Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde yaptığınız aşk yorumları onları hayrete düşürüyor. Nereden nereye gelmiş olduğunuza şaşırıyorlar. Yaşadığınız kötü bir deneyle aşka bu kadar küskün olmamalısınız.

Teknik bir konuda arkadaşlığınızla sürdürdüğünüz anlaşmazlık, bütün çalışma arkadaşlarınızı birer ikişer tartışmanın içine çekiyor. İlgi kalabalığının artması, sizi çok emin olduğunuz fikrinizden kuşkuya düşürecek.

Kolay harcadığınız için bazı sıkıntılarınız oluyor. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde hesap ödeme işini sizin asli bir görevinizmiş gibi görüyorsunuz. Bugünlerde bir para tartışmanız var.

Dikkat ediyorsanız yalnızlık sizi daha masraflı biri haline getiriyor. Yeni bir aşk ilişkisi içine girmek için fazla beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış değerlendirmeye eğilimli insanlara kendinizi anlatma çabalarınız pek sonuç verecek gibi görünmüyor. Akraba ilişkilerinde içe kapanık biriyle yakınlaşmalarınız söz konusu, ona katkılarınız olabilir. Duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağı bir gün. Genellikle duyarlı olduğunuz konulara şu günlerde kapalı durmanız yararlı olacak.

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz saat 05:46 itibariyle Ay-Başak burcu seyir etkinliğindedir. Bu enerji, işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir. Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, duygu dünyamızda esen fırtınaları ancak ve ancak gerçekçi düşünmenin dindireceğini gösteriyor. Evet problemler var. Tatmin değilsiniz. Kafanızda soru işaretleri mevcut. Ancak hayat devam ediyor ve önümüze bakma zamanıdır. Yoksa kısır bir döngü içinde dolanıp dururuz. Saat 21:52 Ay-Neptün karşıtlığında, bilinçli davranan, aklı başında düşünmeye çalışan kişiler huzur bulurlar. Yoksa uğraş dur. Kimseyi değiştiremeyiz. Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bekar kovalara gezegenler aşkı fısıldıyor. Kendinizi güçsüz ve yalnız hissettiğiniz bir anda geçmişte aşk yaşadığınız ve duygularınız devam ettiği halde ondan gelen talep üzerine ayrılmak zorunda kaldığınız eski sevgilinizin karşınıza çıkması ile oldukça şaşıracaksınız. Onu görmenizle birlikte duygularınızın aslında bitmediğini anlayacaksınız.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişki ya dabirliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Sorunların üzerinde durabilirsiniz, ama bu esnada tartışmamaya özen göstermeniz gerekiyor. İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular sizi keyifsiz kılabilir. Ortaklı konularda süreçler tamamlanabilir. Bazı işlerinizde karar almak durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı güç savaşlarının içinde kalabilirsiniz. Gün içinde finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatleri sakinleşmek için iyi bir fırsat olabilir.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sinirleriniz bir hayli yıprandı. İhanete uğradığınızı düşünüp kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. İş olacağına varır deyip üzerinde fazla durmayın.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, para ödemeleri ve alışveriş konularınız devrede olabilir. Aşk veya eğlence hayatınıza dayalı alışverişlerinizde abartıdan uzak durun. Manevi anlamda gücünüzü kullanmalısınız.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınıza çıkan fırsatları hemen değerlendirebilir, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. İçinizden gelen sese kulak verin ve planlarınızı uygulamak üzere harekete geçin. Hem çevreniz hem de yakınlarınızı sizi destekleyecek.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ödemeniz gereken borçlar ve hizmet bedelleri, bunların yanında ortak bütçeler ve gelir - gider dengeleri, günün ana temalarıdır. Alacaklarınızın da, borçlarınızın da vadelerini şaşırmamaya dikkat etmelisiniz. Hesaplarınızı iyi planlamalı, kendinize dürüst olmalısınız.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 28" R
Ay
Yay
02° 39' 25"
Merkür
Koç
16° 00' 14"
Venüs
Koç
26° 03' 14"
Mars
Balık
26° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 25"
Satürn
Balık
16° 12' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 09"
Neptün
Balık
28° 47' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 50"
Lilith
Başak
22° 53' 33"
True Node
Koç
15° 32' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>