Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yeni Bir İlişkiye Kendini Hazır Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2020, Salı

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 10%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

İş yerindeki otoriteniz hakkında problem mi yaşıyorsunuz? Kendinizi anlatmakta zor zamanlar mı geçiriyorsunuz? Eğer öyleyse, projelerinizi, maceranızda sizi takip edeceğini umduğunuz insanlara ayrıntılı olarak açıklamayı düşünüyor musunuz? İş arkadaşlarınızın sizi körü körüne takip etmelerini bekleyemezsiniz. Onların da yaşamlarını sürdürebilmelerinin yanı sıra, kendi amaçları ve öncelikleri de vardır.

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Bütün gün kanepede oturmak isteyebilirsin. Çok fazla enerjin olmayacak; ki bu gayet normal! Belki de bir günü rahatlamaya ayırman gerekiyor. Genelde kendini zorlamaya meyillisin ve bu da bazen seni olumsuz etkiliyor. Aile üyelerinle birlikte biraz hoş vakit geçir. Öğlen şekerlemesi yap. Filmler izle. Şarjını doldurmak için basit ve eğlenceli şeyler yap!Genel olarak çok azimlisiniz. Gözünüze zor görünen bir görev bugün özellikle de derinlemesine bir araştırma ya da çalışma gerektiriyorsa, kolaylıkla hallolacak. Bugün zihniniz berrak ve ayaklarınız sapasağlam yere basıyor. Sağduyunuz da had safhada. Bugün halledilmesi gereken tüm işlerinize el atın ve yarına bir şey bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğrudan sizin eseriniz olan bir şey için bir başkasının övgüleri toplamasına izin verip gölgede kalmak yerine, ait olduğunuz yere yani sahneye çıkın. Çalım yaparak yürümekten ve benliğinizle gurur duymaktan çekinmeyin. Normalde bu şekilde davranan insanları yüzeysel ve benmerkezci olarak gördüğünüz için muhtemelen onlardan uzaklaşırsınız. Ancak, bilin ki, siz çok daha derin ve daha duyarlı birisiniz. Olduğunuz kişiyle gurur duymalısınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İçinizde inanılmaz miktarda enerji var ve bugün patlayabilir (mutlu bir şekilde). Heyecanınızı en iyi şekilde kullanmak için, birçok insanı içeren projelere veya maceralara dalmaya çalışın grup ne kadar çeşitli olursa o kadar iyidir.

12 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında yapmak istediğin bazı planları ikinci plana atmış olabilirsin. Yakın arkadaşlarınla uzun telefon görüşmeleri yapmak bir nebze de olsa özlemini bastırmanı sağlayabilir. Ailene duyduğun özlemi gidermek işine daha rahat konsantre olmanı salıyor. Uzun zamandır hoşlandığın birine duygularını açıklayabilirsin. İlişkiye başlamak için kendini hazır hissediyorsun.

12 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele etmekten vazgeçmemeniz gereken bir gün. Kendinizi doğru ifade ederek yeni hedeflerinize hızla ilerleyebilirsiniz. Evde kalmaya devam edin.

12 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalan konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylar yaşayabilirsiniz. Toplu konulara yönelmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde işleriniz yoluna girecektir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalardan uzak kalmanızda fayda var.

12 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki insanların iyi ya da kötü davranışlarını, niyetlerini sezmek için sezgilerinizi kullanırsanız kariyer bağlamında sağlıklı planlama yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, partnerinizin otoriter ve yönetmek isteyen tavırları ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında araştırmalar yapmak, eğitici faaliyetlere yönelmek ve gizli konuları araştırmak için uygun zamanda olacaksınız.

12 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın bir yarışlardan değil de deneyimlerden oluştuğunu anlamanız gerekiyor. Kendinizi sürekli birileriyle kıyaslamamalısınız. Sadece kendinize odaklanmalısınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür bugün itibariyle İkizler burcunda seyahat etmeye başladı. Partnerinizle ve çocuklarınızla kurduğunuz iletişimin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.Akşam saatlerinde Ay'ın burcunuza girişi ile içe dönük ruh halinden sıyrılacaksınız. Flört etmekten ve hobilerinizle ilgilenmekten keyif alırsınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

12 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni kişilerle tanışırken tam anlamıyla bağlantı kurmaktan kaçının. Uzun süreli ilişkilere daha fazla dikkat edin. Özellikle gerçek olamayacak kadar iyi görünen yeni insanlarla tanışırken dikkatli olun. İçgüdüleriniz doğru söylüyor olabilir.

12 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün. Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz. Mücadeleci yönünüzü içsel enerjinizle birleştirmeli ve meditasyon çalışmalarına ağırlık vermelisiniz.

12 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 46' 16" R
Ay
Terazi
09° 51' 25"
Merkür
Boğa
04° 40' 33"
Venüs
Boğa
24° 21' 22"
Mars
Koç
14° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 13"
Satürn
Balık
18° 02' 07"
Uranüs
Boğa
23° 26' 41"
Neptün
Balık
29° 24' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 15"
Lilith
Başak
25° 26' 30"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>