Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları tekrar tekrar dile getirmek, bağlılığı kanıtlama çabalarına girişmek yararlı olabilir. Partneriniz, çok kararlı kuşkular içinde. Kendinizdeki değişiklikleri yadsıyarak yapıcı olamayacaksınız.

Yerinde ve yetkin etütler, ihtiyacınız olan cesareti kazandırabilir. Yeni açılımlara tereddütlü adımlarla ulaşamayabilirsiniz. Birkaç gün içinde yeni açılımlar söz konusu.

Yüklü harcamaları dondurma yoluna gideceksiniz. Geleceğinize yatırdığınızı düşündüğünüz yüksek miktardaki para, bugünkü koşullar içinde başka kanallara gerekebilir.

Bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğiniz ilişkilerde bile güvensizliklere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu iki günde bir takım öfkeli kişileri yatıştırmakta zorlanabilirsiniz. Yaratıcılığınıza bazı konularda ilerleyebilmek için ihtiyacınız olacak. Bugünlerde harekete geçmeniz gerekebilir. Bazı sözler vererek istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olun.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar,  8 Şubat saat 16:39 da, burcunuz üzerinde  oluşacak Yeniay, kişisel girişim, yenilik, çevre değişimi,görüşmeleri gibi geniş bir alanda umutlandırıcıdır. Şu andaki mevcut sıkıntıları gidericidir ve elinizi kolunuzu bağlayan zorlukları geride bırakmanızda yardımcıdır. Yeniayın görünümleri bize yolumuzu görmede yardımcı bir güç olduğundan tabii ki incelemekte yarar var. Böylece neleri merkez almamız, nasıl bir yol izlememiz gerektiğine karar veririz. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, kafamızın bir hayli karışık olduğunu işaret etmekte. Mevcut şartlara kimseden destek görmediğimizi, kimseye güvenemediğimizi, bu yüzden de cesaretli davranmadığımızı gösteriyor. Oysaki Yeniay, bu yönde akıllıca gözden geçirmelerde bulunulması halinde, bu güçlükleri aşabileceğimizin işaretçisidir. Ay-Uranüs görünümü, bu anlamda olumludur. Sizin aktif ve girişimci davranmanızı sağlayacaktır. Yeter ki, bir idealiniz, hedefiniz ve bunu gerçekleştirme yönünde kararlılığınız olsun. Zaman tanıyın kendinize. Ay-Mars görünümü, bu Yeniayın mesleki konularda yeni birteklifiyle karşılaşma, işinizle ilgili güçlü bir adımın atılmasında etkin olacağını gösteriyor.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi geçmişte üzen kişileri affetmenin verdiği ruhsal bütünlük içinde büyük kötülükler yapan birinin zor durumda olduğunu duyar ve elinizi uzatırsınız. Yaptığınız ile övünmeden kendi içsel huzurunuzu bulmaya çalışırsınız. Sorumluluklar, fedakârlıklar bugünlerde size zor gelmez.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, kendi kendinize kalıp özel hayatınızı veya genel anlamda yaşamınızı veya bazı konulardaki hislerinizi sorgulayabilirsiniz. Önemli fikirleriniz olabilir veya aklınıza parlak fikirler gelebilir. Bunların arasından en işe yararlarını seçip uygulamanız yararınıza olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha mücadeleci davranabilirsiniz. Bazı konuları hırs haline getirmeniz sizi zor duruma sokabilir. Sakin davranmalı, değişen durumlara karşı tavrınızı belirlemelisiniz. Gün içinde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konulara ilaveten yeni işler devralabilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzgün dostlarınıza yardım ediyorsunuz. Pratik çözümler bulmak sizin işiniz. Kendinizi belli konularda hemen motive etmeyin. Önce düşünmelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi dinlendirebileceğiniz pozitif ortamlarda yer almalı, iletişim konusunda sakin bir tavır benimsemelisiniz. Ruhunuzu dinlendirecek enerji çalışmaları ve meditasyonlardan faydalanabileceğini bugün, arkanızdan konuşulan bir takım konuları da öğrenebilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin burcunuzda oluşan yeniay, sizi destekliyor. Uzun zamandır beklediğiniz girişimleri bu tarihten sonra başlatabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili değişimler için de harekete geçebilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak için çok uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Maddi konularda yaratıcı zekaya sahipsiniz ancak zihinsel olarak baskı altında hissettiğiniz de bir gerçek. İkili ilişkilerdeki şansınız pek parlak gözükmese de benliğiniz, kimliğiniz ve kişisel kararlarınızı gözden geçirip uygulamaya almak için doğru zamandasınız. Sabırsız davranmamaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün her zaman olduğundan daha yoğun duygular içine girebilirsiniz. Çok büyük istekler ve büyük beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmamaya özen göstermelisiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>