Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Disiplinlisin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni birisinden hoşlanabilirsin bugün. Daha önceden kendisi hakkında fazlaca düşünmediğin bir kişiye karşı hislerin artabilir. Bazı şeylerin kendiliğinden oluşmasına ve bunları zamana bırakmaya dikkat etmelisin bugün.

Çalışma hayatınızda üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmede üstünüze yok. Yalnız arada bir hercailiğiniz tutuyor, biraz tembellik yapıp, işinizi yavaşlatıyorsunuz ama daha sonra çalışmalarınıza ağırlık vererek, eksik işlerinizi telafi edebiliyorsunuz.

Bugün para söz konusu olduğunda muhatap olduğun kişiler ile farklı fikirlerin olabilir. Aranızdaki bu farklılık jenerasyon farkı da olabilir. Çağa uygun yatırımlar yapmak isteyebilirsin bugün.

Eğer bir zorlukla karşılaşırsan bugün, bu zorluğun bünyende stres olarak kendini göstermesinden önce kendine zaman ayırmalı ve nefes egzersizleri yapmalısın. Bazı şeyleri ertelemek veya görmezden gelmek stresin etkilerini daha fazla hissetmene sebep olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok güzel bir gün olacak. Birçok şeyi halletmek için hem kuvvet hem de fırsat bulacaksın. Bu güzel enerjinin bir kısmını sevdiklerini mutlu ederek de kullanabilirsin bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün enerjinizin her zamankinden daha yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizdekilere enerji saçıyorsunuz. Parıltınız her yeri aydınlatıyor. Bugün sesinizin tonuna daha fazla dikkat etmeniz gereken bir günün içindesiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma programındaki aksayan yönlerini düzelterek, daha disiplinli çalışmaya başlayacaksın. Yeni projelerini hayata geçirmek için hızlı ama dikkatli davranıyorsun. Geçmişte yaşadığın bazı olayların etkisiyle, bugün tanışacağın kişilere karşı aşırı sorgulayıcı bir yaklaşımda bulunabilirsin. Eşinle ya da sevgilinle gideceğin kısa mesafeli tatille, yorgunluğundan arınacaksın.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta sizi besleyen konuların ve kişilerin neler olduğunu düşünmelisiniz. Burada bir ayrım ya da açıklık fark ediyorsanız kapatmak için kendi aklınıza ve isteklerinize başvurmalısınız. Kendinizi kimsenin ilgisine muhtaç olmayacağınız şekilde yetiştirmenizde fayda var.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

kili ilişkilerinizde elinizde olmayan nedenlerden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Sizi hapsettiğini düşündüğünüz konular karşısında kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Olayları netleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında kendinizi oldukça verimli hissedebilirsiniz. Özellikle eski sevgilinizin dönüşü, bir konuda kendini iyi hissetmek için uygun bir dönem.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara saygısızlık etmemek günün önemli bir konusu olabilir. İnsanlarla dürüstçe konuşmalar yapmak, birilerini kandırmamak iyi olabilir. Bazen farkına varmadan farklı insanlara farklı davranarak da haksızlık edebiliriz. Bu hataya düşmemelisin.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz vermek, çok şey almak gibi gelebilir. Gün, kendi ihtiyaçlarınız yerine diğer insanları ve onların ihtiyaçlarını düşünmenize yardımcı oluyor. Bağışlayabileceğiniz birkaç şey için evinizin etrafına bakın. Belki de sahip olduğunuz bir beceriyi ihtiyaç duyan insanlar için kullanabilirsiniz. Doğru şeyi yapmanın duygusal tatmini fazlasıyla yeterli bir ödül olacaktır.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun, ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Duygularınızı dile getirirken abartılı bir tavır sergileyebilirsiniz. Çocuk, hobi, tatil, eğlence, borsa, şans oyunlarından dolayı harcamalarınız çok artabilir, dolandırılabilirsiniz. Önemli bir anlaşma yapacaksanız pek uygun bir günde değilsiniz. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızdaki monotonluğu değiştirecek bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Size ilgi duyanlara karşı bu kadar çekimser olmayın. Taşıdığınız endişelerden bir an önce sıyrılıp, hayatın tadını çıkarmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmenizde fayda var. Bugünlerde parayla ilgili bazı tartışmalar söz konusu. Çevrenizdeki grip salgını sizi de etkileyebilir.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>