Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkilerinde şanslı olacağınız bir gün. Gireceğiniz yeni bir ortamda hoşlanacağınız biri ile tanışabilir, ilişkiniz var ise sevgiliniz ile hoş saatler geçirebilirsiniz.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz.. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Yakın çevrenizden biri ile aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Sakin olmaya ve olayları fazla büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz, ama hala bir çekimserliğiniz var gibi. Akşama doğru bir randevu alabilir ve gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cumartesi gününe,  saat 02:21 Ay-Satürn görünümüyle merhaba diyeceğiz.Hem yakın çevrenizden hem de yaşça deneyimli kişilerden destek görebilirsiniz.  Gayet güçlüsünüz ve kendinizden eminsiniz. Saat 07:15 Ay-Pluto görünümü, içinizde var olan ancak bir türlü cesaret edemediğiniz işlerde size kuvvet verir. Ayrıca, işlerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabilmeniz için mücadelenizde yardımcıdır. Saat 09:15 Ay-Uranüs kavuşumu, yeni bir girişim, hazırlık, sürpriz bir teklifle karşılaşmanız ve hızlıca girişimde bulunarak başarılı olmanız anlamına gelir. Sıradanlık size göre olmadığı için, adım attığınız konuda fikirlerinizle ilgi uyandırmanız mümkündür. Saat 16:39 Ay-Venüs görünümü, sizleri mutlu eden, heveslendiren, kendinizi özgür hissetmenizi sağlayan paylaşımların, güzelliklerin, ilişkinin göstergesidir. Bu saat sonrası sizin için keyifli geçmeye adaydır. Saat 16:47 Ay-Merkür görünümü, bu saatlerde tam emin olmadığımız konularda sözler vermeyelim. Bir bakalım duruma. Aksaklıklar olur mu, nerelerde eksikler var, yolculuk, organize işler, girişimlerimizden emin dahi olsak, yine kontrolünü yapalım. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve  kalben sevgilerimle,

16 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında kendinizle ilgili özel konularınızı ulu orta konuşmayın. Gerçekte bu konuda katı denecek kadar dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor. Unutmayın, daha sonraki zamanlarda konuşulan konularla ilgili sizin tepkinizi çekecek spekülasyonlar yapılıyor.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişiler,arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz. İnsanlara yardım ettiğinizi bilmek ruhunuza iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görmezden geldiğimiz sorunları çözme veya rafa kaldırdığımız plan veya projelerimize bir şans tanıma ya da geçmişte gündeme taşıdığımız, ama istendiği kadar etkili olmamış düşüncelerimizi tekrar gündeme getirerek ne kadar parlak veya işe yarar olduklarını gösterme fırsatı bulabiliriz. Ya da yüksek yaratıcılığımız veya açık zihnimiz sayesinde sözel veya yazılı beceri gerektiren işlerde kendimizi gösterebiliriz. Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var. Kar getirebilirler. Eski arkadaşlarımızla bir araya gelmemiz, iletişim kurmamız ve hasret gidermemiz için güzel günler. Ancak, risk alarak hareket etmemekte yine de fayda vardır. Keyifli seyahatler de gündemde olabilir.

15 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa yolculuklar ve konuşmalar, görüşmeler hayatınızı hareketlendirebilir. Kısa ziyaretler ve hareketli bir iletişim içinde olabilirsiniz.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kızgınlığınızı çabuk gösteriyorsunuz. Fikirlerinize inatla bağlanmanız gelecek günlerde size sıkıntı yaratabilir. Duygu dünyanız çok karışık.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı kanallarla para kazanmanın yöntemlerini, evde çalışmanın yollarını arayabilir, ek işler bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Biraz romantizm özel yaşamınızı olumlu etkileyebilir.

16 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durmanız gereken işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. İletişim halinde olacağınız kişilere karşı sabırlı olun. Araba kullanırken dikkatsizliğiniz başınızaaçabilir, dikkat edin.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geliyor. Hızlı ve kararlı bir tempoda çalışacak, beklentilerinizle karşılaşacaksınız. Olumlu olun.

16 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile ve ev günün konularıdır. Ailevi sorumluluklarınız ile özel hayatınız çatışma içine girebilirler. Evle ilgili konular sürekli aklınızın bir köşesinde olabilirler. Bunları düzeltebilmek, aile içindeki sorunları aşabilmek sizin elinizde...

16 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 31" R
Ay
Oğlak
28° 46' 16"
Merkür
Koç
16° 59' 34"
Venüs
Boğa
01° 19' 00"
Mars
Balık
29° 55' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 02"
Satürn
Balık
16° 35' 53"
Uranüs
Boğa
22° 21' 43"
Neptün
Balık
28° 54' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 24"
Lilith
Başak
23° 21' 59"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>