf siz olmalısınız. Her ne kadar haklı olduğunuzu düşünseniz de yaşlılara saygı göstermeye özen gösterin. Onları üzmek istemezsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizlilik içerisinde yalnız başınıza çalışmaktan bzı önemli faydalar sağlayabilirisiniz. Palnalarınızı gizliden gizliye hazırlamay çalışın ve ilgili hamleleri de yaparken, kimsenin ne yaptığınızı takip etmediğinden emin olun.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizde başarılı olabilmek için çok çalışıyorsunuz, fakat kendinize de zaman ayırmalısınız. Yeteri kadar su içtiğinizden emin olun.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hatıraları silinmeye başlayan eski bir aşk yeniden kalbinizi ısıtmaya başladı. Bu yakınlaşmaya sıcak bakmanız, sonradan sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. İşle ilgili bir sorunun çözümü için, arkadaşlarınıza öncülük edecek, iyi sonuçlar alacaksınız. Bugünlerde aile arasında yaşanabilecek tartışmalarda tarafsız olmaya dikkat edin. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlık konularında hassas olmanız gereken bir gün

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>