Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız. Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Ay-Başak burcu geçişiyle Çarşamba gününe merhaba diyoruz. Sizler de, neyin nasıl olması gerektiği hususunu derinlemesine analiz edeceksiniz. Sözgelimi ilişkide sorunlar varsa bunu düzenlemek, onarmak adına düşünürsünüz. Saat 06:12 Ay-Mars görünümü, hesabi düşünmemize neden olabilir. Çıkarlarımızı bilhassa öne alabiliriz. Bunun nedeni, insanların bizi etkilemesine izin vermeme isteğimizden kaynaklanır. Ödün vermekten, birilerine uymaktan hoşlanmayız. Saat 08:33 Ay-Satürn görünümü, ilişkilerimizi görüş farklılığımıza göre ele almaya neden olur. Bizim baktığımızda bir insanda önem verdiğimiz kriterler, belki de çevremizdeki az insanda mevcuttur. Herkesi hoşgörüyle karşılamak kolay değildir. Zaten bu görünüm, çevrenin üzerimizdeki etkisini vurgulayarak, mesafeli davranmaya neden olur. Saat 11:09 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 19-20 Aralık tarihlerinde, finansal, aşk hayatınız veya sizi rahatsız eden fiziksel veya ruhsal anlamda etkileyen meseleleri şimdi yeniden ele almanızda etkilidir. Saat 12:56 Ay-Pluto görünümü, test edicidir. Duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz. Gün içinde aldığınız haberler sizi memnun edici olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinizi etkileyen olumsuz açılar bitecek ve eşiniz sizi ne kadar çok incittiğini fark ederek geri adım atacak. Ona karşı gösterdiğiniz tahammül için size teşekkür ederek, duyduğu sevginin yanında saygısının da arttığını; yaşamının geri kalanını size sevmeye adayacağını anlatacak.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz. Eleme zamanı. Hayatınızı kolaylaştıracak ve istediğiniz gibi yaşamanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maneviyatı yüksek, duygu paylaşımlarına ve kadersel etkilere açık günlerdeyiz. Öğle saatleri civarında, olumlu diyaloglar kurabilir, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Olumlubirliklerine, ilişkilere veya karşılaşmalara açık birkaç gündeyiz. Şiirsel paylaşımların, romantik atmosferlerin ortaya çıkabileceği, sanatsal yönümüzü gösterebileceğimiz etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular daha fazla sıkıntı çıkarabilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizle ilgili iyi bir planlama yapmanız gerekebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkinize özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağımsızlık ruhunuzun derinliklerine kadar inmiş adeta. Bu durum bazen aile içi ilişkilerinizi zedeleyebilir. Tavırlarınızı biraz yumuşatmalısınız.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 2014 saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortaklıklar, ikili ilişkiler ve evlilik alanınız canlanırken, birçoğunuz hafta genelinde yeni bir ilişkiye başlayacak, bir çoğunuz da bu süreçte evlenmeye karar vereceksiniz. İkili ilişkilerinize hız ve yenilik katacak bu yeni ay, ilişkisi problemli devam edenler için, mars'ın yapacağı kare ile bir ayrılık kararını doğurabilir. İlişkisi problemsiz devam edenler ise bu yeni ay ile birlikte ilişkilerini tazeliyor olacaklar. Yeni ay zamanı Mars'ın karesi eğitim alanları, yurtdışı bağlantılı işler ve iletişim alanında güç mücadeleleri doğurabilirken, haftanın en şanslı görünümü Satürn'ün Venüs ve Merkür'e kuracağı uyumlu görünüm ile çok keyifli bir taşınma yaşayabilir, ev ve ofisle le ilgili işlerinizi düzenleyebilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, sağlık problemlerinizi aşabilir vehayatınızda mükemmel yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçtehayatınızda başarılı görüşmeler ve yeni başlangıçlarda şans vurgulanmakta.

27 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa, yapmayın. Her şeyi gözden geçirme dönemindesiniz, kariyer adımlarınızda kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bazı haberler heyecan verici olacak. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızın desteğini alacaksınız. Yeni bir aşk macerasına atılabilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Haberleşme ve insan trafiği oldukça yoğun olabilir;temponuzun artması mümkün. Zihninizi çalıştırmak için çeşitli fırsatlar yaratmaya çalışabilirsiniz. Dış etkenlere ve etrafınızdaki insanlara karşı duyarlı olacaksınız.

27 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 36' 42" R
Ay
Akrep
08° 12' 49" R
Merkür
Koç
16° 02' 38"
Venüs
Koç
23° 37' 53"
Mars
Balık
25° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 09"
Satürn
Balık
16° 01' 47"
Uranüs
Boğa
22° 00' 32"
Neptün
Balık
28° 43' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 19' 03"
Lilith
Başak
22° 40' 28"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>