Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yalnızlıktan kurtarmaya yönelik çabalara isteksiz duruyorsunuz. Bugünü yaşamaya gayret edin. Nostaljik günlerinizdesiniz. Anıların etkisi birkaç gün daha sürebilir.

Kendinizi yenileme, geliştirme niyetleriniz yoğun temponuz karşısında biraz zor. Güçlü sorumluluk duygunuzyaşamınızı belirliyor. İş dışındaki sosyallikleriniz, çalışma yaşamınıza bağlı.

Belli ölçülerde şanslı olduğunuzu düşündüğünüz bir katılımda, birilerinin şansınızı azaltma çabaları var, dikkatli olmalısınız. Bu sıralar ikili ilişkilerinize para tartışmaları hakim olabilir.

Çekici bulup ihtiyaç hissettiğiniz konularda doğru ortamları belirlemeniz gerekiyor. Çalışma hayatınızda görev bilincinizi ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilecek kişisel arzular içindesiniz. Bu, riskli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorucu bir haftanın ardından hoş tatil planlarınız var. Yeni başladığınız bir onarım işinin engel olmasından korkuyorsunuz. Dost çevrenizden destekleriniz olacak. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:28 Akrep burcunda oluşan sondördün etkisi altında yeni haftaya adım atıyoruz. İş hayatımızda tutkuluyuz ve başarılı olma arzumuz yoğun. Derinlikli olarak durumumuzu gözden geçireceğiz. Mevcut işimizdeki şartlar bizi tatmin etmiyorsa buna katlanmamız artık mümkün olmaz. Yeni bir şeyler yapmak, kendimizi göstermek isteriz. Bazılarınız bugün yetti artık diyerek son noktayı koyabilir ve başka biriçin kolları sıvayabilir. Saat 05:42 Merkür-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümveya özel anlamdaki her türlü mesele üzerinde ciddiyetle düşünmenizi sağlıyor. Yapılacaklar, mutlaka halledilmesi gerekenler, zorunluluklar tümüyle gözden geçiriliyor. İstesek de, pek özgür değiliz. Çünkü sorumluluklarımız bize pek rahat vermeyebilir. Ancak diğer yandan da, yeniliklere gayet açığız ve girişimde bulunmaktan yanayız. Şimdilerde bazı işlerimizi derleyip toparlayabilirsek, sıkı çalışmayı başarabilirsek, hakikaten hayrımıza olacağını bilelim. Saat 12:28 Ay-Mars kavuşumu, yaşadığımız toplum, aile hayatımız ve bir çok konuda stratejimizi belirleme arzumuzu işaret ediyor. Rahatsız olduğumuz meseleler var ve bunları halletmemiz gerektiği için gerginlik duyabiliriz. Saat 14:20 Ay-Pluto olumlu görünümünü sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var. Varsın çetin olsun YOLUMUZ hatta engellerle dolu NE ÇIKAR? Hiç mi cesaretimiz yok Bir KARINCA KADAR..... Mutlu, huzurlu, bereketli  ve  aydınlık dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu günlerde olmasını çok istediğiniz bazı şeylerin aniden oluşan aksilikler ile engellenmesi nedeniyle hiç istemeyerekte olsa yeniden hayatın gerçeklerine dönüş yapmak zorunda kalırsınız. Kendinizdeki yanlışları düzeltmeye çalışacak ve hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, evinizi, ailenizi veya işinizi ilgilendiren detayları atlamamaya çalışmanız gerekiyor. Bu esnada diğerlerinin fikirlerini almanız da önem taşıyor olabilir. İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşırı sahiplenici, iddiacı, kıskanç veya takıntılı tutumlar içerisine girebileceğimiz, yoğun duyguların ya da derin düşüncelerin ön plana çıkabileceği birkaç gündeyiz. Sinirli ya da sinir bozan kişilerle uğraşmamız gerekebilir, ama birkaç gündür bu etki sürdüğü için daha önce bu ruh durumunu yaşayanlar bugün rahat olabilirler. Bugünlerde, önemli kararlar almamak veya imzalar atmamak daha doğru olur. Zira, birkaç gün içinde netleşen olaylar, planlarda beklenmeyen değişiklikler ya da ortaya çıkan gerçekler sonradan pişmanlık duymamıza neden olabilir. Ancak, romantik etkiler, ilişkileri güçlendirmemizi sağlayan sevgi atmosferi veya yaratıcılığı arttıran etkiler de devrede. Olumsuz anların yanına şiirsel dokunuşlar ekleyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimden kaynaklı problemler çözmek zamanınızı alabilir. İş hayatınızda yaşanan tekrarlardan bunalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda son derece romantik bir gün geçirebilir, partnerinizle kısa gezilere, tatillere katılabilir, ilişkinizi mutlulukla geliştirebilirsiniz. Bekar olanlar için olumlu haberler alabileceğiniz, tekliflere açık bir gündesiniz. Gün boyunca yakın çevre, kısa seyahatler ve iletişim alanlarından şanslarınız olacak.18.00 sonrasında sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim konularında zorlandığınızdan, yakın çevrenizle iletişiminizde bazı anlaşmazlıklar öne çıkabilir. Olaylara takılmaya meyillisiniz. İş hayatınızdaki paylaşımlarınız enerjinizi yükseltebilir

1 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal açıdan hareketli bir gün. Yeni girişimlerde bulunabilir, farklı düşüncelerinizi uygulayabilirsiniz. Bu konuda çevrenizin desteğini alacaksınız. Kültürel faaliyetlerde bulunabilir, gurup çalışmaları yapabilirsiniz.

1 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok eskilerde kalmış olan ilişkilerinizi tekrar canlandırmak ve kopan bağları tekrar kurmak için çeşitli araştırmalarda ve girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Unutulmaya yüz tutmuş dostluklar, bugün aniden tekrar canlanabilir ve sizi de geçmişte bir yolculuğa çıkarabilir.

1 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 40' 15" R
Ay
Aslan
25° 37' 43"
Merkür
Koç
18° 09' 24"
Venüs
Koç
16° 07' 16"
Mars
Balık
20° 23' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 19"
Satürn
Balık
15° 26' 18"
Uranüs
Boğa
21° 40' 20"
Neptün
Balık
28° 31' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
19° 57' 48"
Lilith
Başak
21° 59' 56"
True Node
Koç
15° 35' 08"
Son Güncelleme : 18/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>