Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kaçamak Yapıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 80%

Bu sabah evden çıkmadan önce en şık kıyafetlerinizi giyin. Bugün sizin için anahtar kelimeler, ağzınız kulaklarınıza varana kadar gülümsemek ve buna devam etmek. Ayrıca çok fazla gücünüz var, bu yüzden onları iyi kullanın. Kalbinizi açın ve sevginizi özgürce ifade edin. Bu etrafınızdaki insanların hayatlarını da aydınlatacak. Başınızı dik tutun ve gurur duyun.

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

Biraz yazı yazmak belki teknik şeyler veya diğerodaklı alakalı projeler konusunda çaba sarfederken ustalık becerileriniz canlanabilir. Buhayatınızda size yeni bir aşama sunabilir çünkü yüksek rütbelerdeki insanların ilgisini çekebilirsiniz. Bunun tek dezavantajı: Yazdıklarınızı gözden geçirmek, düzenlemek tekrardan göz geçirmek ve tekrardan düzenleme ihtiyacı içinde kaybolmayın. Sadece bu biraz daha fazla zaman alabilir, eğer olmuyorsa yeniden yazabilirsiniz de.

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın!Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kararsızlığınız yüzünden ikilemde kalabilirsiniz. Çevrenizdekiler de hangi yolun tercih edilmesi gerektiği konusunda en az sizin kadar kararsız olabilirler. Aynı zamanda, her nasılsa, hemen harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz ve bu da diğerlerinin ilk adımı atmasını beklemeyi katlanılmaz kılıyor. Basit çözümler sorularınızın yanıtlarını size verecek. Takip edilebilecek birden fazla doğru yol var. Siz öyle olduğuna inandığınız sürece sizin seçiminiz en doğrusudur.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, aile üyeleri vehayatıyla ilgili sorumluluklar gündeminizde olabilir. Estetik konularla ve dış görüntünüzle ilgilenebilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erken saatlerde ve uykusuz bir şekilde güne başlaman, seni huysuz yapabilir. Çok fazla konu ile başa çıkmaya çalışman gereken bugünde yorgunluğunu daha fazla hissediyorsun. Ay bugün boşlukta hareket ediyor. Diyet programını bir günlüğüne aksatarak kaçamak yapmak isteyebilirsin.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki kadın figürleri ile yakın iletişiminiz kıskanılıyor olabilir. Sizi zor durumda bırakmak için bir takım söylemlerde bulunabilirler. Kendinize ve arkadaşlarınıza karşı yanlış bir algının gelişmesini istemiyorsanız bazı sınırları korumayı bilmelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlayabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları daha çok parlatmak isteyebilirsiniz. Aldığınız yardımlarla bunu daha rahat yapabilirsiniz. Parasal konular kafanızı kurcalayabilir. Yeni kaynak arayışına girebilirsiniz. Maddi konularda duygusal davranamamaya çalışın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ufak bir dinlenme süreci olabilir sizler için. Pratikliğinizi sergilemeyi ilerleyen günlere bırakabilir ve yavaş adımlarla ilerleyebilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçekler ortaya çıkıyor. Bu gerçeği kucaklayın ve size ait değilmiş gibi davranmak yerine ona göre hareket edin. Gerçeklerle yüzleşirseniz, bunun sonucunda olanların sizin ve çevrenizdeki insanların çıkarlarına en iyi şekilde hizmet ettiğini göreceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşka  her zaman çok önem veren bir kişi olarak, her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Çevrenizdekileri etkileme olasılığınız çok güçlü. Birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız harika bir şekilde ilerliyor. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi deniyorsunuz. Kendinizi duygusal olarak hiç bu kadar iyi hissetmemiştiniz ve karşınıza çıkacak tüm zorlukları aşabilecek güçtesiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili yaşadığınız olayların etkisinde kaldığınız zaman daha çok karamsarlaşabiliyorsunuz. Ayrıca çevrenizle ilgili yardımlaşma duygunuz yoğun olduğu bir gün yaşayacaksınız.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 05' 15" R
Ay
Koç
03° 27' 08"
Merkür
Koç
19° 30' 33"
Venüs
Boğa
06° 55' 12"
Mars
Koç
03° 25' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 55"
Satürn
Balık
16° 59' 11"
Uranüs
Boğa
22° 37' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 37"
Lilith
Başak
23° 52' 15"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>