Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Şüphecisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Ulaşmaya çalıştığınız kişinin mesajlarınızı kesinlikle aldığı konusunda kesin olmayın. Belki de bu kişinin sizi tamamen görmezden geldiğini düşünerek bir cevap bekliyorsunuz. Belki de bu kişi sormaya çalıştığınız soruyu anlamıyordur. Aşk ve romantizm meseleleri söz konusu olduğunda, bir şeyleri harfi harfine dile getirmeniz gerekir.

Bugün biraz daha derinlere inin. Bir süredir kafanızda kurduğunuz yaratıcı projeye odaklanın. İşleri tamamlama zamanı. Fikirler harika, ama onları işe yaratabilmenin anahtarı uygulamadan geçiyor. Kaynaklarınızı birleştirin ve bir plan yapmak için biraz zaman ayırın. Bugün eylemlerinizi anlayabilme konusunda daha başarılı olacaksınız.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda gösterişçi ve doğrucu olmak konusunda dikkatli olun. Normalde sakin ve sessiz biri olabilirsiniz fakat söz konusu müzik ve sanatsa fikrinizi hemen dile getirmek istiyorsunuz. Orada durun. Sizinle aynı fikirde olmayanların üzerine gitmeyin. Giderseniz kesinlikle başarılı olamayacaksınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fedakarlık gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. İdeallerinizin peşinden gidebilir, geleceğe yönelik hedefleriniz için çaba sarf edebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların artıyor. Evde geçireceğin bu süreçte ailen ile olan iletişimin kuvvetleniyor. Hata yapmaktan korkman seni şüpheci birisi haline getirebilir. İnce eleyip sık dokuyorsun. Evli bir Kova burcuysan, eşine sürpriz haberlerin olabilir. Eşinin mutluluğu seni de motive edecek.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda günü aniden gelişen olaylar kapatabilir. Sırasıyla çözüm bulmanız ve üzerinde yoğun bir çalışma göstermeniz gereken bu olaylar karşısında, sakinliğinizi korumanız orijinal çözümler noktasında en büyük destekçiniz olacaktır. Gerilmek yerine buradan ne çıkarmanız gerektiğine odaklanın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda değişiklikler yapacağınız zamanlar olabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanma yaşayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde çatışmalardan uzak durun.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar maddiyatınızı korumak için dikkatli olun. Dostlarınız ödemeyecekleri borç parayı sizden isteyebilirler. Uygun bir dille reddedin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte aşk hayatınızda iletişimin rolü artıyor. Beğendiğiniz, hoşlandığınız kişiyi sözleriniz ve konuşmalarınızla cezbedebilir, etkileyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kelimelere dökebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu bir ruh hali ve sağlıklı bir zihniyet yaratmak için bugüne doğru adımlarla başlayın. Şimdiden gelecekteki olası olaylardan korkuyorsanız, ne yaparsanız yapın, yalnızca ilerlemenizi zorlaştırmayı başaracaksınızsınız. Bu nedenle anda kalın. Gelecek için endişelenmeyin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Artık duygularınıza katı kurallar getirdiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaşadığınız sorunları çevrenizdeki herkese anlatmayın. İş yerinizde kendinizi baskı ve stres altında hissedebilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamanızda fayda var.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 05' 27"
Ay
Kova
18° 59' 02"
Merkür
Koç
17° 38' 46"
Venüs
Boğa
03° 06' 49"
Mars
Koç
01° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 28"
Satürn
Balık
16° 43' 31"
Uranüs
Boğa
22° 26' 43"
Neptün
Balık
28° 57' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 19"
Lilith
Başak
23° 31' 41"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>