Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk ilişkilerinde şanslı olacağınız bir gün. Gireceğiniz yeni bir ortamda hoşlanacağınız biri ile tanışabilir, ilişkiniz var ise sevgiliniz ile hoş saatler geçirebilirsiniz.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz.. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Yakın çevrenizden biri ile aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Sakin olmaya ve olayları fazla büyütmemeye dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz, ama hala bir çekimserliğiniz var gibi. Akşama doğru bir randevu alabilir ve gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayabilir.

16 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 07:13 Jüpiter-Pluto görünümü,hayatınızla ilgili olumlu bir değişim ve dönüşümün anahtarını sizlere sunuyor. Verimsiz olandan işlerliği olana yönelme gücüdür bu. Yeni bir yolun önünüzde açılışıdır. Sizin için gayet faydalıdır. Güçlü insanlardan görülen desteğin göstergesidir. Bu yaratıcı tarzda çalışmaların, projelerin, fırsatların, olanakların yükselişidir. Başkaları üzerinde etkili olmanızı sağlar. Fiziksel ve psikolojik anlamda toparlanma halidir. Bir gruba dahil olmak, mesleki anlamda ilerlemek mümkündür. Saat 13:54 Ay-Pluto kavuşumu karmanız gereği yaşamanız gereken deneyimlere sizi hazırlar. Siz bilirsiniz ki, çetin şartlar aslında sizi güçlü kılıcıdır. Bazı kişilerle aranızda telepatik bağlar kurabilirsiniz. Hissedişleriniz oldukça yükselir. Saat 13:57 Ay-Jüpiter görünümü,ve özel sıkıntıların çözümleneceğine dair bir umut yaratır. Bir proje hazırlığının göstergesidir. Yarım kalan işlerin bitirilmesi kolaylaşır. Saat 23:27 Ay-Mars görünümü, maddiyat,ve hayatınızla ilgili konuların sizin üzerinizde bir hayli baskın olmasını sağlıyor. Fedakarlıklarınızın karşılığını görmekten yanasınız.

16 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana geliyor. Hızlı ve kararlı bir tempoda çalışacak, beklentilerinizle karşılaşacaksınız. Olumlu olun.

16 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün itibariyle ekonomik oluşumlarınıza dikkat etmeniz gerekmekte. Özellikle, hırsızlıklara ve dolandırılma olaylarına karşı ekstra dikkatli olmalı sosyal medya hesaplarınız ya da bankacılık şifrelerinizi ayrıca güvende tutacak yollar geliştirmelisiniz.

16 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan işler gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olursanız işleriniz daha rahat akabilir. Keyif aldığınız konularla ilgilenmeniz sizi rahatlatabilir.

16 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikir alışverişi yapıyor ancak yine de kendi bildiğiniz gibi davranıyorsunuz. Bu sizi dikbaşlı olarak gösteriyor. Akıl danışıyorsanız uygulamaya da açık olmalısınız.

16 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda gizli destekler alacak, size zor gibi görünen olayların istediğiniz gibi çözüldüğünü göreceksiniz. Çevrenizdeki her şeyin fazlasıyla farkındasınız.

16 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişi sorgulamaktan vazgeçin. Hayatta olmuş hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Geleceğe odaklanma zamanı. İşinizde çalışma arkadaşlarınızda değişimler meydana gelir. Kemik, eklem sağlığınıza özen gösterin. Gelenekselle sıra dışını entegre etme zamanı.

16 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile ve ev günün konularıdır. Ailevi sorumluluklarınız ile özel hayatınız çatışma içine girebilirler. Evle ilgili konular sürekli aklınızın bir köşesinde olabilirler. Bunları düzeltebilmek, aile içindeki sorunları aşabilmek sizin elinizde...

16 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 39"
Ay
Kova
23° 23' 11"
Merkür
Koç
17° 48' 20"
Venüs
Boğa
03° 29' 55"
Mars
Koç
01° 17' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 52"
Satürn
Balık
16° 45' 07"
Uranüs
Boğa
22° 27' 48"
Neptün
Balık
28° 58' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 22"
Lilith
Başak
23° 33' 46"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>