Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Buluttan Nem Kapabilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Birine bazı faydalı tavsiyeler sunabilirsiniz. Sezgisel bir doğanız var ve psikolojiyi konusunda iyisiniz. Şu anda bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz biri kişisel bir zorluk yaşıyor olabilir. Bu konuda onunla konuşmak ve bazı tavsiyeler vermek isteyebilirsiniz. Ses tonunuz ve üslubunuzla bu kişiye karşı destekleyici olun, onun ruhunu ve enerjisini canlandırmak hoşunuza gidecek.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Her zamankinden daha uzun ve büyük kucaklamalara ihtiyacın var. Seni silkelemek ve değiştirmek üzere etkili bir güç hayatına giriyor. Gereksiz tartışmalar ve sözel atışmalar seviyesine inme. Zıtlığa ne kadar direnirsen, karşına o kadar inatçı durumlar çıkacaktır. Evden çıkmadan, duygularını destekleyecek bir enerji kaynağını yanına aldığına emin ol.Bugün eğlenceyi seven yönünüz ön plana çıkabilir, sosyalleşmek ve çekici bulduğunuz bir arkadaşınızla flört etmek ya da ailenizden biriyle esprili bir şekilde gözlemlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Daha ciddi yükümlülüklerinize de zaman ayırmaya çalışın! Zihninizi boşaltmak için düzenli olarak mola vermek isteyebilirsiniz, ancak bunların hiçbir işi halledemeyeceğiniz kadar sık olmamasına özen gösterin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zihniniz daha aktif olabilir, daha dağınık çalışabilir. Gün içinde planlarınız değişebilir. Ruh halinize ve ana göre hareket edebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile iletişiminde problemler çıkabilir. Senin hakkında yayılmış yalan yanlış bir bilgiyi düzeltmek için çaba göstereceksin. Yaşam alanında yetersiz gördüğün konulara ağırlık verirken, evde beklenmedik tadilat işleri çıkabilir. Bu sorun ile birlikte akşam saatleri için bütün planların alt üst olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Odanızda ve diğer alanlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Fikirleriniz ve becerileriniz size yeni bir ilham kaynağı oluşturabilir. Kısıtlamaların değişime ve özenli olmaya engel olmadığını bir kez daha anlıyorsunuz.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi ortaya koymak ve başkalarından bir şeyler öğrenmek için uygun koşullar var. Entelektüel açıdan daha verimli olabilirsiniz. Tabii tembellik de edebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz terfi haberi ya da maddiyatınızı ilgilendirenbağlantılı haberler gelmeyebilir, bu durum gerginlik yaşamanıza sebep olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok sayıda kafa karıştırıcı telefon çağrısı alabilirsiniz. İlk başta e-postalarla dolu posta kutusu sizi heyecanlandıracak, ancak sonra bazılarının önemsiz olduğunu, bazılarının ise hiç duymadığınız insanlara hitap ettiğini göreceksiniz. Pes etmeyin. Bu karmaşa yarın geçecek!

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşündüğünüz konuların kabul görmesi sizin için bir mutluluk kaynağı olacak. Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Şartlar sizden yana.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizden bir kişinin veya dahil olduğunuz bir sosyal ortamın gözünüzdeki önemi büyük ölçüde artabilir. Bunu sağlayan şey ise, günlük işleriniz veya bunların detaylarıyla alakalı bir husus olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Büyüleyicisiniz ve her yerinizde pozitif enerji var. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başladınız ve sonunda bunu hissedebiliyorsunuz. Bugün olumsuz şeyleri kafanıza takmamaya çalışın.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilgisizliğinden şikayet ediyorsunuz ama bu sorun tek taraflı yaşanmıyor gibi. Cesaretli davranıp konuşma fırsatı yaratabilirseniz, onun da sizden yakınmaları olduğunu göreceksiniz. İşyerinde duyacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir. Siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalmanız mümkün. Bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Harcamalar konusunda kendinize hakim olun!

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 01' 33" R
Ay
Başak
18° 25' 16"
Merkür
Boğa
02° 13' 28"
Venüs
Boğa
22° 07' 37"
Mars
Koç
12° 52' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 54' 56"
Uranüs
Boğa
23° 20' 23"
Neptün
Balık
29° 22' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 49"
Lilith
Başak
25° 14' 27"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>