Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Huzurunu Sağlamak Kolay Olmayabilir Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Bugün bütün bu telaşın ne hakkında olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Bu durum etrafınızdaki insanların hiçbir şey yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Bu melodramada doğru çekilmediğinizden emin olun. Olası yanlış anlamalar için açıklama yapın ve gerçeği gördüğünüz gibi ortaya çıkarın. Başkalarının cephe arkasına gizlenmelerine izin vermeyin ve aynı şeyi yapmadığınızdan emin olun. Herkesin nasıl hissettiğinizi bilmesi önemlidir.

Bugün kendinizi aktif olduğunuz alanda geliştirmek için kitap, magazin köşeleri ve gazete okurken bulabilirsiniz. İstediğiniz gibi finansal konularda bilgi sahibi olduğunu düşündüğünüz insanlara telefon edebilir, onlarla ilginç bir sohbete girebilirsiniz. Yeni insanlar şöyle dursun, yeni planlar ve fikirler sonuç getirebilir. Hepsinin listesini tutmaya devam edin, dinlenmek için kendinize zaman ayırın ve günün tadını çıkarın.

Tıpkı sanki birisi hard diskini formatlamış ve artık her şey daha kolay akmaya başlamış gibi hissediyorsun. Yeni sistemini anlaman için kilit nokta disiplin ve organize çalışmak. Düşüncelerini düzene sok, enerjini daha verimli harca. Eğer kaynaklarını verimli kullanırsan genel olarak daha etkili bir işleyişe sahip olursun.Bugün irtibatı kaybettiğiniz bir arkadaştan gelen telefon çağrısıyla şaşkına dönebilirsiniz. Birisi sizinle konuşmak isteyecek; bu kişi geçmişten birisi, eski bir arkadaş ya da eski sevgili olabilir. İşleri kaldığınız yerden almak mümkün olmayabilir, ancak onunla konuşmak faydalı olacaktır. Görüşmediğiniz bu süre boyunca neler olduğunu ve ikinizin başına neler geldiğini birbirinizle paylaşırken bir şeyler öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün silahlarınıza sarılın ve insanların sizin huzurunuzu bozmasına müsaade etmeyin. Unutmayın ki bu sizin hayatınız ve onu nasıl yaşadığınızdan siz sorumlusunuz. Başkalarının kötü alışkanlıklarından etkilenmeyin. Kendiniz ve bedeniniz için neyin iyi olduğuna siz karar verebilirsiniz. Kendinize dikkat edin ve bu aralar sizi çevreleyen mahalle baskısına teslim olmayın. Düşündüklerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketine Yengeç burcunda devam ediyor. Sabahtan itibaren çalışma hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sağlık problemleriniz de bugün düzelmeye başlayacaktır. Akşama gelirken Ay'ın Merkür ile kurduğu kontak sayesinde pozitif haberler alabilirsiniz. Duygusal olarak olumsuza odaklanmışken bu haber sizi mutlu edecektir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini ispat etmek isteyebilir, yakın bir arkadaşınla yaşadığın sorunu dile getirebilirsin. Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek, sıkıntılarını paylaşmak iyi gelecek. Karşılıklı geliştireceğiniz diyalog farklı sorunları da çözmenize yardımcı olacak. Sakinliğini ve içsel huzurunu koruma altına almaya niyetlisin. Yeni bir ilişkiye başladıysan, hiç olmaması gereken yerde özgüven patlaması yaşayabilir ya da heyecanını abartabilirsin. Kendini daha da ön plana çıkarmak adına farklı etkinliklere katılabilirsin. Aynı zamanda bugün, ailene karşı daha fazla korumacı olabilirsin. Ancak aile içerisinde gerçekleşecek tartışmadan sen de nasibini alabilirsin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğin insanlarla vakit geçirmek, sıkıntılarını paylaşmak iyi gelecek. İç huzurunu koruma altına almaya niyetlisin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunu boş geçirmeyeceğiniz görülüyor. Sizi bağlayan meşguliyetler de olabilir. Kişisel açıdan biraz daha düzene girmelisiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda önlem almanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu önlem işinizi iyi yapmak hususunda eğitim yada rakiplerinizle etkileşim içerisinde olmak da olabilir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sağlık, beslenme, spor, diyet gibi konulara odaklanabilirsiniz. Kendinize bakmak isteyeceksiniz. İhtiyaçlarınız için finansal kaynakları doğru yönetmek ve kariyer planı yapmak isteyebilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinde çalışmakta olduğunuz projenin bir kısmını bu görevin altından kalkabilecek başka birine devretmelisiniz. Bu görevi yapabilecek birinin olduğunu bildiğiniz halde tüm sorumluluğu üstlenmenize gerek yok. Böylece hem yaptığınız işin kalitesi artar hem de siz yorulmazsınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cumartesi gününe yaratıcı fikirleri ve neşeli yapısıyla dikkatinizi çeken biriyle görüşme yaparak başlayabilirsiniz.İyimser yapısı, pozitif düşünceleri, geçen haftadan beri yaşadığınız gerginlikleri üzerinizden atmaya yardım edecektir. Gün içinde alacağınız ani kararları zihin süzgecinizden geçirmekte fayda var.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinize bir adım daha yaklaştınız. Hayatınızın düzeni tamamen değişecek. Çok daha güçlü bir kapıdan içeri giriş yapacaksınız. Kendinizi evrene teslim edin. Kuruntuları ve geçmişe ait korkuları bir kenara bırakın. Size adım atamıyormuşsunuz gibi gelebilir, attığınız taşlar boşa gidiyor gibi gelebilir, ancak gerçek bambaşka.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Heyecan duyduğunuz konular ve aşk öne çıkabilir. Kişisel özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı öne çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>