Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün. Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler içindesiniz.

Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir. Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor

Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz. Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir.

Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarınızla ilişkileriniz, her anlamda belirleyici oluyor. Yaşamınızda böyle özel bir öncelik var. İlginizi bölmeyi ve dağıtmayı bilemediğiniz zamanlar, biraz kırıcı olabiliyorsunuz. Bugün çok özlediğiniz bir dostunuzla haberleşebilirsiniz. Bu görüşmede bazı nedenler, duygularınızı ve özleminizi yeterince ifade edememenize yol açabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:02 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında Çarşamba gününe merhaba diyeceğiz. Su misali akıştayız. Hiçbir şeyi zorlamadan, ardındaki güzellikleri keşfetmek, yaşamak isteyeceğiz. Hayatın güçlükleri bir yana, bizim arzularımız bir yana diye düşünebiliriz. Maddi konular üzerinde hırslı düşünmeyeceğiz. Eğer gücümüz varsa, kendimizi mutlu edecek bir şeyler satın alabiliriz, insanlara yardımcı olabiliriz.Saat 09:54 Venüs-Jüpiter görünümü, geçmişte yaşadığımız bazı zorlu tecrübeleri bize hatırlatıcı olabilir. Ailemizi, evimizi, hayatımıza giren insanları düşünürüz. Elimizde olmadan sıkılabiliriz. Fakat yaşam devam ediyor. Artık bunları bir yana koyup, geleceğe bakmalıyız. Ayaklarımızın üzerinde sağlam durmaya çalışmalıyız. Bu görünüm, finansal, ilişki, eğitim vehayatımızla ilgili konularda verimli ve sağlıklı olana yönelmenin önemini vurguluyor. Garanti olgusunu her anlamda gözetmelisin diyor.Saat 11:00 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Ciddi anlamda bu konu üzerinde daha fazla duracağız. Hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Artık boş muhabbetlerden, hiçbir yararı olmayan kişilerden uzak durmak isteyeceğiz. Saat 13:34 Ay-Pluto görünümü maddi konular üzerinde etkili. Bütçemizi, alışkanlıklarımızı, derinliklerimizdeki her duyguyu gözden geçirmenizde bize yardımcı oluyor.  Ayrıca gizli sırlarımızı, hayallerimizi, fantezilerimizi, dünyayı ele alış biçimimizi ılımlı hale getiriyor.Saat 18:56 Ay-Mars görünümü, parasal konularda biraz hassas düşünebilirsiniz. Mevcut işinizin getirileri sizi tatmin etmiyorsa, pek sabırlı davranmazsınız. Emek sarfettiğiniz kadar birilerinin de sizin kıymetini bilmesini beklersiniz. Bu saatlerde bütçe,veya finansal görüşmelerde hesabımızı iyi bilelim.Saat 21:56 Ay-Jüpiter karşıtlığı, mali konularda düzenli bir bütçe yapmanın, nereye ne harcadığımızı bilmenin önemini vurguluyor. Birilerine yardımcı olacağım diye kendinizi sıkıntıya sokmayınız. Fazla açılmayalım. Gücümüz nispetinde hareket edelim. Güvenilir, sağlam ve verimli tercihlerde bulunmamız dileğimle,

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, unutmuyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlar dikkat çekecek.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir. Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz. Aşk hayatınız destekleniyor. Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Estetik ve sanatsal başlıklı konularda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya aşk hayatımızda yeniliklere ve parlak fikirlere açık beş günlük süreçteyiz. Tam da sevgililer gününe yakışır şekilde, bu etkiyi en iyi hafta sonu hissedeceğiz aslında. Sevdiğimiz kişilerle yakın ilişkiler kurmamızı sağlayacak hoş planlar yapabilir, sevdiğimiz kişiler tarafından şımartılabiliriz. Ya da maddi açıdan olumlu olaylara veya karlı alışverişlere açık günlerdeyiz diyebilirim Niobe'ce. Bazı adımların maddi karşılıkları yüzünü gösterebilir bugünlerde. Verici ve yardımseveriz, başkaları için güzel şeyler yapmak ruhumuza iyi gelecektir. Ayrıca enternasyonel konular, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk, bilişim veya genel anlamda finansal başlıklı konularda olumlu gelişmeler veya görüşmeler yaşanabilecek günlerdeyiz. Önemsediğimiz konuları görüşmek için de güzel bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Sabah saatlerindeki sorumluluklar sizi kısıtlayabilir. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Ciddi konularla ilgilenerek yakınlarınıza bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz. Dahi oluşunuz göz alıcı görünüyor.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan yürütülen bir işinizde güzel bir para elinize geçebilir ya da ortaklaşa parasal konularda güzel gelişmeler altında olabilirsiniz. Kendinizi çok şanslı ve iyi hissedeceksiniz.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yaratma konusunda belirli hedefler belirlemiş olmalısınız. Bu hedeflerinizi özellikle toplumsal ve insani destek sayesinde gerçekleştirme şansına sahipsiniz. Özellikle hayatınızın krizli ve olumsuz görünen kısımlarını iyileştirmek ve huzurlu bir temele oturtmak için Venüs-Jüpiter etkileşiminden maksimum yarar sağlamanız gerekmektedir. Genel olarak ise; bugün Ay Balık burcundaki geçişine devam ediyor. Jüpiter ve Venüs gibi iki iyicil gezegenin olumlu açı yaptığı bugün olumlu bir enerji yaratma fırsatı mevcuttur. Çünkü iyimserlikle dolu olabileceğiniz, mutluluk ve neşe yaratabileceğiniz bir transittir. Değişik sosyal ortamlara girebilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Uzak yerleri keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak için oldukça pozitif bir fırsattır. Kendinizi cömert ve verici hissedebilirsiniz. Sizin olumlu ve sevecen ruh haliniz başkalarına da yayılacaktır. Sizden yaşça büyük kişilerden fırsat ve yardım görebilirsiniz. Tüm ticari faaliyetler ve para konuları için çok olumlu bir transittir.

10 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

10 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 31" R
Ay
Yay
10° 04' 02"
Merkür
Koç
16° 03' 13"
Venüs
Koç
26° 46' 22"
Mars
Balık
27° 04' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 32"
Satürn
Balık
16° 16' 01"
Uranüs
Boğa
22° 09' 08"
Neptün
Balık
28° 48' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 50"
Lilith
Başak
22° 57' 26"
True Node
Koç
15° 30' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>