Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız.

Kazanç durumunuz gelişmeye açık. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz.

Yakında para durumlarınızda gözle görülür düzelmeler söz konusu. Bazı ödemeleri ileri tarihlere erteletme niyetiniz, pek olumlu karşılanmayabilir.

Yakın çevrenizdeki insanları değerlendirmede sıralama hataları yapabiliyorsunuz. İlgisizliğinize sessiz kalmaktan başka bir tepki vermeyen yakınınızın, ilginizi fazlasıyla hak ettiğini görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki insan ilişkilerini gözlemeniz gerekiyor. Çok ortak yanı olmayan insanların da sıkı dostluklar kurabildiklerini göreceksiniz. Siz ise, seçiciliğiniz nedeniyle yalnızlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu akşam bazı konuklarınız olabilir. Bu ağırlama işinde sizi çekici bulan birinden yakınlık görebilirsiniz. Geleceğe yönelik umutlarınız tazeliğini koruyor.

12 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:09-13 Ocak saat 01:53 arasında Ay-boşluktadır. Bu süre içinde, kendinizi dış dünyada ifade edebilmekte, duygularınızı dışarıya aksettirmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Sanki tüm dünyayı kafanızın üzerinde taşıyor gibisinizdir. Yapılacak onca şey, bazen bir  insanın tek sözüne kalmış gibidir,  kimi zamansa olağanüstü bir çabayı gerektirmektedir. Sanatçılar için bu saatler arasında şarkı, şiir veya edebi yolla kendilerini ifade etmeleri gayet mümkündür. Hisler oldukça derindir ve derin olduğu kadar da, tarafsızlığa açıktır. Bu etki, her şeyin elle tutulur gözle görülür ve ispat edilir olduğuna inanan kişilerde zorlayıcı değildir. Çünkü onlar, gerçekleşmeyen veya terslik çıkan konularda bunların sebebini mantıkla açıklamaya çalışabilirler. Fakat tam tersine aşırı duyarlı kişilerde zorlayıcı olabilir. Gün içinde yeni bir girişimde bulunmak, önceden alınmış bir kararı değiştirmek sakıncalıdır. Günün hepimiz için sakin ve iç huzurumuz yüksek şekilde geçmesi dileğimle,  

12 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştireceksiniz. Bugün yakınlarınızın size ihtiyacı olacak ve onlara yardım etmeye çalışacaksınız. Kariyerinizle ilgili mesleki çalışmalarına hız kazandırmak isteseniz de, gerekli donanımı sağlamak için, üstlerinizden fikir almanız gerekiyor.

12 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı amaç veya hedeflerinize ulaşabilmenize katkısı olabilecek kişilerle bir araya gelebilir, duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İki gündür yazdığım, ilişkilerde sürpriz karşılaşmaları, türlü hoşlukları, ilk görüşte aşkları veya anibirliklerini ön plana çıkartan, dış görünüşümüzde veya estetik başlıklı konularda ani hoş değişiklileri destekleyen veya hayal gücümüzde çığır açabileceğimiz zemini hazırlayan ve son günlerde hayatımıza taşıdığı hoş ilişkilerle kendini gösteren Venüs Uranüs açısı bugün kesinleşiyor. İlişkilerimizde rutinin dışında şeyler deneyebiliriz. Bu açının dışında duygusal anlamda derin duygularımızın tetikleneceği veya manevi açıdan derinlik kazanacağımız bir gün. Akşam saatlerinden sonra ise, biraz da olsa, engellenmişlik hissi ve huzursuzluk veya baskı altında hissetme duygusu ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda biraz daha kendinizi karşınızdakinin yerine koymalısınız. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir gün değil.

12 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkan her insanla tartışmaya açık duruyorsunuz. Kendinizi kanıtlamanın yolu bu değil. İşinizi gücünüzü düşünüp zorda kalmayın.

12 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızın zorlandığı konular ve yapmanız gerekenler bu aralar sizi hırpalıyor. Geçmişte çözemediğiniz konuların karşınıza gelmesi sizi tedirgin etmesin, hepsini halledeceksiniz.

12 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak. Ancak, bu durum gün içinde bir kaç sürecek. Daha sonra dikkatinizi farklı konulara yöneltecek ve sıkıntılarınızı dağıtacaksınız. Gelişmeler olumlu.

12 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin.

12 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 46' 07" R
Ay
Akrep
04° 53' 05" R
Merkür
Boğa
07° 38' 48"
Venüs
Boğa
26° 54' 33"
Mars
Koç
15° 50' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 36"
Satürn
Balık
18° 10' 01"
Uranüs
Boğa
23° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 27' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 27"
Chiron
Koç
21° 46' 22"
Lilith
Başak
25° 40' 19"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 21/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>