Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel bir gün geçirme planlarınızı gerçekleştirebileceksiniz. Bugün bazı konularda ondan yardım görebilir ve varlığını hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

İşinizle ilgili sıkıntılarınızı ortadan kaldırmak için fikirleriniz var. Bu fikirleri harekete geçirmek için bazı kimselerden destek ve haber bekliyorsunuz. Bu konuyla ilgili olumlu bir gelişme, bugün olabilir.

Bugün bazı harcamalarınız olabilir. Bu harcamalar bütçenize ağır gelebilir ve sizi sıkıntıya sokabilir. Ayağınızı yorgana göre uzatmayı bir türü beceremediniz.

Güneşte fazla durmamaya dikkat edin. Aksi takdirde bazı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarardan çok zarar getiren hoşgörülerle sürdürdüğünüz dostluklar var. İleriki zamanlarda bu konudaki bazı birikimler patlamalara neden olabilir. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen, onları gidermek konusunda ağır kanlı kalabiliyorsunuz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:11 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, yeniliklere açık olduğunuz için, bir hayli hırslı çalışırsınız. Ancak arzu ettiğiniz gelişmeler için soğukkanlı olmalısınız. Ayrıca her şeyi bu kadar kafanıza takmayınız. Saat 01:27 Ay-Pluto mücadeleci görünümü,  kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Saat 03:34-31 Ocak saat 05:50 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Çevrenizle olan ilişkinizde politik şekilde hareket etmekte yarar var. Elinizden geldiğince nazik davranınız. Yardımcı olmaya çalışınız. Saat 07:59 Merkür-Pluto kavuşumu, geçmişin gözden geçirilmesi anlamına geldiği gibi, aşk hayatınız, başkalarıyla maddi-manevi ortak paylaşımlarınız (eş-aile-iş v.b) gibi geniş bir alanda derinlemesine yapılacak gözden geçirmenin işaretidir.  İnsan yaşadığı tecrübeler doğrultusunda olgunlaşır ve büyür. Bizlere düşen yaşanmış derslerin  özünü kavramış biri olarak akıllı seçimlerde bulunmaktır. Bugünkü kavuşum, dünyevi hedeflerinizle ilgili mevzularda yeniye yer açmak maksadıyla zihinsel olarak  eskiyi temizleme hareketidir. Saat 18:44 Venüs-Neptün olumlu görünüm etkisinde, parasal ve duygusal konularda gerçekçi düşünmemizde yarar var. Gelirimize göre hareket edelim. Ayrıca hesabımızı, bütçemizi gözden geçirelim. Bu görünümün faydalı tarafı,  pürüz olarak gördüğünüz ve rahatsız olduğunuz meseleler üzerinde maneviyatınızı güçlendirerek çözüme kavuşturmanızda azimli kılabilir. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku düzeninizin bozulması nedeni ile bazı önemli randevuları kaçırabilir ve zor anlar yaşayabilirsiniz. İnsanlardan uzak durmayı ve daha fazla evde oturmayı tercih eder hale gelirsiniz. Yalnızlık, sevgi ve ilgi bulamama gibi düşünceler yoğunlaşır. Kandıran hissedişler ikili ilişkilerinizde de sonradan pişmanlık duyacağınız sorunlar yaratabilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi konular başta olmak üzere kimseye güvenmemelisiniz. Yapılan anlaşmaları yazıya dökmek faydalı olacaktır. Gizli yürüttüğünüz konularda veya işlerde ise, başarı şansınız yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı olabileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarla ilgili gelişmeler, yolculuklar gündeme gelebilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bugünden itibaren iyileşmeler olacak. Kapalı kapılar bugün itibariyle açılıyor. Çevrenizde neler olup bittiği ile ilgili esnek olmalısınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, aileniz ve sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde motivasyonunuzu yüksek tutmalı, zihninizde düşüncelerin birikmesine izin vermemeli, kendinizi rahatlatmalısınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durulan işlerde maddi anlamda başkalarına yardım edebilirsiniz. Düşünsel olarak fikir ayrılıkları, inatçılık ya da bir konunun kafanıza takılması gibi etkiler oluşabilir.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk arzularınızın güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara ulaştırabilir, beklentilerinizi ve duygularınızı açıkça anlatabilirsiniz. Katılacağınız bir toplantıda aşık olabileceğiniz kişiyle karşılaşabilir, aşk macerasına atılabilirsiniz.

30 Ocak 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyer gelişiminiz ile ilgili konulara ağırlık vereceğiniz, bunlarla ilgili olarak daarkadaşlarınızla, ortaklarınızla veya üstlerinizle sürekli toplantı halinde kalabileceğinizi bir gündesiniz. Söylenenleri doğru anlamaya ve fikirlerinizi de açık şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Ocak 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 20' 30" R
Ay
Yay
13° 21' 19"
Merkür
Koç
16° 05' 03"
Venüs
Koç
27° 05' 22"
Mars
Balık
27° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 07"
Satürn
Balık
16° 17' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 00"
Neptün
Balık
28° 48' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 43"
Lilith
Başak
22° 59' 08"
True Node
Koç
15° 29' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>