Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Erken tespitler yanılgılara yol açabilir. İlişkileri koyduğunuz sınıflamalar, belki de çok özel şeyleri kaçırmanıza neden oluyordur. Kalıcı görmediğiniz bazı etkileşimlerin de size yararı olabilir

Zor günlerden geçici olarak kurtulurken, yeni gerginliklerin hazırlığını yapmak durumunda kalıyorsunuz. İstikrar için çabalarınız yeterli görünmese de umut var. Mevcut koşullar, birçok insan gibi sizin de umutlarınızı sınırlayabiliyor.

Tahsilattaki problemlerinizi ödemelerinizi geciktirerek dengelemeye çalışmanız, bu şartlarda pek ilkesizlik sayılmayabilir. Uyguladığınız sıkı para politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda olmadığınızı biliyorsunuz.

Birbağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor. Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:11-16:59 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu süre içinde, değişimde bulunmak, hayati kararlar vermek, incelemeden olur demek yanlıştır. Bunun yerine, rutin işlerimize yönelelim ve karşımıza çıkabilecek aksiliklerin bilincinde olalım. Meditasyon, nefes kontrolü, içe yönelme, ibadet, zikirle uğraşmak bu süre içinde rahatlatıcı olduğu gibi, bizi gereksiz saplantı, kuşku, endişe, kıskançlıklardan uzak tutabilir. Bu yönüyle gayet faydalıdır. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde her insanla paylaşımda bulunmak hoşunuza gider. Tek başınıza yol almak yerine birlikte hareket etmenin sizler açısından rahatlatıcı olduğunu söyleyebiliriz. Zaten ister istemez birilerine uymak zorunluluğumuz var. Bu isterister ilişki veortaklığı gibi konularda geçerliliğini sürdürüyor. Eğitim, iş, özel ilişki, sözleşme, yasal davalar, sanatsal ortaklıklar kısaca her türlü paylaşımın mercek altına alınması, keskin kararlar vermeden önce iyice düşünülmesinde yarar var. Ne kadar objektif düşünürsek o kadar iyi. Böylece kırılmamış, yanlış kararlar vermemiş oluruz.   Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür gezegeninin ileri harekete geçmesi ile bir parça dengesizlik görülebilir. Düşünülmeden yapılan alışverişler, sonradan hiç işe yaramayacak gereksiz birçok şeyin alınabileceği ve fazla para harcadığınız bir süreçtir. Sonradan pişman olacağınız birçok gereksiz eşya alabilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz veya ailenizle ilgili konular hafta boyunca problematik olabilir. Her konuyu enine boyuna ele almalı ve sorunları tekrar aynı konularla uğraşmak zorunda kalmayacak şekilde çözmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi endişeye sokan konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuları yeniden harekete geçirmek için çaba göstereceksiniz. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Ortaklı konuları çözümlemeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde değişik konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kalabalık ortamda bulunacak ve gün boyu sıkıntılarınızı unutacaksınız. Zaten mevcut olan sıkıntılarınız geçici olduğunu siz de biliyorsunuz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak para işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız, en azından tatmininiz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda veya değişik yerlerde bulunmak isteyeceksiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı rahatça ifade edecek, anlayışlı ve rahat bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece hem ilişkilerinizi düzenleyecek hem de isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız. İlginç fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi sürekli olarak size farklı gelen şeyler üzerine yoğunlaştırıp kendi işlerinizi aksatabilirsiniz. En çok ilginizi çeken konular uzak ülkeler ve farklı kültürler olacaktır. Tüm programınızı değiştirip aniden yabancı ülkelere seyahate çıkmaya karar vermeniz mümkündür.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>