Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Temel değişikliklere kalkışmak, hayatı motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

15 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma günümüz Merkür-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. Geçtiğimiz 25 Aralık tarihinde maddi ortaklık, başkalarıyla aranızdakiveya parasal anlamdaki ilişki, kredi, miras v.b konularda yeni bir adım atmış olanlar bugün ikincisi gerçekleşen bu görünümde duruma bir bakmak, incelemede bulunmak yararlı olacaktır. O günlerde sıkışıklık yaşayanlar, bugün hala bu durum devam ediyorsa, 6 Şubat tarihinde son kez bu görünüm gerçekleştiğinde yapmanız gerekeni tespit etmiş olursunuz. Saat 04:48 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Damarıma basarlarsa ben de konuşurum diyerek tepkinizi gösterebilirsiniz. Gün boyu bir hayli hırslı, istekli ve cesur bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Zekanız oldukça keskindir. Hani bir söz vardır. Kül yutmaz derler. Sizi de kimsenin kandırması mümkün değildir. Saat 15:45 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde maddi ve manevi ilişkimiz olan insanları iyi seçmeyi, karışıklıktan uzak durarak, verimli, sağlıklı beraberlik yaşamayı seçeceğiz. Destekle değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı bileceğiz. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var, analiz edeceğiz. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Paramızı riskli yatırımlardan uzak tutacağız. Muhasebemizi iyi tutacağız. Bütün bunlara özen göstermemizde  yarar var. Günün sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri, huzuru ve mutluluğu tattırması dileğimle,

15 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı davranmak sizi farklı kılıyor. Bugün hiç kimsenin etkisi altında kalmak istemiyor olmanız sizin lehine olan şartları da beraberinde getirecektir.Olaylara farklı açıdan yorum getirmeye devam etmelisiniz. Yeni dostluklar için mükemmel bir gün. Belki de, uzun süredir beklediğiniz tatmini sağlıyorsunuz.

15 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir. Çevrenizdeki kişiler,arkadaşlarınız, içerisinde yaşadığınız gruplar veya genel anlamda dünyamız için faydalı çalışmalar yapabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz. İnsanlara yardım ettiğinizi bilmek ruhunuza iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görmezden geldiğimiz sorunları çözme veya rafa kaldırdığımız plan veya projelerimize bir şans tanıma ya da geçmişte gündeme taşıdığımız, ama istendiği kadar etkili olmamış düşüncelerimizi tekrar gündeme getirerek ne kadar parlak veya işe yarar olduklarını gösterme fırsatı bulabiliriz. Ya da yüksek yaratıcılığımız veya açık zihnimiz sayesinde sözel veya yazılı beceri gerektiren işlerde kendimizi gösterebiliriz. Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var. Kar getirebilirler. Eski arkadaşlarımızla bir araya gelmemiz, iletişim kurmamız ve hasret gidermemiz için güzel günler. Ancak, risk alarak hareket etmemekte yine de fayda vardır. Keyifli seyahatler de gündemde olabilir.

15 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarda anilikler olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

15 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hızlı düşüneceksiniz ve hareketli olacaksınız. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve girişimde bulunmak için sabırsızlık hissedeceksiniz.

15 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda önemli işlerinizi çevrenizin desteğiyle iyi bir şekilde tamamlayacaksınız. Eskiden konuşulmuş bir para işinizi devreye sokabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sorumlulukları size ağır gelebilir.

15 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz duygusal gerilim içine girmeniz mümkün. Ancak, akşama doğru rahatlayacak ve olayları yeniden gözden geçireceksiniz. İçinizden yükselen itilimler sizi harekete geçirebilir. Olayların sizi yönettiğini düşünebilirsiniz.

15 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

15 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 31' 13" R
Ay
Oğlak
26° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 55' 50"
Venüs
Boğa
01° 07' 12"
Mars
Balık
29° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 48"
Satürn
Balık
16° 35' 03"
Uranüs
Boğa
22° 21' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 52"
Lilith
Başak
23° 20' 55"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>