Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz. Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyor olabilirsiniz.

Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir. Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek.

Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor. Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor.

Bugünlerde yorucu sosyalliklerden uzak durmanızda yarar var. Akşama size gelecek olan konuklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bunları birer dedikodu olarak değerlendirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor. Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, kendinizi her konuda savunma ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır. Bazı insanlara altın tepsiyle sunulanları, zorlukla elde etmek sizi yormaktadır. Böylesi özel ve farklı bir insanın sisteme boyun eğmesi yanlışlık, haksızlık diye içinizden geçirirsiniz. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıtlığı, baskı altında kaldığınız anda fevri konuşmanıza, sıkıldığınız noktalara sabır göstermemenize neden olabilir. Aslında bir kötülük düşünmezsiniz. Sadece baskı altında kaldığınızda cevabınız sert olur. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumu size iyi gelecektir. Dostlarınızla veya özel biriyle buluşabilirsiniz. Güzel bir haber alabilirsiniz. Bu saatte kendinizi daha iyi hissedeceğinizi söyleyebilirim Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seninle ilgilenenlere şans vereceksin. Kalbinin sesini dinlemeye kararlısın. İçindeki huzursuzluğun sebebini bulabilirsin.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerde yapılan bazı hatalar zor durumda bırakabilir. Sosyal çevre ilişkilerinden önemli destekler görmeniz mümkün. Bazı ticari sözleşmelerde ve seyahatlerde sorunlar olabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz kişilere kafanızı yorabilirsiniz. Hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde sabırlı davranmalısınız. Değişiklik yapmak istediğiniz konular sizi fazlasıyla zorlayabilir. Başkaları tarafından kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi geliştirme ve öğrenme konusunda tüm sınırlarınızı zorlamak isteyebilirsiniz ve bu yönde beklentileriniz yüksek olabilir. Akıl, mantık çerçevesinde ilerlediğinizden emin olmalı, yapmak istediklerinizle yapabilecekleriniz arasındaki dengeyi gözetmelisiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik projelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız sizi biraz yorabilir. Çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size zarar verebilecek ve maddi yara aldıracak harcamalara girmemeye özen göstermelisiniz. Majör bir eğitim sürecinde bulunuyorsanız zihninizin dengeye ulaşıp başarıya ilerlemeniz kaçınılmazdır. Yabancı kültürlerle bağlantılar kurabilirsiniz. Buralara yapacağınız yolculukların planlamasını yapabilirsiniz. Bu çalışmalar sizi duygusal olarak dengede ve güvenlikte hissettirebilecektir. Hukuki bir konuda aşama yakalayabilirsiniz. Adalet sizden yana tecelli edebilir. Uluslararası bir konuda ilerleme kaydedebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütçenizi zorlayacak olmayı bile göze alarak seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Bu karar, ileride ikili ilişkilerinizi geliştirmeniz, yeni ilişkiler kurmanız veya sosyal fırsatlar yakalamanız gibi sonuçlar vererek, çeşitli faydalar görmenizi sağlayabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 44' 26" R
Ay
Yay
05° 28' 16"
Merkür
Koç
16° 01' 10"
Venüs
Koç
26° 19' 40"
Mars
Balık
26° 47' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 14' 01"
Uranüs
Boğa
22° 07' 54"
Neptün
Balık
28° 47' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 36"
Lilith
Başak
22° 55' 02"
True Node
Koç
15° 32' 04"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>