Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir. Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz.

Ekip olarak biraz fazla yorulacaksınız, ama bu eforun size getirileri tatminkar olduğu için aldırmayacaksınız. Bugün yine iyi gelişmeler var. İş potansiyelinizin artması,yerindeki ilişkileri de olumlu etkiliyor.

Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen yeni umutlar var. Son günlerde artan kaygılarınıza karşın, kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor.

Bir konuya dikkatinizi verdiğinizde aynı önemdeki başka bir konuyla bağlantıyı koparmamalısınız. Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız duygusallığınızı ele veriyor. Kendinizi katı gösterme niyetinizde başarı sağlayamıyorsunuz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Yengeç burcundaki seyrine devam ediyor. Ay'ın Uranüs ile kurduğu olumlu kontaklar sayesinde çalışma hayatınızı ilgilendiren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam Ay-Mars kavuşumu sayesinde düşük enerjili bir günde olsanız da özellikle psikolojik olarak daha olumlu olacağınız bir süreçte olacaksınız. Tek dikkat etmeniz gereken şey ise sağlığınızı ihmal etmek olmamalıdır.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafından destek alıyorsun! Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Etrafındaki insanlardan destek aldığın bir gün. Bugün hesapladığından daha hareketli geçebilir. Anlaşılmakta zorlanacağın bir gün yaşayabilirsin. İletişim konusunda her ne kadar iyi olsan da düşüncelerinin hızlı geçişi anlaşılmak konusunda seni zor durumda bırakabilir. Hayatına henüz yeni biri girdiyse bugüne çok dikkat etmelisin. Gün içerisinde, o kişiyle ilgili bazı gerçekler su yüzüne çıkabilir. Eğer onunla ilgili şüphe duyduğun konular varsa, bunların her biri aydınlığa kavuşuyor. Tüm bunlarla birlikte yakın çevrende ani evlilik haberleri seni şaşkına çevirecek.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinizde oluşan baskılara karşı hemen hızlı tepkiler vermek yerine empati yapmayı denemelisiniz. Bazı konuları yanlış anlıyor olabilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Başkalarından destek alacağınız zamanlarda olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Akşam saatlerin de yaptığınız planlarda değişikliler olabilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçek aşkın kapınızı çalmaya çok yakın olduğunu söylesem; kesin bana inanmazsınız. Çünkü aşk dediğimde tüyleriniz diken diken oluyor. Ancak kurduklarımız her zaman başımıza gelenler olmaz. Merkür'ün Yengeç burcundaki hareketi yavaş yavaş sinyalleri kapınıza getirecektir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; gün içinde programında dalgalanmalar yaşayabilir ve planlarını uygulamakta zorlanabilirsin. Arkadaşlarınla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsin ama aynı zamanda aranızdaki rekabeti de alevlendirebilirsin. Dedikodular ve sakarlıklar zor duruma düşmene neden olsa da yakınlarının desteğiyle koşulların üstesinden gelebilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla derin ve ağır konuları konuşmak ve tartışmak için iyi bir gün değil. Daha hafif ve ferah konuları tercih edin. İki kişi arasında aracı olacaksanız, arkada gizli bir ajandanız olmasın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla bayram programı yapabilirsiniz. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 38' 37" R
Ay
Boğa
12° 10' 04" R
Merkür
Koç
21° 34' 06"
Venüs
Boğa
10° 10' 12"
Mars
Koç
05° 27' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 07"
Satürn
Balık
17° 12' 02"
Uranüs
Boğa
22° 46' 32"
Neptün
Balık
29° 07' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 16"
Lilith
Başak
24° 09' 48"
True Node
Koç
15° 22' 19"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>