Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz.

Sizden daha yetkili biri tarafından bugün beklemediğiniz bir şekilde övülebilirsiniz. Bu da güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz.

Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir. Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız.

Baskılandığınız hissi veren algılamalar yanıltıcı olabilir. Bugünkü kararlarınızı bu gibi takıntıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir.

17 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:26-07:48 arasında Ay boşlukta olacağından,  iletişimsel anlamda daha ölçülü ve dikkatli davranmak, işlerinizi yaparken ayrıntıların üzerinde durmak, etrafınızdaki kişiler gerginse elden geldiğince anlayış göstermek yararlıdır. Saat 07:48 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay,  maddi ve manevi açıdan güçlü olma ihtiyacınızı yükselticidir. - Finansal açıdan sağlam ve tutarlı bir hayatım olsa tüm sorunlar vız gelirdi bana- diyebilirsiniz. Bu tabii ki doğrudur.  Günümüzde insanın yaşamı adına yeni bir sayfa açabilmesi  her ne kadar kolay görünmese de, eğer cebinizde paranız varsa bu son derece kolaylaşmaktadır. Sizin gibi özgürlük ve yenileşmeden yana olan bir kişinin böyle düşünmesi gayet doğaldır. Çünkü paranın cesur kararlar alabilmemizde ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Saat 20:54 Ay-Mars karşıtlık etkisi aslında gayet olumlu. Çünkü her iki gezegen de güçlü oldukları burçlarda ilerliyor. Ancak burada asıl nokta, inatlaşmadan, acele etmeden, sakin ve aklı başında düşünerek hareket etmek. İster özel yaşam, isterkonularında korkmadan, öfkelenmeden dengeyi muhafaza ederek ilerlemek yararlı. Saat 21:28 Ay-Neptün faydalı görünüm etkisi altında, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve keskin sözler eden, huzursuz insanlardan uzak durmaya çalışacağız.   Mutlu ve keyifli bir Pazar günü diliyorum. Kalben sevgilerimle,

17 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı kanallarla para kazanmanın yöntemlerini, evde çalışmanın yollarını arayabilir, ek işler bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Biraz romantizm özel yaşamınızı olumlu etkileyebilir.

17 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size ek gelir getirebilecek yollar arayabilir, yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyebilirsiniz. Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir. Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkileriniz özel yaşamınıza iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hareketli bir gündeyiz. Gün boyu, Koç burcundaki Ay'ın olumsuz açıları mevcut. Bu durum sakinliğimizi korumakta zorlanmamıza, ani hareket ve tepkilere veya gergin ortamlara neden olabilir zaman zaman. Ancak, hafta boyunca yazdığım, Jüpiter'in ve Merkür'ün olumlu açıları sıkıştığımız anlarda kendimizi en iyi şekilde ifade etmemiz ve yaratıcı fikirler geliştirmemiz ya da çözülmesi zor olaylarda dahi tünelin sonundaki ışığı görmemiz için olanak tanıyacak ve parlak fikirlere neden olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Ocak 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz sakin ve esnek olmaya dikkat edin. Evinize ve ailenize yönelik işler ve masraflar gündeme gelebilir.

17 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız her ne sorun varsa, isterseniz üstesinden gelebileceğinizi biliyorsunuz. Öz güveninizi yüksek tutup sorunları halletmelisiniz.

17 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kişisel gelişiminize odaklanarak, kendinizi iyi hissettiren, ruhsal gelişiminize yardımcı olan ortamlarda yer alabilir, pozitif insanlarla görüşerek, günün stresli enerjisini bertaraf edebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki olası öfke enerjisi ile yüzleşebileceğiniz bugün, ılımlı ve sakin tavırlarla kendinizi ifade etmeniz faydalı olacaktır.

17 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize olan düşkünlüğünüz artacak. Evinizde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Kafanızdaki planları sevdiğiniz insana daha net bir şekilde ifade edin. Kartlarınızı açık oynamak size bir şey kaybettirmez, aksine çok şey kazandırabilir.

17 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Birlikte seyahate çıkmayı düşünebilir, fikirlerinizi onunla paylaşabilirsiniz. Uzaklarda bulunan bir yakınınız ziyaretinize gelebilir veya siz ona gidebilirsiniz. Birlikte çok eğlenceli ve hoş vakit geçireceksiniz.

17 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki ortam yumuşayacaktır. Aile ilişkilerinin rayında gideceği bir dönem içerisindesiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek için bazı şeyler düşünebilirsiniz. Beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte olmak sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 32' 01" R
Ay
Oğlak
26° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 56' 09"
Venüs
Boğa
01° 08' 14"
Mars
Balık
29° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 59"
Satürn
Balık
16° 35' 07"
Uranüs
Boğa
22° 21' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 55"
Lilith
Başak
23° 21' 00"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>