Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk yaşamınızda sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler olabilir.

Ay, bugün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sizi hassaslaştırabilir.

Bugün bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var. Günün başlarında alacağınız maddi içerikli haberler öğleden sonra daha çabuk davranmanız gerektiğine işaret edebilir.

Gün içindeyaşamında ortaya çıkan detay gerektiren çalışmalar sizi fazlasıyla yorabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizdeki bazı sorunlu ilişkiler size artık biraz itici geliyor gibi. Bir akraba ziyaretiniz var. Bu ziyaretten dönüşünüz yeni umutlara açık olabilir. Sizi mutlu görmeye çalışan birisinin niyetiyle ilgili araştırmalar içindesiniz. Bununla ilgili kısa bir kararsızlık yaşayacaksınız. Alacağınız duyumlara duyduğunuz güvensizlikler, yanılgılar getirebiliyor.

22 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Cuma gününe, saat 05:53 Ay-Neptün görünümüyle adım atıyoruz.Bu enerji,  maddi ve manevi anlamda bize kendimizi güvende hissettirecek işlere eğilmemizi sağlıyor. Ailemize oldukça düşkünüz. Onların rahatı ve emniyeti bizim için önemli. Hayallerimizde mutlu bir hayat, sağlıklı bir yaşam sürme arzusu yoğunlaşıyor. Nassas düşünebiliriz. Saat 09:15 Ay-Mars olumlu görünümü hangi konuda olursa olsun, sağlığınızı önemsemeniz gerektiğini gösteriyor. İş hayatınızla ilgili konularda şu aralar yapılacak görüşmeler çok önemli. Kendinize güveniniz. Hassasiyetten uzak durunuz. Saat 11:59 Merkür-Pluto kavuşumu, zihinsel olarak geçmişin gözden geçirilmesi anlamına geldiği gibi, aşk hayatınız, başkalarıyla maddi-manevi ortak paylaşımlarınız (eş-aile-iş v.b) gibi geniş bir alanda derinlemesine yapılacak gözden geçirmenin işaretidir.  İnsan yaşadığı tecrübeler doğrultusunda olgunlaşır ve büyür. Bizlere düşen yaşanmış derslerin  özünü kavramış biri olarak akıllı seçimlerde bulunmaktır. Bugünkü kavuşum, dünyevi hedeflerinizle ilgili mevzularda yeniye yer açmak maksadıyla zihnimizde  eskiyi temizleme hareketidir. Saat 19:17 Ay-Merkür karşıtlığında, gizli ilişki, çalışma hayatı, çalışma ortamındaki ilişkileriniz, psikolojik ve fiziksel anlamdaki sağlığınızla ilgili konuları mutlaka dikkatlice ele almakta yarar var. Soru işaretleri uyandıran bir durum varsa, bunu netleştirmeden yeni bir karar vermeyiniz. Saat 19:34 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Saat 21:32 Ay-Uranüs görünümü, duygusal yaşamınız-bağlantılarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda düzenleme ve işler hale getirme çabanızı işaret ediyor. Siz yenilikçi düşünen kişilersiniz. Bulunduğunuz ortamda zekanızla, duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz.

22 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailenizle ilgili konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Evinizle ilgili kalıcı bir değişiklik yapmak istiyorsanız, atılımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Çevrenize karşı sorumluluk bilinci içinde olacaksınız. Annenizle ilişkileriniz önem kazanacak.

22 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yıkıcı ve kavgacı değil, yapıcı ve anlayışlı olmaya çalışın. Hemen sonuca varmamalısınız. Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir. Aşk hayatınız ön planda ve gelişmeler olumlu tavırlar geliştirmenize neden olabilir.Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde duygusallık ön planda. Akşama doğru saatlerden itibaren ise, Merkür Pluton görünümü, takıntılı düşünceleri ön plana çıkartabilir. Belli konulara takılıp kalabilir, sabit fikirli bir görünüm verebiliriz. Karşı tarafa kendi fikirlerimizi kabul ettirene kadar uğraşmamız ve ısrarcı olmamız ilişkileri gerebilir. Düşüncelerimizde en derin noktalara inip, araştırmacı ve soruşturmacı olabileceğimiz günlerdeyiz. İçimizdeki Sherlock Holmes kendimizin veya karşımızdaki kişilerin düşüncelerinin derinliklerine inmemizi ve araştırmamızı söyleyebilir. Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.Bu gökyüzü görünümü zihnimize belli şeyler takmamızın ya da bir şeyler üzerinde fazla düşünmemizin ve ısrar etmemizin bizi yorabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki on günlük süreçte, psikolojik anlamda baskı uygulayan veya kötü tavırları olan kişilerle de karşılaşabilinir. Bilinmedik yerlere seyahatler ya da farklı kişilerle sohbetler esnasında dikkatli olmakta fayda vardır.Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınız biraz yorucu geçebilir. İşlerinizde eksikliklerinizi toparlamak için fırsat bulabileceksiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Değişikliklere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var.

22 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ay... Bugün değişik bir gün sizi bekliyor. Sosyal çevrenizde değişik kültürlerde değişik insanlarla karşılaşmanız sizleri mutlu edecek.

22 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

22 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilinçaltınıza takılan bazı obsesif düşünceler, yakın çevrenizle olan iletişiminizde sizi bir parça zorlayabilir. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlık ve sinirli tepkiler vermeye müsait olacaksınız.

22 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatli ve kararlı davranmanız mümkün. Tabii bu arada gereken sabrı göstermeyi başaracaksınız. Kendinize olan güveniniz ve dikkatli davranışlarınızla çevrenizi etkileyecek, dostlarınızın desteğini alacaksınız.

22 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgi ilişkiniz günün ana konusu olacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda güzel bir uyum doğacaktır. Duygusal konuları da, sorunları da son derece sakin bir biçimde tartışabilir ve gerekiyorsa çözümler üretebilirsiniz.

22 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 29' 43" R
Ay
Başak
17° 42' 57"
Merkür
Koç
17° 12' 26"
Venüs
Koç
18° 25' 31"
Mars
Balık
21° 50' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 54"
Satürn
Balık
15° 37' 24"
Uranüs
Boğa
21° 46' 28"
Neptün
Balık
28° 34' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
20° 04' 21"
Lilith
Başak
22° 12' 22"
True Node
Koç
15° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>