Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelebilir ve bugünlerde daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız.

Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Planlı çalışmalarınız, kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek.

Zaman içersinde belli bir tasarrufa ulaşabilirsiniz, ama bu, beklediğiniz boyutlarda olmayabilir. Yeni kaynak arayışlarınız var. Bunlarla ilgili görüşmelerde yeni haberler söz konusu.

Maddi konularda daha gerçekçi değerlendirmeler içinde olmanız gerekiyor. Umut bağladığınız yerlerin, bir oyalama taktiği uyguladığı yönündeki endişelerinizde gerçeklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iyimser bekleyişler içine girebilirsiniz. Olumlu teklifler, birçok konudaki çekincelerinizi ortadan kaldırabilir. Duyarlı özelliğinizle insanları etkiliyor ve sıcak ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bugünlerdeki enerjiniz çevrenizdeki etki ve ilgi alanınızı genişletebilir. Bir akraba ilişkinizdeki aşk beraberliğinde rızasız tavırlarınız, üzüntü nedeni oluyor.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Saat 17:49 itibariyle gerekgerek sosyal ilişkileriniz ve gerekse hedefleriniz konusunda sizleri heveslendirici Ay-Yay burcu geçişi iki gün boyunca etkili olacak. Birçok konuyla ilgilenmek, yenilikte bulunmak, kendinizi önde görmek arzunuz bir hayli yoğun olacaktır.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görev duygunuz her konudan daha fazla öne çıkmaya başlayacak. Duygularınızı da açıklamakta daha rahat davranacaksınız. Zayıf gözükmekten kaçacak ve kendi zaaflarınızı başkaları fark edip sizi uyarmadan ortadan kaldırmaya odaklanacaksınız. İçinizdeki başarma duygusu çok fazla öne çıkacak.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorumlara açık olmalı ve kendi yorumlarınızın da işitilir olmasını sağlamalısınız. Ancak, sakinliğinizi korumanız ve duygularınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Planlı ve disiplinli olmanın faydasını göreceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konularda göz önünde olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi en iyi şekilde başarmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz sizin için faydalı olacak. Kararlar almanız gerekebilir. Günün ikinci yarısında sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte planlar yapabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınız gününüzü yoğun geçirmenize neden olabilir. İş hayatınızdaki önemli şanslar bazen sizi zorlasa bile, karşınıza çıkan şansları çok iyi değerlendirmelisiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yazışmalar ve anlaşmalara yönelik farklı çalışmalar içine girebilirsiniz. Düşünceleriniz güçlü olduğu halde kararlarınızı belirlemek size zor gelebilir. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz daha sıcak ve olumlu olacak.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlence içerikli çeşitli sosyal faaliyetlerin yanında, kalabalık toplantılara da katılabilir ve önemli bir maddi konu üzerinde tartışabilirsiniz. Maddi olarak ortaklık kurduğunuz bir kişi veya maddi açıdan bağımlı olduğunuz bir insan ile mevcut durum hakkında konuşmak isteyebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 46" R
Ay
Başak
15° 54' 51"
Merkür
Koç
17° 16' 32"
Venüs
Koç
18° 14' 13"
Mars
Balık
21° 43' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 49"
Satürn
Balık
15° 36' 30"
Uranüs
Boğa
21° 45' 58"
Neptün
Balık
28° 34' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 49"
Lilith
Başak
22° 11' 21"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>