Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızla sevgilinizin arasındaki negatif elektriklenme, sizi iki arada bir derede bırakıyor. Bu ilişkiye, herhangi iki insanın ilişkisi gibi bakamasanız da daha az etkilenmeyi becerebilirsiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye endeksli.

Hoşlanmadığınız birinin, bir yakınınızla onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla ilişkilerinizde hiçbir hesap yok. Elinizi tüm doğallığınızla uzatıyorsunuz. Büyük kırgınlıklarınızda büyük tepkiler gösterip bir anda ilişki bitirdiğiniz de oluyor. Önümüzdeki günlerde uzun zamandır olmadığı kadar kendinizle barışık olacaksınız ve bu, yaşamınızı her alanda olumlu biçimde etkileyecek. Neşeniz ve canlılığınız nedeniyle olumlu tepkiler alacaksınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe gününe, Yay burcunda ilerleyen Ay etkisiyle adım atıyoruz. Fikirlerimizin beğenilmesini, arkadaşlık ilişkilerimizin güçlenmesini, bildiklerimizi uygulama cesaretimizin yerine gelmesini sağlar. Birçok meseleyi özgürce, kimseye bağlı kalmadan ele alabiliriz. Topluluk içinde, farkımız illaki göze çarpar. En azından bizim eğlenceli biri olduğumuzu düşünürler. Saat 12:03 olana dek, önemli işlerinizi bitirmenizde, görüşmelerinizi yapmanızda yarar var. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, kendinizi hafife almamanızı söylüyor. Çünkü sosyal kimliğiniz, zekanız ve popülerliğinizle her zaman gözdesiniz. Hoş sürprizler yaşanabilir. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, sizin alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzü vurgularken,  birçok şeyden mahrum yaşadığınızı, yeterince özgür olamadığınızı düşünmenize de yol açar. Bu sizin gibi biri için bir hayli rahatsız edicidir. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu süre içinde,   planlarınızı dış dünyaya sunma konusunda zorluklar yaşanabileceğini gösterse de, sakin olmanız halinde bu zorlukları güce dönüştürmeniz mümkündür. Grup ortamlarındaki davranış tarzınıza ve çevrenizdeki kişileri etkileşim biçiminize ayna tutacak bu oluşum altında, elinizden geldiğince  olgun hareket etmek, ani tepkilerde bulunmamak faydalıdır. Eğer düşündüğünüz bazı yenilik ve değişimler varsa, bunları yürürlüğe koymadan önce etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının hatalarını çok net görebilirken yüzleşmediğiniz ve hata görmediğiniz tek kişi kendiniz olursunuz. İçinize kapanmaya başlar ve asosyal bir yapıya bürünürsünüz. Bugün eski düşmanlıklarda ortaya çıkabilir ve hoşunuza gitmeyen tatsız durumlar yaşayabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Bu durumun yararınıza sonuçlar doğurma ihtimali yüksek. İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir,değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz. Girişimleriniz veya atacağınız adımlar, ait olduğunuz topluluklardaki bazı gelişmeleri de olumlu etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımları yeni şeyler kurgulamak için kullanabilirsiniz. Gün içinde kişisel uyumunuzu korumanız gerekebilir. Farklı meslek gruplarıyla bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerini kendinize ayırabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işler yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için pratik çözümler bulabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz bu aralar.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, ortak adımlarınızda veya parasal konuşmalarınızda kendinizi şanslı görebilirsiniz. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde hızlı ilerleyeceksiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk arzularınız giderek yükseliyor. Büyük istekler içine girebilir, heyecanlı ve huzursuz davranışlarda bulunabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmak için daha fazla gayret göstermeli, ani tepkilerden kaçınmalısınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün vereceğiniz en isabetli kararlar, işlerinizi gizlice halletmek ve projelerinize son halini vermeden kimseye bir şey söylememektir. Yürütmekte olduğunuz işlerle ilgili kişilerle görüşebilir, kapalı kapılar ardında çeşitli değişiklikler veya ihtiyaçlar hakkında konuşabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 01" R
Ay
Yay
04° 30' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 50"
Venüs
Koç
26° 14' 04"
Mars
Balık
26° 44' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 13' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 20"
Lilith
Başak
22° 54' 31"
True Node
Koç
15° 32' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>