Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kural dışı ilişkiler sandığınızdan çok daha yıkıcı olabilir. Düşünüp doğru kararlar vermeniz gerekiyor. Denemek istiyorsunuz, ama sonuçları göze alabileceğinizden de pek emin görünmüyorsunuz.

İş yaşantınızda becerikliliğiniz ve yetenekleriniz bazı kapıları açmanızı çok kolaylaştırabilir. Olumlu özelliklerinizi sadece sunuyor, fazla tokgözlü davranıp talepkar olamıyorsunuz..

Para sorunlarınıza eğer bazı önlemler almazsanız, uzun bir zaman daha sıkıntı yaşayacaksınız gibi görünüyor. Kendi kişisel harcamalarınızın dışındaki harcamaların da tedbirini almanız gerekecek.

Baştan ilgisiz gibi davrandığınız bazı konuların bir süre sonra, birinci dereceden ilgilisi haline geliyorsunuz. Bu, çoğu zaman konuyu geriden izlemenize neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni umutlarla döşediğiniz yeni dönemin eskisinden pek bir farkı olmayacağını, daha ilk günlerden anlayamazsınız. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün akşam saatlerinde kalabalık bir topluluk içindesiniz. İçinizdeki rehaveti yok etmek için bir başlangıç fırsatı olabilir bu. Bugünlerdeki özel zevklerinizle, hobilerinizle uğraşma isteğiniz, hayatın üzerinizdeki ağırlığını hafifletecek.

12 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma gününe,  saat 12:36 Ay-Satürn görünümüyle merhaba diyeceğiz. Hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden destek görebilirsiniz.  Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 15:03 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Saat 16:51 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir girişim, hazırlık, sürpriz bir teklifle karşılaşmanız ve hızlıca girişimde bulunarak başarılı olmanız anlamına gelir. Sıradanlık size göre olmadığı için, adım attığınız konuda fikirlerinizle ilgi uyandırmanız mümkündür.   Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve  kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanık bir tablo ile ortaya çıkmanız yakınlarınızı da üzebilir. Netlik size daha çok yakışıyor.

12 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay'ın Boğa burcunda bulunması sebebiyle herkes bu özel günde güzel planlar yapmak veya kendini değerli hissetmek isteyebilir. Bu sebeple, bugün sizin için önemli olmasa da partnerinizin bugüne önem verebileceğini düşünerek bir hazırlık yapabilirsiniz. Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir. Bu sebeple sevgili Kovalar, sabah partnerinize mesaj gönderirken bir 'Günaydın'dan daha fazlasını yazmanız iyi olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu yıl Sevgililer Günü, Pazar gününe geliyor; yani Boğa burcunda gerçekleşiyor. Boğa burcu lüksü, yeme içmeyi ve yaşamın güzelliklerini simgelediği için bu Sevgililer Günü'nde özen gösterilmeyen hediyeler veya iyi planlanmayan durumlar, ilişkilerde yanlış anlaşılmalara ve bir tarafın kendini önemsiz ve değersiz hissetmesine neden olabilir. Fakat yaratıcılığımızın yüksek olduğu bir gün olacağı için aslında romantik jestler yapmak çok zor olmayacak. Ve belki de uzun süredir geçirmediğimiz kadar güzel ve romantik bir Sevgililer Günü geçireceğiz. Fakat Ay'ın olumsuz açıları sebebiyle bazen gerginlikler, ufak kazalar ve sakarlıklar veya fevri tepkiler de yaşanabilir. Bu güzel günün akışını bozmamak için ona gerekli önemi vermek, iyi planları yapmak ve ani tepkilerden kaçınmak iyi olabilir. Sevgi ile ve sevdiklerinizle kalın…  Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani değişen olaylar gündeminizi hareketlendirebilir. Yakın çevrenizdeki konulardan etkilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmalarınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Sürpriz gelişmeler olabilir. Ticari anlaşmalar konusunda ani fikir değişiklikleri yaşanabilir. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olabilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz.

12 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

12 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

12 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle beraber planlar yapabilirsiniz. Kafanızdaki planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi her konuda düşük tuttuğunuz zaman kazanıyorsunuz.

12 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklarda olası küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Eğitim alan kovalar, disiplin kuruluna verilmeden günü sağ salim tamamlamalıdırlar. Mümkünse tempolu yürüyüşlere çıkmalısınız. Kardeşlerinizle iletişiminizde bencil ve dediğim dedik bir ifadede bulunmanız durumunda karşılıklı kalp kırıklıkları meydana gelebilir. Genel olarak ise; Ay bugün Koç burcunda kalacak. Haftanın bu son günü Koç enerjisiyle dinamik ve hevesli hissedebiliriz. Belki hafta sonuna başlamak için acele edip sabırsızlanıyorsunuz. Bugün en iyisi çok planlı olmamak. Çünkü Koç burcunun dürtüsel yanıyla anlık kararlar alıp uygulamaya koyabilirsiniz. İşleri basit tutmalı, fazla karmaşık konularla ilgilenmemeliyiz. Mümkünse fiziksel egzersizler yapmalı ve atıl davranışlardan uzak durmalıyız. Bugün heyecan duyacağınız konularla ilgilenmenin zamandır.

12 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ailenizi herşeyin üzerine koyup, tüm vaktinizi onlara ayırabilirsiniz. Özellikle ebeveynlerinizle vakit geçirmek, size huzur ve güvenlik hissi verebilir. Tüm akraba ilişkileriniz, olumlu bir seyir izleyecek ve halinizden memnun olmanızı sağlayacaktır.

12 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 32" R
Ay
Akrep
17° 52' 53" R
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
24° 35' 55"
Mars
Balık
25° 42' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 01"
Satürn
Balık
16° 06' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 10"
Neptün
Balık
28° 44' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 46"
Lilith
Başak
22° 45' 41"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>