Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşmesi için biraz daha fazla gayret göstermelisiniz. Sevgilinizle bu konuda uzlaşma yoluna gitmeyi deneyebilirsiniz.

Bugünyerinizde bazı tekliflerle karşılaşacaksınız ve bu sizi büyük bir telaşa sürükleyecek. Bu konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmeli ve öyle harekete geçmelisiniz.

Uzun zamandır beklediğiniz bir para nihayet size ulaşacak fakat bu durum sizde para harcama eğilimi yaratabilir. Para konularında daha dikkatli olmalısınız.

Şanslı bir gününüzdesiniz. Bu fırsatı değerlendirmeli ve değişik şeyler yapmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor. Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde Cuma gününe  adım atarken, nezaketiniz, cana yakınlığınızla takdir görürsüz. Sevmek ve sevilmek arzunuz ön plandadır. Herkesi ilgilendiren durumlarda işbirliğine açık olursunuz. Bencillikten hoşlanmazsınız. Bu enerji, günün her anını gayet hoş ve zevkli paylaşımlarla geçirmek arzunuzu işaret eder. Saat 06:12 Ay-Venüs arasındaki görünüm nazik, uyumlu ve dışa karşı anlayışlı olmaya çalışsanız da, kendinizle baş başa kaldığınızda pek de mutlu değilsinizdir. Ancak, bunu kimsenin bilmesini istemezsiniz. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, değişik bir şeyler yapma arzunuzun işaretçisidir. Stres ve gerginlikten uzak durursunuz. Bu saat itibariyle güzellik, nezaket, huzur ve güven olguları sizin baş tacınızdır. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü, ciddi ve oldukça kararlı bir şekilde başka bir yöntem, yol ve değişimden yana olduğumuzun işaretçisidir. Farklı bir şeyler yapmak isteği doğar. Bunlar üzerinde tabii ki artı ve eksileriyle birlikte durmak lazım. İlerisi adına sağlam olmasına önem vereceğiz. Sözgelimi başka birdüşünmek, farklı bir yere yerleşmek, gönlünüzce yaşamak, sosyalleşmek, özgür olmak gibi bir isteğiniz varsa, her yönüyle ele almalısınız. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşme, yeme içme ve eğlence de abartıya kaçılan bu süreçte sonradan vermekte zorlanacağınız kilolara da sahip olabilirsiniz. Boş verme eğiliminiz ve sorumluluklardan uzaklaşma düşüncesi ile birçok önemli işinizi dahi bu süreçte ihmal edebilirsiniz. Geceleri uyumakta ve sabahları kalkmakta zorlanırsınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceklerinize odaklanmalı ve kendi bilginize güvenmelisiniz. Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor. Kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz durumunda istediğiniz değişiklikleri yapmanız daha kolay olacaktır. Seçimlerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek ve düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğumuz konularda ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Acele davranmayın.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı bastırıyorsunuz. Kendinizi saklamanız yüzünden karşı cins size ilgi göstermekten çekiniyor.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Dış ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Sizi az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda anlaşmazlıklar yaşamaya meyillisiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylardan etkilenebilir, büyük istekler içine girebilirsiniz. Çok büyük beklentiler içine girmekten kaçının. Bu durum sizi gerilim içine itebilir. Yükselmekte olan enerjinizi yapıcı yönde kullanmalısınız.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallere sürüklenip durabilirsiniz. Kafanız karışık olacağından, algılamayla ilgili çeşitli sorunlar yaşamanız olasıdır. Bugün hiçbir şeyin sizin gördüğünüz gibi olmayabileceğini aklınızda tutmalı ve önemli hamleleri ertelemeli, aksaklıkları gidermek için atılımlarda bulunmamalısınız.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 43" R
Ay
Başak
17° 42' 57"
Merkür
Koç
17° 12' 26"
Venüs
Koç
18° 25' 31"
Mars
Balık
21° 50' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 54"
Satürn
Balık
15° 37' 24"
Uranüs
Boğa
21° 46' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 21"
Lilith
Başak
22° 12' 22"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>