Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Olumsuz Düşüncelerden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişinin davranışları kafanı karıştırabilir. Tam olarak ne yapmak istediğini anlayamayabilirsin. Ancak yine de bu kişiye karşı duyguların kolay kolay değişmeyecek gibi. Eğer hoşlandığın birisi yoksa, çok farklı tavırları olan bir kişi dikkatini çekebilir.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Hayal gücünüz fazla mesai yapıyor olabilir ve heyecan verici yeni fikirlerle ortaya çıkabilirsiniz. Bu yeni fikirler evinize uygulanabilir ya da kişisel bir hobiyle ilgili olabilir. Aklınıza gelen herhangi bir fikri unutmamaya çalışın. Bir web sayfası, bir sanat eseri ya da ev için bir marangozluk projesi açısından tasarım vizyonu elde edebilirsiniz. Ya dayerinde bir şeyle uğraşmanın yenilikçi bir yolunu keşfedebilirsiniz.

Bugün daha fazla şey yapmak ve daha fazla para kazanmak için kendini yorabilirsin. Ancak kendini bu kadar yormak yerine sakince, huzurla ve keyifle vakit geçirmenin tadını alman daha iyi olacak gibi.

Bugün egzersizler ve sağlık konusunda sevdiğin kişiler ile birlikte hareket edebilirsin. Bir yürüyüşe çıkacaksan eğer, sevdiğin bir dostunu davet et. Bir taşla iki kuş vurarak hem sağlığınızı hem de dostluğunuzu pekiştirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir sürü insan, senin ilgini çekmek için uğraşabilir. Bazı işler için bir sürü insan ile muhatap olmak zorunda kalabilirsin. Sinirlenmeden, sakince işleri halletmeye çalış. Böylesi senin için daha iyi olacak.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün arkadaşlarınızla çok fazla iletişim kurmanız gerekebilir. Tüm gün boyuncaanlamında yapacağınız telefon görüşmeleri sosyal anlamda yoğunluk yaşamanıza neden olacak. Bir hedefe ulaşmanın eşiğinde olabilirsiniz. Son bir adım atmanız gerekiyor. Derin bir nefes alın o adımı kocaman atın.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin insanların üzülmesine dayanamıyorsun, onların mutluluğu için birtakım organizasyonlar yapabilirsin. İş hayatında aksayan bazı durumlar var ise bugün yapıcı konuşmaların ile telafi edebilirsin. Sosyalleşmeye ve kolayca arkadaş edinmeye meraklı yapın sayesinde güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ortamlar sayesinde kafandaki olumsuz düşünceler dağılıyor.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınıza nasıl bir rol model olacağınızı düşünebilirsiniz. Onlarda bırakmak istediğiniz etki, eğkenceli olduğu kadar sorumlulukları bilen biri şeklinde olmalıdır. Kendi kararlarını almalarını sağlayacağınız ve onlara söz hakkı vereceğiniz ortamlar kurabilirsiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda sizi endişelendirecek dalgalanmalar olabilir. İkili ilişkilerinizde kopmalar deneyimleyebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olarak mücadele etmeniz gerekebilir. Gün içinde sürtüşmelerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Bir sonuca kavuşturmak istediğiniz işler için uygun bir gündesiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar güvencenin hayatınızda ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Maddi yatırımlarınızla alakalı dikkatli olmalısınız, harcamada yanlışlıklar yapabilirsiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecek ile ilgili daha fazla düşünmek isteyebilirsin. Hareketlerinin ilerideki getirileri hakkında daha fazla düşünmek adımlarını daha kontrollü atmana sebep olabilir. Planını iyileştirmeye çalışmak sana iyi gelecek.

11 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Popülariteniz her an gelişebilir. Diğerleri söylediklerinize daha fazla dikkat edebilir ve hatta gerçekten ait olduğunuz bir grup bulmuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca, siz onların kavrayışından kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yaparken, başka birinin sizin hakkınızda sahiplenici davrandığını da keşfedebilirsiniz. Bir ilişki veya arkadaşlık içinde olmak, o kişi için orada olduğunuz anlamına gelir, ancak eylemlerinizi kontrol etmeye çalıştıklarında, bu, işleri çok ileri götürür. Özgürlüğü hak ediyorsunuz!

11 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. İnatçı ve kendi düşüncelerinize fazla değer vermeniz yüzünden olayları fazla abartmaya başladınız.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün para, ameliyat, cinsellik, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, borsadan dolayı harcamalarınız artabilir. Ani sağlık sorunlar gerçekleşebilir, dikkatli olmalısınız. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda herhangi bir problem yok, büyük bir uyum söz konusu, her şey yerli yerinde. Ona beklemediği sürprizler yapabilirsiniz. Çalıştığınızyerinde hareket kabiliyetinizin sizin dışınızdaki güçlere endeksli olması, çaresizliğinizin artmasına ve kendinizi kurban gibi hissetmenize neden oluyor. Bu tatsız dönemi sabır ve bir parça yavaşlıkla atlatabilirsiniz. Bugünlerde bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

11 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>