Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda çelişkili düşünceler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz, iki konu arasında kalabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Beklentilerinizde iyimser olmanıza rağmen karşınıza beklemediğiniz bazı sorunlar çıkabilir.

İş yaşamınızda daha çok ortaklaşa çalışmalar içine girebileceğiniz ve fikir tartışmaları yapabileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt görüşler ortaya çıkacaktır ve bu konuda fikir birliğine varmak için tartışmalar yapacaksınız. İki konu arasında kalabilir ve bir karar verme durumuna gelebilirsiniz.

Maddi konularda belli bir dengeyi sağlamak isteyecek ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Karşınıza çıkacak alternatifleri iyi değerlendirirseniz maddi olarak olumlu kazançlar elde edebilirsiniz. Ortaklaşa yapabileceğiniz çalışmaların sonuçları dikkatli olursanız size kazançlar getirecektir.

Bugün yapacağınız seçimlerde son derece dikkatli olmalı ve gerekirse bir süre ertelemelisiniz. Aldığınız bilgilere dikkat etmelisiniz aldatılma tehlikeniz söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde bıraktığınız iyi düşünceler, uzak bir yerlerde çok sıkça anılmanıza neden oluyor. Yakında biraz tereddütlü bir sevinç yaşayabilirsiniz. Zamansız geldiğini düşüneceğiniz bu sevinç, sizde genel bir rahatlama yaratacak. Son derece ciddi bir konuda gevşeklik göstermek üzeresiniz. Bu sizin tarzınız olmadığı halde, bazı öngörülerinizle böyle davranmaya yöneliyorsunuz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 04:51-26 Ocak saat 05:46 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında yeni haftamız başlıyor. İlişkimizi ilgilendiren konularda gücümüzü hissettirmek isteriz. Ancak bunun ayarını bilmeliyiz. Eğer bir meseleyi kabul ettirmek istiyoruz, boşluk etkisi altında bu kolay olmayabilir. İnatçı davranılmamalıdır. Aşk adına söylenen sözler ılımlı ve karşı tarafı da gözetir tarzda olmalıdır. Bencillikten kaçınılmalıdır. Hayati kararlar verilmemelidir. Boşluk süresince davranışlarınıza  özen göstermeniz yararlı olacaktır.  Kendinizi gösterme hevesiniz ön planda  olacağı için, farkında olmadan birilerini kırabilirsiniz. Engellenmek, eleştirilmek pek hoşunuza gitmez. Bir olayı sadece kendi bakış açınızla ele aldığınız için, haklı olduğunuzu düşünürsünüz.  Oysaki olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmalı, bencil olmamalı,  ılımlı davranmaya çalışmalısınız. Aileniz, eviniz ve  güvenlik konuları üzerinde bir hayli durabilirsiniz. 25 Ocak - 14 Şubat tarihleri arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, geri hareket süresince gözden geçirilip uygun görülenlerin 1 Şubat itibariyle yürürlüğe konulması yönünde olumludur. Genel olarak Merkür-Oğlak geçişlerinde ister ileri ister geri hareket olsun, kişinin toplumsal tavrının da göstergesidir. Kimi disiplinden yana, bazıları içinde birikenleri, yapmak istediklerini ortaya koymaktan yanadır. Bu dönemde hazırlanır, kararını verdikten sonra, yolunda ilerler. O nedenle geri hareket sessizlik gibi dursa da, neler yapabileceğimizi tespit etme yönünde kendimizle bir istişare anlamına gelir. İşte şimdi Merkür düzeliyor. Sizler geri hareketi nasıl değerlendirdiniz, neler yapmıştınız, nelere karar vermiştiniz? Şimdi bunları dışa yansıtacaksınız. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelere vesile olması dileğimle,

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz evlenmeden önce evliliğe karşı olan yapınıza rağmen evlendikten sonra ilişkinizin devamı için büyük emekler verirsiniz. Fakat yaşadığınız sorunlarınızın karşısında aradığınız desteği bulamadığınızı hissedince oldukça sert tavırlar sergileyerek soğuk bir savaşın mimarı oldunuz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz. Planlarınızı ve duygularınızı samimi şekilde dile getirmeniz durumunda sizi seven kişilerin yardımınıza koştuklarını göreceksiniz. Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konuların içine daha fazla dahil olabilirsiniz. Karşınızdakini anlamak için çaba gösterebilirsiniz. Otorite sahibi kişilerle ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde içinde olgunlaşabilirsiniz. Olayları anlamlandırmanız sizde farkındalık uyandıracaktır. Bu konularda kararlar alabilirsiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konular dikkatinizi çekebilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlı bir tavır ortaya koyabilirsiniz. Cesur olun.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal ilişkiler vehayatınızda başarı sağlayabileceğiniz, bilginiz, tecrübeniz ve ışığınızla diğer insanlar kolayca etkileyebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileri ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir enerji olacağı için, ılımlı ve esnek tavırlar geliştirmeniz fayda sağlayacaktır

25 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başı özel hayatınıza veya ortaklaşa yapılacak işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Geçmişten gelip sizi sıkan her türlü sorun bugünden itibaren hallolmaya başlayacak.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir haber alacak ve çok duygulanacaksınız. Büyük bir keyif ve istekle hemen harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı uygulayabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

25 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat, günün ana konusunu teşkil edecektir. Olasılıkla çeşitli gider kalemleri ile ilgilenmeniz gerekecektir. Bunlar tüm vaktinizi alabilir ve diğer özel işlerinizi başka bir güne bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Bugünü doğru değerlendirin. Harcamalarınıza dikkat...

25 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 44" R
Ay
Yay
07° 03' 32"
Merkür
Koç
16° 01' 48"
Venüs
Koç
26° 28' 54"
Mars
Balık
26° 53' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 15"
Satürn
Balık
16° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 08' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 01"
Lilith
Başak
22° 55' 51"
True Node
Koç
15° 31' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>