Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Sevdiğinizle ilgili konular bugün önemli olacaktır. Duygularınızı kontrol altına almayı bilmelisiniz.

Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilirsiniz.

Günlük çalışmalarınızdaki huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz etkileyebileceği bir gün. Buna karşın, maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı olabilir.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz varsa daha önlemci olmalısınız. Kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte, yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 07:10 itibariyle etkili olacak Venüs-Jüpiter görünümünde yeni haftayı karşılıyoruz. Sosyal veya özel ilişkilerde bazen bizi yoran, zorlayan durumlar olabiliyor. Bizim arzumuz samimiyet ve sıcaklık. Sadece kendi çıkarlarını merkez alan, nereden ne gelir diye düşünen insanlarla dostluk ve beraberlik kuramıyoruz. İster istemez uzaklaşıyoruz. Ben bu görünüm etkisinde kredi, borçlanma veya ortaklıklarda daha dikkatli düşünmenizden yanayım. Saat 10:33 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Saat 13:01 Mars-Neptün olumlu görünümü toplum içinde güçlü görünmek ve kararlarınızı uygulamak anlamında itekleyicidir. Aslında içten içe epeyce öfkelisiniz. Çünkü durduğunuz noktanın sizi hem maddi hem de konum olarak tatmin etmediğinin farkındasınız. Gerekhayatı ve gerekse parasal yönden doyuma ulaşmak niyetindesiniz. Artık haksızlıklara, baskılara sabretmekte zorlanıyorsunuz. Ne yapıp edip bir şeyleri değiştirmeliyim diye düşünebilirsiniz. Saat 14:48 Ay- Chiron olumlu görünümü,  yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Burada önemli olan bizim kendimize verdiğimiz değer. Çünkü biz yoksak, hiçbir sorunun bir anlamı kalmıyor. Saat 23:15 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz ve ailemizle ilgili meseleleri maddi-manevi anlamda gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Sizin arzunuz, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Her konuda güven ve huzur ilkelerini gözetirsiniz. Ayrıca miras paylaşımı, kredi konuları, evimiz, ofisimiz veya ailemizi ilgilendiren konularda karar vermeden önce, dikkatli hesaplamalarda bulunmanın önemli olduğunu biliniz. Huzursuzluktan uzak, birbirimizi kardeşçe kucaklayacağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,  

18 Ocak 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi şımartabilir sevdiginiz bir arkadaşınızla keyifli zaman geçirip fikir alışverişleri yaparakhayatınızda da karar vermekte zorlandığınız düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise göreceğiniz ilgi ile mutlu olacak seviliyor olmanın şükrünü tüm kalbinizle gerçekleştireceksiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, işle bağlantılı ya da birlikteyaptığınız kişilerle olumlu ilişkiler kurabilir, bu kişilere yardım edebilirsiniz. Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgimizi göstermekte zorlanmayacağımız, iştahımızın açık olabileceği bir gün. Sezgilerimiz kuvvetli, duygularımızı göstermek isteyebiliriz. Spritüel konular veya rüyalar önem kazanabilir. Ancak, gereğinden fazla iyimser olma ya da bazı şeyleri hafife alma riski söz konusu. Yüksek hayal gücümüz bir taraftan yaratıcılığımızı ve sanatsal yönümüzü arttırırken, bir yandan da hayallere dalmamıza neden olup, dalgınlıklara yanılsamalara veya unutkanlıklara sebep olabilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminize gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde önem verdiğiniz konularda daha etkin olabilirsiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel konforunuzu artıracağına inandığınız uygulamalara yönelebilirsiniz. Değişikliğe gidebileceğiniz için harcamalarınız da artabilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Ocak 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı işler yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda kurduğunuz güzel ilişkiler karşınıza değişikfırsatları getirebilir. Bu da, sizi mutlu edecek parasal bağlantıları tetikleyebilir.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük bir istek ve olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Uzaklardan alacağınız haberler keyfinizi arttıracak, moralinizi yükseltecek. Duygularınızın yükseldiği bir gün geçirip heyecanlanacaksınız.

18 Ocak 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde duygularınız yoğunlaşacaktır. Bu, iletişimlerinizi gerginleştirebilir ve kırgınlıklara yol açabilir. Yaratıcılığınızı bu durumu çözümlemek için kullanın. Dikkatli ve planlı hamleler yapmalısınız. Gönül işlerinizde kıpırtı görünüyor.

18 Ocak 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 56' 42" R
Ay
Kova
02° 34' 43"
Merkür
Koç
17° 06' 20"
Venüs
Boğa
01° 39' 33"
Mars
Koç
00° 08' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 55"
Satürn
Balık
16° 37' 21"
Uranüs
Boğa
22° 22' 40"
Neptün
Balık
28° 55' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 20"
Lilith
Başak
23° 23' 50"
True Node
Koç
15° 20' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>