Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Meraklısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün kişisel hayatınıza bir şeyleri çözmek için istekli olabilirsiniz. Belki de sevdiklerinizle birlikte yapmanız gereken bir tartışma ya da birlikte planlamanız gereken bir etkinlik vardır. Bir gelecek oluşturmak ve birbirinize olan bağlılığınızı güçlendirmek için iyi bir gün. Sevgiliniz ilişkinizde bir sonraki adımı atmaya hazır olabilir ve bugün bu konuda beyin fırtınası yapmak için iyi bir gün olabilir.

Çalıştığın yerde biraz sıkılıyor musunuz? Bacaklarınızı uzatmak için yeterli alanın var mı, kollarınızı uzatın, ve evet, nefes alın. Eğer alan yeterli ise, boğucu olan şey işiniz olabilir mi? Belki de çok rutin veya kısıtlayıcı olmaya başladı? Bunu düşünmek iyi olur. Ve fiziksel sağlığınızı da unutmayın. Hiç kimse şekilsiz bir vücuttan istediği verimi alamaz.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Bugün, dengeli ve mantığa uygun bir yaklaşımın sorunlarını çözmene yardım ettiğini görebilirsin. Başkalarının duygularıyla ilgili karışık bir durumun içinde kendini bulabilirsin. Sahip oldukları mevcut yoğun enerji seni bunaltmasın. Kalabalığın arasından sıyrıl ve biraz meditasyon yapmayı dene. Böylece bütün bu saçmalığı kesecek bir yaklaşım yakalayabilirsin!Öyleyse planını eyleme dök.Hiç harika bir gün geçirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiniz mi? Evet, bugün bu hissin nasıl bir şey olduğunu tadacaksınız. Bugün aşırı derecece etkili olacak ve yaptığınız her şey başarıyla sonuçlacak. Bugünün en iyi yanı ise şu, eğer bugünü bu kadar özel yapan şeyin ne olduğunu keşfederseniz, bunu yarın da ondan sonraki gün de günü inanılmaz kılmak için kullanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyler hayatınızda çok kötü gidiyorsa, biraz danışmanlık almaya ne dersiniz? Her şey gereğinden fazla üstünüze gelmeye başladığında gurur yapmaktan vazgeçin, utanmayın ve biraz destek almayı deneyin, bundan zarar gelmez. Bu alanla ilgili olarak hiç ilanlara baktınız mı? Emin olun binlerce var. Kafanızı kaldırın ve insanların buna ne kadar ihtiyacı olduğunu görün artık! Yalnız değilsiniz, çok az bir zaman içerisinde kendinize dönüp kendiniz için doğru olan adımı atacaksınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hayatınızdaki insanlar tarafından daha fazla ilgi görebilir, bazılarınız ise bir ilanı aşk ile karşılaşabilir. İş hayatı aracılığıyla yeni insanlarla tanışabilir veya farklı çevre ve ortamlara dahil olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerine ulaşmak için bazen çevrende olup bitenleri gözden kaçırıyorsun. Farkında olmadan çevrende kırdığın kişiler de yok değil. Durumu telafi etmek için geç kalmamalısın. Bu zamana kadar attığın adımların sonucunu beklerken merak içerisindesin. Çalışmayan bir Kova burcuysan,başvuruların ile ilgili alacağın olumlu dönüşleri ailenle paylaşmak isteyebilirsin. Evli bir Kova burcuysan, eşinin kariyerindeki yükselişini kutlamak için hazırlıkların olabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdan duygusal bir karar alarak ayrılmak isteyebilirsiniz. Verimli olamayacağınızı düşündüğünüz yerde kalmak istememeniz sizi yeni şans kapılarını çalmanıza neden olabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdakilere tepkilerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda girişimlerde bulunmak isteseniz de dış müdahaleler sizi zorlayabilir. Gün içerisinde edindiğiniz başarılar beraberinde yorgunluk getirebilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anlayışınıza ve teselli yeteneğinize sıkça başvuran insanların sizinle sadece bu yönde bir ilişki kurduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Güzel anılarınızı hatırlayın, çoğunda bu insanların olduğunu göreceksiniz. Bugün yapmaya pek hevesli olmasanız da sorumluluklarımızı muhakkak yerine getirmeniz gerekiyor.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının davranışları altında sahte bir sevgi gösterisi olabilir. Olayların analizini yapacak kadar sezginizin yüksek olduğunu biliyor ve çevrenize bu özelliğinizi hissettirmek istemiyorsunuz. Rakiplerinizin farkındasınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile küçük bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda karşınıza engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam etmelisiniz. Bugün duygularınızı kontrol etmekte biraz zorlanabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı olmak değer yargılarınızda sapmalara neden olabilir. Bugün, aklınızı ustaca kullanmalı ve çevrenizde gelişen olaylara karşı temkinli yaklaşmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat karşınıza çıkan kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz. İçsel sesinizi dinlemelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 26' 29" R
Ay
Akrep
00° 43' 40" R
Merkür
Boğa
07° 08' 53"
Venüs
Boğa
26° 29' 27"
Mars
Koç
15° 34' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 47"
Satürn
Balık
18° 08' 45"
Uranüs
Boğa
23° 32' 43"
Neptün
Balık
29° 27' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 37"
Chiron
Koç
21° 45' 23"
Lilith
Başak
25° 38' 03"
True Node
Koç
14° 55' 20"
Son Güncelleme : 21/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>