Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiye iki değişik yerden bakmanız, farklı duygusallıklara neden olabiliyor. Size ayak uyduramayışını zaman zaman sorun ederken, farklı koşullar içinde olduğunuzu da görmelisiniz.

Herkesin gönüllü olduğu bir konudaki çekimserliğiniz bugünlerde ilgi çekiyor, dikkat edin. İş ilişkilerinizde halledilmesini bugünden yarına erteleyemeyeceğiniz bazı problemler var.

Dostlar arasındaki para alışverişlerinizde, sıkıntılı ilişkilerden bugünlerde uzak durmanızda yarar var. Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Ama siz bu konuda pek meraklı ve istekli görünmemeyi tercih edeceksiniz.

Vurdumduymazlık yapmamanız gereken bir dönem. Sizinle ilgili birtakım görüşlere ilgili davranmanız, belli konularda önünüzü açacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir.

11 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk ışıklarında boşlukta olan Ay, saat 03:28'de Terazi burcuna geçiyor. Pozitif enerjili bir güne merhaba diyorsunuz. İçinizdeki iyimser ruh haliyle olumlu şeyleri kendinize çektiğinizi göreceksiniz. Akademik hayatınızda da verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilirsiniz. Gündüz saatlerinde meydana gelen Ay ve Venüs arasındaki uyumlu kontak sayesinde sevdiğiniz kişiden de güzel davranışlar görebilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin artıyor!Bugün sosyal çevrendekilere karşı duyarsız davranışlar sergilerken bir taraftan da beklenti içine girebilirsin. Öğle saatlerinde çalışma alanında yaşayabileceğin beklenmedik problemler işlerini yürütmekte sana engel olabilir. Değişken ruh halin seni ve çevrendeki insanları biraz zorlayabilir. Her ne kadar sakin kalmak istesen de gezegenlerin seyri hiç de öyle olmayacağını söylüyor. Sürekli memnuniyetsiz halin eleştirilmene sebep olabilir. Çok iyi anlaştığın bir arkadaşınla sorun yaşayıp, daha sonra özür dilemek zorunda kalabilirsin. Uzun zamandır süren bir ilişkin varsa, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Kilo problemin varsa, işlenmiş, sağlıksız, kalorisi yüksek besinleri hayatından çıkarman gerektiğine karar vereceksin.

11 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve özgün fikirler üretmek adına gayet açık ve bir o kadar da ilham verici bir gündesiniz. Düşündüğünüz bir proje ile ilgili beklenmedik başlangıçlar yapabilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düzenlediğiniz eğitim veya görüşmelerde aksaklıklar meydana gelebilir. İşleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Karamsarlık içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi kısıtlanmış ve bastırılmış hissedebilirsiniz. Gizli kalmış konularla ilgilenebilirsiniz.

11 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, yabancılarla, yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek isteyebilirsiniz. Uzaklardan haberler ve seyahatler yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir.

11 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; bugün entelektüel faaliyetlerde bulunmak, fikir alışverişi ve görüşlerini paylaşmak seni mutlu edebilir. Uzun yolculukları, yüksek eğitim ve yayıncılıkla ilgili konuları planlayabilir, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı çalışmalar yapabilirsin. Sevdiklerinden alacağın destek girişimlerinde olumlu sonuçlara yol açabilir.

11 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınız, eşiniz, sevgiliniz günün odak noktası. Sevgilinizle, ilişkinizi resmileştirmek, bir sonraki adımı atmak, geleceğiniz için önemli bir karar vermek üzeresiniz. Bugün hayalci ve romantik bir havanız var.

11 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken siz de uçakta yanınıza oturan biriyle keyifli bir sohbete dalabilirsiniz. Bu kişinin zarif kişiliği sizi etkiler. Yeni bir ilişkiye başlamak için düğmeye basma zamanı. Akademik dünya sizi mıknatıs gibi çeker. Öğrenmeye açık bir gün. Yaşam felsefenizi değiştireceğiniz bir dönem.

11 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 45" R
Ay
Balık
15° 02' 20"
Merkür
Koç
18° 40' 19"
Venüs
Boğa
05° 21' 48"
Mars
Koç
02° 27' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 52' 51"
Uranüs
Boğa
22° 33' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 25"
Lilith
Başak
23° 43' 50"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>