Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizden çok hoşlanan biri var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi yakında görmek umuduyla bazı girişimlerde bulunmayı düşünüyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve büyük bir özen ile işlerinizi yerine getiriyorsunuz. Fakat zaman zaman sinirli davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Bugün işyerinizde sakin olmalısınız.

Uzun zamandır almayı planladığınız bir şey için para biriktiriyorsunuz. Kısa zaman sonra bu isteğiniz gerçekleşecek ve para biriktirmekten kurtulacaksınız. Artık gönül rahatlığıyla paranızı harcayabileceksiniz.

Bugün eski bir dostunuzla beklenmedik bir biçimde karşılaşabilirsiniz. Bu karşılaşma sonucunda onun sitemleriyle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızı ağırdan almanız, kararsız biri olduğunuz şeklinde değerlendirilmiyor. Bu konudaki endişeleriniz yersiz. Yoğun, ama huzurlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bazı öneriler, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinde çok önem yüklediğiniz görüşmede hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

5 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:44  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, ailemiz,hayatımızla alakalı her türlü meselenin ciddiyetle ele alınmasını sağlar. Ancak bunların özünde belli bir miktar stres vardır. Ne olacak diye bir hayli düşünebiliriz. Genelde psikolojik açıdan içe dönük haldeyizdir. Ayrıca zor durumda olan kişilerin dertleri sorunları bizi bir hayli sıkabilir. Sabah saatlerinde  ticari konularda, özel hayatımızla ilgili mevzularda dikkatli olunmalıdır. Saat 18:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, duyguları bir miktar ciddileştirir. Biraz geriye çekildiğimizi hissederiz. İnsanlar, ortamlar, yaklaşımlar bize itici gelir. Ancak çok değer verdiğimiz, bizim için kıymetli olan bir şeyler veya birileri varsa, onlarla bağlantı kurarız. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle, Can-ı gönülden  sevgilerimle,

5 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızın düşmanlarla sarılı olduğunu hissediyorsunuz. Bu düşmanları ve düşmanlıkları yaratan kimdir sorusunun cevabını ise çok uzun yıllar sonra kendiniz vereceksiniz. En yakınlarınızın bile size düşman olmasını sağlayan aslında kendiniz olduğunu anlayabilseniz dolayısı ile sorunlardan da korunabileceksiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, oldukça yeni şeyler deneyebilir veya yaşam tarzınızda değişiklikler yapmanızı gerektiren yepyeni olaylara girebilirsiniz. Aranızda yaş farkı olan veya tecrübeli kişilerle yeni girişimlerde bulunabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önümüzdeki bir haftalık süreçte, tutkulu ilişkiler, cinsel çekim, romantizm ve yüksek yaratıcılık ön planda. Maddi anlamda ani gelişmeler söz konusu olabilir veya maddi konularda büyük adımlar atma hissi hakim olabilir, ama çok fazla risk almamak lazım. Aşk hayatımız açısından bakıldığında sıra dışı günlerde olduğumuz söylenebilir. Farklı şeyler denemek isteyeceğimiz, günlük işlerimizde dahi olsa, farklılığa önem vereceğimiz günlerdeyiz. Zaman zaman olumsuz durumlar oluşabilir, ama genele odaklanalım ve pozitif olalım. Somut şeylere odaklanmayı unutmamamız ve gerçekçi olmamız gerektiğini hatırlatabilecek bir gün. Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı da tedbirli olmamız gereken birkaç günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden olaylar karşısında kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bu konuları kabullenerek aşabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlar ilerleyen saatlerde değişimler gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

5 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

5 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan takip ettiğiniz konular veya olaylar size keyif verebilir. Olayları dışarıdan izlemek derdinde olabilirsiniz. Planlarınızı uygulamak için çok az bir zamana ihtiyacınız var.

5 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bir haber üzerine rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak, haberin doğruluğunu araştırmadan harekete geçmeyin. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek hem keyfinizi yerine getirecek hem de harekete geçirecek.

5 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı ikinci plana atıp, duygusal yönünüze öncelik tanımaya başlayacağınız bir gün içindesiniz. Duygusal yaşamınıza, çevrenizdekilerin duygusal ihtiyaçlarına, kendi içinizde kıpırdanan hislere ve sevdiğiniz kişiyle başbaşa kalmak için plan yapmaya odaklamanız mümkündür.

5 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 39' 04" R
Ay
Terazi
26° 13' 13" R
Merkür
Koç
16° 11' 07"
Venüs
Koç
22° 24' 57"
Mars
Balık
24° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 30"
Satürn
Balık
15° 56' 11"
Uranüs
Boğa
21° 57' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 38"
Lilith
Başak
22° 33' 54"
True Node
Koç
15° 39' 02"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>