Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alternatiflerin Hazır Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevgiliniz sizi işkolik buluyor. Onu da kendi alanınıza çekmeye çalışıyorsunuz. Sizinle bu kadarmerkezli ilişki kurmak istemiyor. Yaşadığınız sorunların kaynağında da bu var. Eğer hemen bugün başlayarak sevgilinizle her akşam dolaşmaya çıkar ve projenizi hiç konuşmamayı becerebilirseniz belki bir şeyler düzelecek.

Aileye ait bir mülkün satışıyla hayatınızın kökten değişeceğine inanmışsınız. Payınıza düşenle gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bazı gerçekçi planlarınız var. Yalnız bu satışın önünde çok engel görünüyor. Herkesin tıpkı sizin gibi bir hesabı var. Size elinizdeki işi bir şekle sokmanız için mülk satışı yerine ortak bir destek önerilebilir.

Para sıkıntınız yok sayılır. Parayı sevip sevmem diyenlerdensiniz. Biraz hırs yapıyor ve pek aksamayan düzenli gelirinizle yetinmiyorsunuz. Paranızı çoğaltma girişiminizde büyük harcamalar çok olası.

Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde hayat kontrolünüz dışında akıp giderken kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Maneviyatınızı güçlü kılan konularla ilgilenebilir, hayır, bağış işleriyle ilgilenebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda önemli bir netleşme olabilir. Yaşanan netleşmeler kaygı ve endişelerinizi sonlandırabilir. Olaylara, kişilere daha net sınırlarla bakabilir, yargılama eğiliminde olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerine odaklanıyorsun. Evde olduğun bugünde kariyer planlamanı gözden geçirmek isteyebilirsin. Her koşula hazır olmak için alternatiflerini hazırlayacaksın. Sevgilisinden yeni ayrılmış olan bir Kova burcuysan, duygusal yoğunluğunu hissedeceksin. Barışmaya yönelik adımların olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Objektif düşünün ve her şeyi olması gerektiği gibi yaptığınızdan emin olun.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, gizli kalan durumlara ve ilişkilere işaret ediyor. Daha gerçekçi davranmaya bakmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısmetinizin açıldığı ve kötü kimselerin sizden kendiliğinden uzaklaştığı bir gündesiniz. Kariyeriniz için yeni kararlar almak isteyeceğiniz bir gün.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı yardımcılarınız, çalışanlar, evcil hayvanlar ve genel sağlık durumunuzla ilgili konular vurgulanırken, sağlığınıza, özellikle sindirim sistemi ve midenize dikkat etmeniz, beslenme planınızı sağlıklı şekilde oluşturmanız önem kazanıyor. Bununla beraber yaşamınızdaki içinize sindiremediğiniz olaylara yeniden göz gezdirmek ve sizi üzen, yıpratan olayları affetmek ve onlardan uzaklaşmak için iyi bir zamanlamada olacaksınız. Bu süreçte çalışma hayatınızda birtakım sorunlar belirebileceği için, panik yapmadan sakince olan biten problemlere çözüm bulmak ve sakin bir yapıda kalmak önemli olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akşam yemeğinde biraz farklı tatlar denemeye ne dersiniz? Uzak Doğu mutfağından lezzetlerle akşamınızı şenlendirebilir, aile bireylerinizle birlikte farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Çok hoşunuza gidecek!

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz tarafından çok sevildiğinizi hissedebiliyorsunuz. İş yerinizde kendinize ve ortaya çıkardığınız çalışmalara çok güveniyorsunuz. Zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek aktivitelere yönelin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız. Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanızı karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız. Başarınızı gölgelemeyin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>