Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kendinizi rahat hissettiğiniz ilişkilerin dışına çıkmanız, kendinizi daha özgür ve hazır hissetmenizi sağlayabilir. Size yönelen ilgileri fark ediyor, tepki vermeyi belki de geleceğe bırakıyorsunuz.

Bugünlerde hırslı karakterlerle ilişkilere dikkat etmenizde yarar var. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici bilgiler alacak, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandıracaksınız.

Koşullarınız sizi değişik ilişkilere zorlayabilir. Yeniprojeniz sizi kalkındıracağa benziyor. İyi kazancın çalışmaya olduğu kadar, çevre ve şans faktörlerine de bağlı olduğu şeklindeki düşünceniz var.

Yakın çevrenizdeki birtakım kişilere yaptığınız açıklamalar yeterince inandırıcı değil. Zaman ve moral açısından bir engeliniz olmadığı halde ihmalci davrandığınız insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz ağırdan aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Konuyu yakın takibe almanızda yararlar var. Akraba ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Yoluna girdiği düşünülen bazı ilişkilerden birkaç güne kalmadan bazı umut kırıcı haberler gelebilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugünün başlamasıyla beraber Yengeç burcunda hareket ediyor. Erken saatlerde Ay'ın Satürn, devamında Plüton ile yaptığı zıt kontaklar nedeniyle sağlığınızla ilgili sert etkiler altında olacaksınız. Küçük bir şey büyüyüp alevlenebilir. Günün kalanında Ay'ın Venüs ile güzel teması sayesinde hemhem duygusal hayatınızda pozitif bir süreç yaşayabilirsiniz. 17:10-22:15 olduğunda Ay boşluğa giriyor. 22:15'te Aslan burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınızın gündeme geleceği bir gece yaşatabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müjdeli haberler alıyorsun!Yakın çevrendeki dostlarının hayatındaki karışıklıkları duymak, seni biraz düşündürebilir. İnsanların artık farklı bir ruh hali içinde olduğu duygusuna kapılabilirsin. Bu canının sıkılmasına sebep olabilir. Son zamanlarda davranışlarıyla kafanı kurcalayan, güven problemi yaşadığın insanlarla ilgili bir strateji belirlemek isteyebilirsin. Fakat şu anki dengeler her an değişebilir bu yüzden acele etmemende fayda var. Eğer ailenden uzakta ikamet ediyorsan, bugün onlara olan özlemini daha çok hissedebilirsin. Evliysen, eşinin vereceği müjdeli haber seni çok sevindirecek. Bu haberle birlikte yaşam alanınızı düzenleyecek kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde çat kapı gelecek misafirlere hazır ol!

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili önemli bir dönemin başlangıcı olabilir. Kendinize olan güveniniz ve yapacağınızile ilgili araştırmacı yönünüz sayesinde farkedileceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ön planda olabilir. Üretkenliğinizle ilgili değişikliklere gidebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir. İş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler zihninizi fazla kurcalıyor olabilir, olaylara karşı sakin yaklaşmakta fayda var. Bugün yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sempati toplayan sözleriniz ile özellikle karşı cinsi kendinize çekebilir aşk hayatınızı hareketlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızda flört ve iletişim odaklı başarı gözüküyor.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; duyguların ve düşüncelerin arasında bir çekişme yaşayabilirsin. Bu durumun dengesini kendi içinde sağlamalı çünkü ancak o zaman yapıcı olabilir. Kafanın içinde yaptığın finaller seni zor duruma soktuğundan; yorulmuş ve güçsüz hissedebilirsin. Zihinsel olarak kendini rahatlatabilmelisin ki sakin bir tavırla yeni başlangıçlar yapabilesin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Derin bir nefes alın ve ani kararlar almaktan kaçının. Normalden çok daha duygusal olabilirsiniz. Bu nedenle de adalet duygunuzu kaybedebilirsiniz. Ani her kararınız sonra size dönüp sizi bulabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam sevdiklerinizi eve davet ederek bayramın son günün keyifli geçirmek mümkün. Zira içinizde biriken bastırılmış öfke ve insanların üzerinizde yarattığı baskı en güzel bu şekilde rahatlar. Hayatın stresi yerine güzelliklerine ve keyfine odaklanmak günün mottosu olmalıdır.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 60" R
Ay
Balık
16° 20' 44"
Merkür
Koç
18° 43' 42"
Venüs
Boğa
05° 28' 28"
Mars
Koç
02° 31' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 53' 18"
Uranüs
Boğa
22° 33' 20"
Neptün
Balık
29° 00' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 43"
Lilith
Başak
23° 44' 26"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>