Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularına Değer Veriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün, aklınızın öncelikle romantizmde olması muhtemel. Evliyseniz, eşinize daha yakın olacaksınız. Eğer evli değil ama bir ilişkiniz varsa, ilişki bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, yeni ve heyecan verici biriyle tanışmanız mümkün. Sıcak bir beraberlik ve samimiyet duygusu kalbinizde baskın gelen hisler. Uyarı: partnerinizi olduğu gibi görün ve kabul edin!

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

Parayla ilgili canınızı sıkan ne varsa bugün çözülecek. Birkaç saat içerisinde hediye veya bonus alabilir hatta belki de bir şekilde masraflarınızı kesebilirsiniz. Bu, büyük ölçüde omuzlarınızdaki yükü hafifletecek ve siz rahat bir vicdanla bu akşamı kutlamaya gideceksiniz. Bu kutlamanın bi kısmını meditasyon veya şarkı söylemeye ayırabilirsiniz. Tadını çıkarın!

Bazı sığ ve dar görüşlü insanlar bugün sinirlerini bozmak için adeta sözleşmiş gibi etrafında toplanıyor. Neyse ki sen açık ve hoşgörülü bir insansın. İnsanları ve yaşananları olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Bugün, kendini zıt görüşlere sahip iki insanın karşı karşıya bir ortamda bulabilirsin. Birbirlerinin bakış açılarına dair gözlerini açmalarına yardım et.Önünüzde muhteşem bir gün var fakat siz geçtiğimiz günlerde olduğunuzdan daha sade bir halde olmaya meyillisiniz. Bugün düşünceleriniz dışa değil de, kendi içinize yönelik. Sevdiğiniz bir arkadaşınızla sakince vakit geçirin ve en derin parçanızdan gelen hayallerinizi anlatın. Aldığınız sıcak tepki sizi şaşırtacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedef ve amaçlarınızla ilgili sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bir süredir planladığınız hedefler, gerçekleştirilebilir. Patronlar ve aile büyükleri gündemde olabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında yapacağın değişiklikler için belli sınavlardan geçmen gerektiğini biliyorsun. Yapacağın yatırımların sağlıklı bir biçimde ilerlemesini istiyorsun. Beklediğin kredi başvurusunun olumsuz sonuçlanması planlarını bozabilir. Evli bir Kova burcuysan, eşinle birlikte romantik bir gece geçirmek isteyeceksin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikteyaptığınız insanlar olsa bile siz hislerinizin sesini dinleyerek daha fazla sorumluluk alıyorsunuz. Verdiğiniz doğru karar neticesinde ilerde oluşabilecek bir sorunun önünü kesmeniz mümkün. Ama yine de hassas olduğunuz konularda yanınızdaki kişileri de bilgilendirmenizde ve sizin gibi hareket edebilmelerini sağlamanızda fayda var.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular bugün gündeminizi etkileyebilir. Gün içindeki sıkışmalar işlerinizin ilerlemesinde zorlanma getirebilir. Biriken işlerinizi ilerleyen saatlerde toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiler daha akıcı. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Duygularınızı daha rahat ifade edebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevsimsel geçiş sürecinde toprak grubu olarak adapte olmakta problem yaşayabilirsiniz ya da yer yer içinize kötü bir şey olacakmış gibi bir his gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çalışma hayatınızla ilgili olası krizlere, kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizle ilgili problemlere ve onların yaşamlarındaki sıkıntılara açık bir enerjide olacaksınız. Burada iletişim konusunda oldukça hassas bir zamandan geçmektesiniz. Birtakım görüşme ve anlaşmalarınız kesintiye uğrayabilir vehayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu birçoğunuz için işten ayrılık anlamı taşırken, birçoğunuz için deilişkilerinde bir kesintiyi ifade etmekte. Aynı süreçte genel sağlık durumunuz etkileneceği için özellikle mide ve baş bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara karşı önlem almanız faydalı olacaktır. Yeniayın olumlu bir özelliği eğitim süreçleriniz, yolculuklarınız ve sosyal ilişkiler ile partnerlik konusunda size fırsatlar sağlamasıdır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, içgüdülerinizi takip etme zamanıdır. İçinizdeki sese uyum sağlarsanız uzun bir yol kat edebilirsiniz. Hiç gün içinde yoga yapmayı düşündünüz mü? Buna zamanınız olmadığını düşünüyorsanız bahane uyduruyorsunuz demektir. Harekete geçin!

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek veimkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gerçek dünyadan ayrılıp bir hayal alemine dalabilirsiniz. Çevrenizi, gerçekte olduğundan çok daha farklı algılamanız mümkündür. Hayalgücünüzün sizi, gerçeklikten tamamen koparmasına engel olmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi çok seviyorsunuz ve onu çok kıskanıyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında alamaya başlayacaksınız. Kendinizi iyi hissediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara enerji saçıyorsunuz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından duygusal yönlerinizi göstermekte ve ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz. Ne yaşıyorsanız dışarıdakiler tarafından görülebilir ve izlenebilir olabilir. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 59' 18" R
Ay
Yengeç
14° 29' 56" R
Merkür
Koç
25° 56' 37"
Venüs
Boğa
15° 42' 05"
Mars
Koç
08° 53' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 45' 38"
Satürn
Balık
17° 32' 47"
Uranüs
Boğa
23° 02' 12"
Neptün
Balık
29° 14' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 59"
Chiron
Koç
21° 18' 40"
Lilith
Başak
24° 39' 42"
True Node
Koç
15° 00' 27"
Son Güncelleme : 12/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>