Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz.

İhmallerinizarkadaşlarınızın gözünden kaçmıyor. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, bir kaç gün izin alsanız daha iyi olur. Bugün sizin için pek verimli geçmeyecek.

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir, elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Dostlarınız olduğu kadar, arkanızdan konuşanların sayısı da epey yüksek. Onları tanımaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli, hızlı, temposu yüksek bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde irili ufaklı birçok yeni kararlar alacaksınız. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olanlarını iyi ayıklamanız gerekiyor. Onlar üzerinde daha çok düşünmelisiniz, ileriye erteleme şansınız olmayacak. Yapmayı düşündüğünüz bazı ikili görüşmeleri bu sıralar yapabilir, bir şeyleri düzeltme fırsatı yakalayabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:50 Ay-Akrep burcu geçişiyle, etrafınızdaki insanları şöyle bir gözlemleyerek, kendinizle kıyaslamaya yol açabilir.  Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı, fakat çoğu insanın bunu yaşamayı bile beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını bilirsiniz. Akrep  burcunda ilerleyen Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi konularda gerçekçi ve  doğru karar vermenizi sağlayıcıdır. Paranın öneminin farkında olacağınız bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yenilik yapmak istiyorsanız öncelikle yeteneklerinizin ne olduğunu saptayınız. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata dair birçok önemli konuda ilgisiz davranışlar içine girerek 'umurumda değil' cümlesini bugün bolca söylersiniz. Yazılı anlaşmalar ve imzalarda sorunlar ortaya çıkar. Dikkatinizi vermemenizden kaynaklanan problemler uzun süre uğraşacağınız sorunlara yol açar.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, maddi konular başta olmak üzere kimseye güvenmemelisiniz. Yapılan anlaşmaları yazıya dökmek faydalı olacaktır. Gizli yürüttüğünüz konularda veya işlerde ise, başarı şansınız yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça kararlı ve mücadelecisiniz. Hafta sonu olmasına karşın çok meşgul olabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha fazla kazanma imkanı varken az kazanmayı tercih etmeyin. Bereketli bir dönemle karşı karşıyasınız. Ek gelir fırsatlarını iyi değerlendirin.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, göz önünde olmaktan büyük keyif alacaksınız. İşinize yönelik sorumluluklarınız ve koşuşturmalarınız her zamankinden daha fazla olabilir. Düşündükleriniz gerçekleşiyor. İsteklerinizi tam anlamıyla gözden geçirmeyi unutmayın.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınız ve sezgilerinizin güçlü olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. İçinizden gelen sese kulak verin. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece olayları kontrol altına alabilirsiniz. Gün içinde bazı olaylardan gereğinden fazla etkilenmeniz mümkün.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Meslek hayatıyla ilgili bazı tatsız gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Birarkadaşınız, ortağınız veya üstünüz ile bir tartışma veya geçici ama sert bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu hoş olmayan durumu engellemenin elinizde olduğunu bilmelisiniz.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 43" R
Ay
Yay
13° 37' 22"
Merkür
Koç
16° 05' 13"
Venüs
Koç
27° 06' 54"
Mars
Balık
27° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 25"
Satürn
Balık
16° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 04"
Neptün
Balık
28° 48' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 47"
Lilith
Başak
22° 59' 17"
True Node
Koç
15° 29' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>