Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi başlatıp başlatmamakta son derece kararsız görünüyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri var, ama kaybettiğiniz zaman siz farkına olmadan bir şeyleri soğutabilir.

Akşama yakın saatlerde alacağınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak. Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor.

Bugün ilk girişiminizi yapabilir ve gereksindiğiniz desteği edinme yolunda bir adım atabilirsiniz. Bu konuda krediniz sınırsız gibi. Geleceğe dönük parasal endişelerinizi, isabetli kararlarla yok edeceksiniz.

Sizden açık olmanız bekleniyor, bunu bekleyenlerin haklı olduğunu anlamalısınız. Bazı görüşlerinizi tartışmaya kapalı olarak sunuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde, önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz.

13 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, boşluktaki hareketini 07:02'de sonlandırarak Akrep burcuna geçiyor. Bugün kariyer konularınız öne çıkacaktır. Geleceğinizi garanti altına almak için yeni fırsatlar araştırabilirsiniz. Ay ve Uranüs arasında ortaya çıkan karşıtlık sebebiyle günün devamındahayatınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Stresli anlarda ani tepki vermemeye dikkat edin. Yöneticiniz bilerek de üstünüze geliyor olabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklar yoruyor!Sorunlarına bulduğun geçici çözümler ve zamanında yerine getirmediğin sorumluluklar bugün seni biraz zorlayabilir. Sıkıntılı başladığın günü atlatabilmek için bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, farklı, saha işlek, göz önünde bir yere taşınma kararı alabilirsin. Uzun zamandır ilişkin yoksa yıllar önce ayrıldığın sevgilin, sosyal medya üzerinden iletişime geçmek isteyebilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, önemli günlerde onlarla bir arada olamamak canını sıkabilir. Bugünlerde sağlığına da ayrıca özen göstermelisin. Bir süredir yaşadığın mide sorunu, sıkıntılarının artmasıyla tekrar ortaya çıkabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündelik yaşamanızı ilgilendiren konularda daha özenli olmalı ve sizi stres altına sokacak kişilerden uzak durmalısınız.

13 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak ve göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ellerinizi kirletmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizle fikir çatışmasına girmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İlerleyen zamanlarda sezgileriniz size yol gösterecektir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları istediğiniz gibi değil de objektif değerlendirirseniz katı fikirleriniz değişecektir. Olayların sonuçlarını önceden analiz etmeye ihtiyacınız olabilir.

13 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gereğinden fazla hassas bir gün. Hiçbir yorumu kişisel almayın. En azından almamaya çalışın. Size fazlası ile ilgi gösterecek, sizinle fazlası ile alakadar olacak, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir insan girecek hayatınıza. Kimseye mecbur veya kimseye bağımlı değilsiniz. Siz, olamazsınız da. Tüm ihtimallere kapınız ardına kadar açık olsun.

13 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kabuğunuzun altından çıkıyorsunuz ve çoğunlukla kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bir arkadaşınızla, sosyal durumunuzla veya finansal geçmişinizle ligili bir sorun yaşayabilirsiniz. Arkada bırakacağınız bir sorun olacak, çok büyütmeyin.

13 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün iki zorba enerjisi Mars ve Satürn bugün karşı karşıya geliyor. Elde olmayan koşullardan dolayı yaşam değişimi gündeme gelebilir. Arka plandaki güçlü hayat dinamiklerinizde yenilenme gündemde. Hiç sorgulamadan bu ürece ayak uydurmalısınız. Sizin için kolektif bilince açılma zamanı.

13 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

13 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 05' 45" R
Ay
Terazi
01° 32' 27"
Merkür
Boğa
03° 42' 41"
Venüs
Boğa
23° 29' 36"
Mars
Koç
13° 43' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 18"
Satürn
Balık
17° 59' 22"
Uranüs
Boğa
23° 24' 15"
Neptün
Balık
29° 23' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 10"
Lilith
Başak
25° 21' 50"
True Node
Koç
14° 55' 60"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>