Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Etkileyici konuşmalar yapıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Şu anda özellikle ortaklıklar konusunda heyecanlı hissediyorsunuz. Özel biri kesinlikle sizi birlikte bir akşam geçirmeye davet edecek. Diğer yandan, profesyonel ve yaratıcı ortaklıklar hem sizin hem de takım arkadaşlarınızın güçlü bir şekilde inandığı yeni bir projeye işaret ediyor. Bu projede ilham almak için uzak veya yabancı ülkelerdeki olaylara bakabilirsiniz. Buradaki şeyler hayal gücünüzü genişletebilir.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Modern teknolojiden doğan sorunlar karşısında tamamen çaresiz mi hissediyorsunuz? Öyleyse, bugün kendinizi şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda çokça kullandığınız bazı yazılımlar bozulabilir ve bir bunu profesyonele yaptıracak kadar vaktiniz olmayabilir. Bazı usta çalışmalar sayesinde buna tek başınıza bir çözüm bulabilirsiniz. Bir profesyonele danıştığınızda da, doğru yolda olduğunuzu anlayacaksınız. Düşündüğünüzden daha yeteneklisiniz!

Arkadaşlarla, aile üyeleriyle veya başka yakınlarınla yapacağın ilgi çekici konuşmalar aklına yeni fikirler sokabilir. Hem fiziksel enerjin hem de içsel gücün var ve bu bir şeyleri başarmanı sağlıyor olacak. Öyleyse bunu sonuna kadar kullan! İhtiyaçlarını ve arzularını düşün ve onları nasıl gerçeğe dönüştüreceğine dair eylem planı formüle et. Sonuçlar seni şaşırtacaktır!Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evde yapılması gereken bazı işler sizi biraz bunaltabilir. Aile üyelerinin sizi yalnız bırakması canınızı sıkabilir. Sadece en acil işleri yapın ve gerisini onların da evde olduğu zamana bırakın! Partnerinizle aranızda küçük bir görüş ayrılığı yaşanabilir. Ciddi bir tartışmanın önüne geçmek için doğuştan gelen her meseleyi iki yönden de görebilme yeteneğinizi kullanın.

15 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 01:32 olduğunda Ay, Koç burcunda geçiyor. Fakat sabah erken saatlerde oluşan Ay'ın Venüs ve Merkür ile oluşturduğu karşıtlıklar pek hoşunuza gitmeyecek haberleri de beraberinde getirebilir. Eğitim hayatınızda da zihniniz dağınık olabilir. Her şeyi iki kez kontrol etmelisiniz. Bu gerginliklerin ardından günün kalanı sizler için keyifli geçiyor. Kardeşlerinizden, yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Beraber vakit geçirebilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etkileyici konuşmalar yapıyorsun!Gökyüzünün olumlu etkisine rağmen parasal vealanlarındaki gelişmeler canını sıkabilir. Sorumluluk alma konusunda kimse eline su dökemez. Bu yüzden de etrafındaki sorumsuzluklara tahammül edemiyorsun. Aile içerisinde biraz daha ön plana çıkmak adına konuşmalarda daha etkin olabilirsin. Ancak farkında olmadan sürekli sözlerini kesmen aranızda bir terslik oluşturabilir. Senin için çok özel bir insanın rahatsızlığı ve onunla ilgili tedavi süreçleri sırasında destek olmak isteyeceksin. Maddi, manevi kendini yorgun hissedeceğin bugün bir arkadaşının evlilik haberi ile günün akışını değiştirebilirsin.

15 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dikkatler üzerinizde. Cazibeniz ve karizmanızla bugünü iyi değerlendirmeli, geçmiş ilişkilerinizi ilgilendiren adımları atmalısınız.

15 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda ve yeni projelerde kendinizi gösterebilirsiniz. Evrenin desteğini fark etmeniz ve şükürleriniz durumu daha verimli ve kolay hale getirecektir

15 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay maddi konularda,ve para konularında alabileceğiniz bazı kararlara işaret etmekte. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek için idealist yaklaşımları bir kenara bırakıp gerçekçi düşünmeniz gerekmekte.

15 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etrafınızdaki birinin, sizin ilk bakışta fark edemediğiniz birtakım gizli saklı gündemi olabilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişim kurmak zor olabilir. Sakin davranarak bugünün üstesinden geleceksiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, Merkür'ün ardından 8 Ekim'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Yurt dışı konuları hayatınıza giriyor. Hukuk meselelerinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tanıtım, pazarlama faaliyetleri ön plana çıkar. Akademik konular yoğun olarak gündeme gelebilir.

15 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu etrafınızda size el uzatan, sizinle yeni işler yapmak isteyen, sizinle yeni bir yola çıkmak isteyen birileri varsa mutlaka tekliflerini değerlendirin. Birlikte yola çıkmak, beraber olmak, kafa kafaya vermek, bir olmak için çok uygun zamanlar. Ani kararlar alabilir, hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz. Hala bazı karışıklıklarınız var.

15 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; artık çalışmalarının sonuçlarını alman başka konularla ilgilenmene fırsat tanıyacaktır. Fakat özellikle sabah saatlerinde alacağın haberler ya da görüş farklılıkları yüzünden ilerlemen engellenebilir, yolculuklar ve anlaşmalar ertelenebilir. Düşüncelerini ifade ederken sivri dilli olman sevdiklerini üzebilir.

15 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 24" R
Ay
İkizler
00° 29' 34" R
Merkür
Koç
22° 42' 01"
Venüs
Boğa
11° 44' 05"
Mars
Koç
06° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 18' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 23"
Lilith
Başak
24° 18' 15"
True Node
Koç
15° 17' 33"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>