Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Harekete Geçeceksin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk konusunda hayaller yerine gerçeklerle yüzleşmen daha iyi olacak. Elinde var olanlara odaklanmalısın. Uzun zamandır düşündüğün bir konuşmayı yapmak için harekete geçmen ve eyleme odaklanman daha iyi olacak.

Sorumluluğunuzun bilincindesiniz ama bugün hercailiğiniz üzerinizde ve yaptığınız işten sıkılmış durumdasınız. Çalışma temponuzu sakın düşürmeyin. Beklediğiniz ödül yakında gelecek.

Geleceğe dair hedeflerini, hayallerini gözden geçirip planlarını güncelleyeceğin bir gün geçirmek finansal konularda iyi olabilir. Yeni işlerle ve para kazanma fırsatlarıyla karşılaşman olası bugün. Bu yeni enerjilerle daha doğru kararlar alabileceksin.

Hayatında daha aktif olmayı daha fazla isteyebileceğin günlerdesin. Burcundaki etkiler zihnini yenilemek, hedeflerine giden yola daha iyi konsantre olmak gibi konularda egzersizi ön planda isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini engellememen bugünün önemli bir noktası haline gelecek. İçindeki ışığı, harekete geçme arzusunu fark ederek güne odaklanmalısın. İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü kafaya çok takmamak senin için çok daha iyi olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gelecek ay, hatta gelecek yıl için planlar yapıyor olmanız yeterli değil, şimdi çok daha ilerisini planlıyor olmalısınız. Bu hafta sonu kim olacağınızı ve bundan on yıl sonra ne yapacağınızı hayal ederek kendinize ilham verin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Modunu düşüren insanlar ve eleştirilere karşı bugün tahammülün yok. Israrcı davranan arkadaşların ile tartışabilirsin. Hayalleri gerçeğe döndürme zamanı! Sosyal ilişkilerinde kurduğun bağlantıları kullanmak isteyebilir, üzerinde çalıştığın projenle ilgili ilk adımı atabilirsin. Eksiklerini tamamlamak için bir alışveriş listesi oluşturabilirsin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle konuşmak isteyeceksiniz. Yanlış giden her şeyin ilişkinizi tükettiğinin farkındasınız. Bu yanlışlıkları düzeltmek için yeni kararlar alabilir veya ilişkinize yeni heyecanlar katacak gelişmeleri bulabilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay düşüncelerinizde ya da yabancılarla ilgili konularda bazı tartışmalı durumlara işaret edebilir. Akşam saatlerinde harekete geçmek isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda karışıklıklar söz konusu ise, herhangi bir adım atmadan önce biraz düşünmeyi ihmal etmeyin. Gerekli gördüğünüz yerde yardım istemekten çekinmeyin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir ilişkide en ciddi ve istikrarlı kişi olarak görünebilirsiniz. Arkadaşınız ya da sevdiğiniz kişi kararsız gibi görünse de, davranışlarıyla ilgili ne hissettiğiniz konusunda en azından içsel olarak dürüst olun. Kendi öz değerinizi desteklemek, bu durumla ilgili herkese gerçekten yardımcı olabilecek bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacaktır.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışı bağlantılı işler, seyahat ya da eğitim konularıyla ilgili bir gündeminiz olabilir. Bazıgörüşmeleri yapabilirsiniz. Ancak gerginliklere müsait bir gün. Dengeleri korumak önem taşıyor.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, pratik yönlerinizi kullanmak için olumlu bir gün. Sosyal aktivitelere ağırlık verecek ve özel dostlarınızla duygu paylaşımları yaşayacaksınız. Partnerinizin size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttıracaktır. Çocukları olanlar, bugün onlardan belli bir disiplin ve kurallara bağlı bir davranış şekli bekleyebilirler.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>