Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

19 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 02:00  Ay-Kuzey düğüm görünümüyle başlayacak. Ailevi, finansal konular üzerinde bilhassa durmamızı sağlayan bu görünüm, geçmişte yaşadığımız sorunları zaman zaman hatırlatsa da, bizim geleceğimiz önemli. Ne yaşanmışsa yaşansın. Önemli olan hayatımızı garanti altına almaktır. Bu nedenle  titiz bir incelemede bulunmalıyız. Saat 08:30 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi bir hayli düşündüren ve kimi zaman yoran bir meselenin çözümlenmesini sağlar. Eğer haksızlığa uğradıysanız, size bunu yapan kişiler özür diler. Sizi zihinsel anlamda rahatlatır. Mali konularda umutlandırır. Saat 08:50-11:13 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ani karar değişikliklerinde bulunmak ne kadar yanlışsa, baskılar  altında aceleyle  kararlar alıp uygulamaya kalkışmak da o denli yanlıştır. Evimiz sınırları içinde huzuru önemseyelim. Hiç kimsenin ve hiç bir şeyin bizi rahatsız etmesine elden geldiğince izin vermelim.Saat 11:13 itibariyle etkili olacak Ay-İkizler burcu seyri sırasında, Yüreğinizin sesi  kimi zaman kulağınıza  sıra dışı hatta bazen  isyankar cümleler fısıldasa da, bütün bunların nedeni yenilik hevesliliğinizdir. Günlük hayatın kısıtlayıcı atmosferinden,  elden geldiğince soyutlanmak ihtiyacı duyacağınız bu saat sonrası,  kendinizi özgürce ifade edecek, zekanızla her problemin üstesinden gelebileceksiniz.Saat 13:35 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, projelerimizi, hedefimizi, amacımızı iyice netleştirip,  yarınlarımızı garanti altına alacak bir şeyler yapmalıyız. Zihnimizi karmaşadan uzaklaştırıp, ne istediğimizi tespit etmemizde yarar var. Hiç kimseyi,  kendimiz de dahil olmak üzere suçlayamayız. Sonuçta hayat devam ediyor ve biz sorunların üstüne gidip çözebiliriz.  Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikteyaptığınız ya dahayatınızla bağlantılı kişilerle ilişkileriniz olumlu olabilir. Aralarından bazılarına yardımlarda bulunabilirsiniz. Yaptıklarınızın maddi açıdan olumlu geri dönüşleri de söz konusu olabilir.

19 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, işle bağlantılı ya da birlikteyaptığınız kişilerle olumlu ilişkiler kurabilir, bu kişilere yardım edebilirsiniz. Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgimizi göstermekte zorlanmayacağımız, iştahımızın açık olabileceği bir gün. Sezgilerimiz kuvvetli, duygularımızı göstermek isteyebiliriz. Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir. Ancak, gereğinden fazla iyimser olma ya da bazı şeyleri hafife alma riski söz konusu. Yüksek hayal gücümüz bir taraftan yaratıcılığımızı ve sanatsal yönümüzü arttırırken, bir yandan da hayallere dalmamıza neden olup, dalgınlıklara yanılsamalara veya unutkanlıklara sebep olabilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailevi konular gündeme gelebilir. Geçmiş kalan konular sizin sorumluluğunuza geçebilir. Toprak ve emlak konuları ile ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırabileceksiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oylayabilir. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

19 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal etkinlikler düzenleyerek kendinizi motive etmenin yolunu bulacaksınız. Aşk konusunda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda yapmak istediklerinize odaklanarak, kararlı bir tavır geliştirebilir,hayatınız ve özel hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sevgi ve aile hayatınızda iyileşme enerjisi olan bugün, sevdiklerinizle ev ortamında keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel isteklerinize ve planlarınıza yoğunlaşacağınız bu dönem, ayrıntılar gözünüzden kaçmıyor. Bugün eviniz size daha rahat görünebilir ama öğleden sonra hareketleneceksiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve kararlı davranacaksınız. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak, isteklerinizin yarattığı büyük bir gerilim duymanız mümkün. Çok hoş teklifler alabilir, ilginç olayların içine girebilirsiniz.

19 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, dikkatinizi toplamak konusunda zorlanmanıza neden olabilir. Sevdiğiniz insanı sosyal çevreniz içine sokmaya çalışırken zorlanmanız, kafanızı iyice karıştırabilir.

19 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 54' 41" R
Ay
Kova
02° 06' 06"
Merkür
Koç
17° 05' 28"
Venüs
Boğa
01° 36' 59"
Mars
Koç
00° 06' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 26"
Satürn
Balık
16° 37' 10"
Uranüs
Boğa
22° 22' 33"
Neptün
Balık
28° 55' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 13"
Lilith
Başak
23° 23' 36"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>