Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sizin için ön planda olan konuların başında sevdiğinizle olan ilişkiniz geliyor. Sevdiğinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.

Bugün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu arttırabilir.

Maddi konulu çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Bu arada harcamalarınızı kısmanız gerekebilir.

Ev ile ilgili sorunlar karşısında soğukkanlılığınızı korumayı bilmelisiniz. Sürtüşmeler moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:09 Ay-Neptün zorlu görünümüyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Aşka ne kadar açık, değişime ne kadar hazırlıklı biri olsanız da, değerlendirmelerde bulunmadan kararlar vermeyiniz. Sosyal ve iletişime dönük Kovalar için biraz huzursuzluk, gergin konuşmalar söz konusu olabilir. Saat 09:54 Ay-Satürn karşıtlığı, ilerisi adına düşünmek ve sorumluluklarımızın farkında olarak aşk hayatımızı ve toplumsal ilişkilerimizi gözden geçirmemiz lazım. Plan ve projelerimizin alt yapısını sağlamlaştırmamız, seçeneklerimizi artı ve eksi yönleri hesaba katarak ele almamız faydalıdır. Hayalci olmamak lazım. Farkındalık önemli. Sorunlar, engeller, bazı kişilerle görüş farklılıkları yaşanabilir. Bu durumlarda dinlemeyi bilmek, konuştuğumuza dikkat etmek gerekir. 20 Ocak -19 Şubat tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklere hevesli olursunuz. Özgür olmak istersiniz. Sadece kendiniz için değil, bütün insanların yararına olacak şekilde düşünürsünüz. Haksızlıklar karşısında dayanamazsınız. Eskiyi geride bırakmak istersiniz. Çevre ilişkileri, girişimler, bilgilenme, haberleşme gibi alanlarda sizi ön saflarda görebiliriz. İş fırsatları bu devrede etkilidir. Özellikle insanları farklı kimliğinizle, giyim tarzınızla, yeteneklerinizle etkileyebilecek güce sahipsiniz. Saat 20:27 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümveya özel anlamdaki her türlü mesele üzerinde ciddiyetle düşünmenizi sağlıyor. Yapılacaklar, mutlaka halledilmesi gerekenler, zorunluluklar tümüyle gözden geçiriliyor. İstesek de, pek özgür değiliz. Çünkü sorumluluklarımız bize pek rahat vermeyebilir. Ancak diğer yandan da, yeniliklere gayet açığız ve girişimde bulunmaktan yanayız. Şimdilerde bazı işlerimizi derleyip toparlayabilirsek, sıkı çalışmayı başarabilirsek, hakikaten hayrımıza olacağını bilelim. Hepimiz için güzelliklerle dolu bir gün  geçmesi dileğimle,

20 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser olmaya çalışmaktan vazgeçmeyin. Beklentilerinizin kısa sürede gerçekleşmemesi moralinizi bozmasın. Yakında çalışmalarınızın sonucunu alacaksınız.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınız, müşterileriniz, servislerinizden faydalanan kişiler v.b şimdilik güzel öneri ve tavsiyelerinize duymak konusunda biraz isteksiz olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde engellenmişlik hissi devrede olabilir. Önemlive görüşmelerimizi öğle saatlerinden itibaren plana almamız daha doğru olabilir. Bugün meydana gelecek Merkür-Uranüs karesi, önümüzdeki 6 gün için, fikir ve düşüncelerimizin hızla değişebileceğini, ani ve düşüncesiz kararlara, acele tavırlara açık olduğumuzu gösteriyor. Yaratıcılığımız ve hayal gücümüz de bir o kadar yüksek olacaktır. Ancak, parlak fikirlerimize destek bulmakta zorlanabiliriz veya fikirlerimizi kimse anlamayabilir. Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir. Kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız. Merkür gerilemesinin etkileri de devrede tabii! Akşam saatlerinde ise bir süre için, yenilikler, sürprizler veya farklı farklı hoşluklar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ani karar vermeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz bir insan sizden yardım isteyebilir. Bu kişi ile geçmişte kalan yaşadıklarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz en sağlıklısı olacaktır.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, resmi işler ve kurumlarla ilgili engellenmeler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında sosyal etkinliklerde yer alabilir, arkadaş çevrenizle eğlenceli vakit geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilir, flört anlamında tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçeceğiniz için, söyleyeceklerinizi iki kere düşünmeli ve insanlara onları daha iyi tanıyabilmek, anlayabilmek için fırsat vermeyi tercih etmelisiniz.

20 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla anlaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizde diretmemelisiniz. Kendinize olan güveniniz artmaya başlıyor.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Adeta patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Eşinizin küçük bir uyarısı veya haklı olduğu bir konuda kendini savunması da pimi çekebilir. Siz dilini iyi kullanan, zeki biri olmanıza rağmen olumsuz enerjiler devam ettiği sürece sözleriniz oldukça can acıtıcı olacak. Üstelik karşı tarafı dinlemek için fırsatta vermeyeceksiniz.

20 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ev ortamınızda, neler olup bittiği ile ilgili esnek olun. İşinizde, evinizde ve hayatınızda bugünden itibaren mükemmel iyileşmeler olmaya başlayacak. Kapalı kapılarınız bugün itibariyle açılıyor.

20 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 30' 48" R
Ay
Oğlak
26° 29' 47"
Merkür
Koç
16° 55' 41"
Venüs
Boğa
01° 06' 41"
Mars
Balık
29° 47' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 42"
Satürn
Balık
16° 35' 01"
Uranüs
Boğa
22° 21' 08"
Neptün
Balık
28° 54' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 50"
Lilith
Başak
23° 20' 52"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>