Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aydınlanmasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Belli ki, sevgiliniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak.

Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak.

Bugünlerde bazı ihtiyaçlarınızı ertelemeli, tahriklere gelmemelisiniz. Düşündüğünüz büyük harcamaya girmeden önce ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekiyor.

Bazen mirasyedi gibi davranıyorsunuz. Bazı olanaklarınıza yeterince önem verdiğinizi göstermeniz iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:23-00:44 aralığında Ay, günün ilk saatinde boşlukta ilerliyor. 00:44 itibariyle ise Başak burcuna geçiyor. Bugün sizler maddi durumunuza, borçlarınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. Kendinizi riskli hareketlerden sakınmalısınız. Venüs ise bugün itibariyle İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar yalnız Kova burcu kalmayabilir. Aşk hayatınızdaki şans inanamayacağınız şekilde açılacaktır. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz varsa hayırlı gelişmeler yaşayacaksınızdır.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki yorgunluklardan arınıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün hiçbir şeyi ertelememelisin. Aklından geçen tüm güzellikleri yapman için gerekli olanakları sağlayacaksın. Uzun bir süredir ailenin ve senin de içinde olduğun ve zorlandığın günler geçirmiş olabilirsin. Gezegenlerin seyri derin bir nefes alabilirsin diyor. Sorunlarına çözüm odaklı yaklaşacaksın. Gökyüzünün de bu konuda senin yanında olduğunu unutma. Sevdiğin arkadaşlarınla toplanabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsin. Arkadaşlıklarının ve ilişkilerinin pekiştiği günler yaşayacaksın. Evliliğini yeni sonlandırdıysan, kendinle baş başa kalman toparlanma sürecini hızlandıracaktır.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizdeki beklentileriniz istediğiniz yönde karşılanabilir ve siz hiç olmadığınız kadar isteklerinizi net bir şekilde sunabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda uzlaşmacı olduğunuz sürece kazanacağınızın bilincinde hareket ederek olayları büyütmeden çözmeyi tercih ediyorsunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kova; Yakaladığın fırsatlar gizli kalmış konuların açığa çıkmasını sağlayabilir. Bu günlerde finansal konularda temkinli yaklaşman, aldanma ve aldatılma riskini ortadan kaldırabilir. Dost burcunda hareket etmeye başlayan Venüs, ihtiyaç duyduğun alanlarda harekete geçmen için gereken enerjiyi sağlayacaktır.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir akrabanızla yaşam koşullarıyla ilgili bir konuşma yapacaksınız. Bu konuda bir adım atmak için çok erken, o nedenle konunun sadece konuşma ve adımlarınızı planlama olarak kalması daha iyi olacak.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişki, para, aşk ve uyum gezegeni Venüs 3 Temmuz'a kadar sizin eğlence alanınıza yerleşiyor. Demek ki vur patlasın çal oynasın enerjisi hayatınızı etkisi altına alacak. Yeni gruplara katılabilir. Burada zekasına hayran olduğunuz biriyle tanışabilirsiniz. Kısa beraberlikler için uygun bir dönem. Ayrıca senaryo ya da drama gibi çalışmalar ilginizi çekebilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 43" R
Ay
Balık
19° 15' 56"
Merkür
Koç
18° 51' 22"
Venüs
Boğa
05° 43' 22"
Mars
Koç
02° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 14"
Satürn
Balık
16° 54' 19"
Uranüs
Boğa
22° 34' 01"
Neptün
Balık
29° 01' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 23"
Lilith
Başak
23° 45' 47"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>