Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Eskinin izleri silinmek üzere.

Sizden süratli bir tempo bekleniyor. Bu enerjiyi kendinizde bulacaksınız.. Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı, çevrenizdekiler anlayışla karşılayacaklar.

Paranızı doğru yerlere kanalize edebilmeniz, gerçekçi bir gözlem gerektiriyor. Önemli olan doğru kararlar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olma yanlısı.

Kötü deneyimler, olumsuz örnekler sizi fazlaca etkilemiş görünüyor. Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz, ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün. Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:53 Ay-Balık burcu seyriyle Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu enerji, ruhsal çalışmalar ve bu alandaki yeteneklerimizi değerlendirme anlamında faydalıdır. Ancak paramızın hesabını iyi yapalım. Saat 02:11 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, , yenilikçi görüşlerinizle, sıra dışı yanlarınızla, duruşunuz ve değişime açık oluşunuzla beğenilmenizde destekleyicidir. Fikirleriniz,  buluşlarınız bir hayli ilgi görür. Bugün bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızdan destek görebilirsiniz. Sosyal paylaşımlar aracılığıyla kazançlı ilişkiler kurabilirsiniz. Beğenilirsiniz ve sizi bir hayli çekici bulabilirler. Saat 10:56 Ay-Mars görünümü, parasal konularda biraz hassas düşünebilirsiniz. Mevcut işinizin getirileri sizi tatmin etmiyorsa, pek sabırlı davranmazsınız. Emek sarfettiğiniz kadar birilerinin de sizin kıymetini bilmesini beklersiniz. Bu saatlerde bütçe,veya finansal görüşmelerde hesabımızı iyi bilelim. Saat 15:17 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Çevrenizle olan irtibatımız ılımlı hale geliyor. Manevi zenginliğimiz yükseliyor. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye nitelendirmesi yerine, bizim kendimiz için düşündüklerimizi önemsememiz gerekir. Saat 19:57 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmak halidir. İnsan bu bakışta daha önce fark edilmeyen ayrıntıları görür, üzerinde düşünür, eksiklerini tamamlar. Mevcut durumunuzdan memnun musunuz yoksa sizi rahatsız eden iş, finansal veya ilişki problemleriniz var mı? zaman kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz. İşte şimdi bu durumlara tekrar bakacağız. Ayrıca geçtiğimiz 28 Aralık 2015 den bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı, ne kararlar vermiştiniz, bunları da ele alırsak doğru tespitlerde bulunabiliriz. Saat 23:06 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda hesap kitap yapmadan şöyle gönlümüzce yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Boş muhabbetlerden uzak durmak isteyeceğiz. Günümüz bize güzellik, huzur ve bereket getirsin. Her şey gönlümüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz. Güven duygusunun çok önemli olduğunu ona hissettirmelisiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı amaç veya hedeflerinize ulaşabilmenize katkısı olabilecek kişilerle bir araya gelebilir, duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İki gündür yazdığım, ilişkilerde sürpriz karşılaşmaları, türlü hoşlukları, ilk görüşte aşkları veya anibirliklerini ön plana çıkartan, dış görünüşümüzde veya estetik başlıklı konularda ani hoş değişiklileri destekleyen veya hayal gücümüzde çığır açabileceğimiz zemini hazırlayan ve son günlerde hayatımıza taşıdığı hoş ilişkilerle kendini gösteren Venüs Uranüs açısı bugün kesinleşiyor. İlişkilerimizde rutinin dışında şeyler deneyebiliriz. Bu açının dışında duygusal anlamda derin duygularımızın tetikleneceği veya manevi açıdan derinlik kazanacağımız bir gün. Akşam saatlerinden sonra ise, biraz da olsa, engellenmişlik hissi ve huzursuzluk veya baskı altında hissetme duygusu ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde parasal konularla ilgili hızlı hareket etmemelisiniz. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha mücadeleci davranmanız gerekebilir. Yeni işler gündeme gelebilir. Sorumluluklarınız artabilir. Kendinizi yeni organizasyonlar içinde bulabilirsiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek size zor gelse de hislerinizin tadını çıkarmak istiyorsunuz. Sevgi açlığı yaşıyor gibisiniz. O size evet diyecek korkmayın.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda kuracağınız ilişkiler sizi heyecanlandırabilir. Güzel ilişkiler kuracak ve güzel tekliflere açık olacaksınız. Maddi konularda başkalarına yardım etmek önem kazanacak.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Büyük bir istek ve olumlu duygular içinde bulunacaksınız. Kendinizi güçlü ve başarılı hissedecek, planlarınızı uygulamak için büyük bir istekle harekete geçeceksiniz.

13 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

13 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 48' 07" R
Ay
Akrep
05° 18' 37" R
Merkür
Boğa
07° 41' 52"
Venüs
Boğa
26° 57' 07"
Mars
Koç
15° 51' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 05"
Satürn
Balık
18° 10' 09"
Uranüs
Boğa
23° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 27' 39"
Plüton
Kova
02° 01' 26"
Chiron
Koç
21° 46' 28"
Lilith
Başak
25° 40' 33"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 21/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>