Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunları ertelemiyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün duygularınız konusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak bu iyi bir şey olabilir. Bu durum karşısında daha kaygısız bir yaklaşım sergilemeye çalışın ve hiçbir şeyi fazla ciddiye almayın. Ne kadar esnek bir tutum sergileyebilirseniz, o kadar iyi olursunuz. Bir şeylerin çok fazla derinliklerine inmeyerek duygularınızı kontrol altında tutun.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Son birkaç güne hakim olan uyum ve armoni bugün bozulmaya yüz tutabilir. Örneğin ihtiyaçların, sevgilin veya yakın arkadaşlarınınkiyle uyuşmayabilir. Geleceğe yönelik küçük kaygılar insanların pozitif modunu bozabilir. Kısacası, tatmin kaynağı olarak duygusal armoni bugün pek işlemeyecek.Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürdüğü bir güne başlıyorsunuz. Ay-Venüs karşıtlığının yaşandığı sabah saatlerinde geçmiş ilişkinizle ilgili bir durum canınızı sıkabilir. Ay'ın Satürn ile kavuşması hem fiziksel hem ruhsal olarak güçlü hissetmenizi sağlasa da yarın oluşacak Ay tutulması sağlığınız için dikkatli olmanız gereken bir dönemde olduğunuzu gösteriyor.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları ertelemiyorsun!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Dile getiremediğin, zorlandığın konuları ertelemek istemiyorsun. Nezaketinin yanında ince ince kullandığın sivri dilin dikkatlerden kaçmayacak. Ama bugün çözüm üretmekte üstüne yok! Maddi sorunlarını gizlemek yerine ailenle paylaşırsan sana yardımcı olacaklarını en azından yol göstereceklerini göreceksin. Gerçekten ne istediğine karar vereceğin bir gün yaşayacaksın. Yaratıcılığını ve hayal gücünü kullanarak farklı bir çalışma ortaya çıkarabilirsin. Gün içerisinde ikili ilişkilerde bazı zıtlıklar yaşayabilirsin. Eşinle ya da sevgilinle aranızda yaşanacak tartışmaya dikkat!

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir olay karşısında gösterdiğiniz tavır herkesin size güven duymasını sağlayabilir. Tarafsız ve objektif tavrınız sayesinde birçok kişiye örnek olabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan ötürü kayıplar yaşayabilirsiniz. Ailenizde olan olaylara elinizde olmayan nedenlerden ötürü destek veremeyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirememek size yük olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. İlişkinizde korumacı bir tavır sergileyebilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda beklentiniz çoğaldıkça mevcut ilişkisel enerjinizi de korumakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde fırtına uyarılarına dikkat etmelisiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün telefonlar, bir o yandan bir bu yana koşturmacalar arasında kalacaksınız. Kendinizi, eşiniz ya da sevgilinizle, aileniz arasında bulabilirsiniz. Özellikle çok net gördüğünüz ve anlamsız bulduğunuz bir konuda susmanız pek size göre değil.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınızla ortak yürüttüğünüz bir konuda üstlendiğiniz zorlu bir görev bugün sizi terletebilir. Resmi evrakları toparlamakta aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Dar kafalı zihniyetleri çizdiği sınırı kaldırmak ancak sizin cesaretli kararlarınız sayesinde mümkün olur. Pes etmek yok. Kimseye karşı aşırı sert çıkışlarda bulunmayın. Sonra kendiniz üzülürsünüz.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailevi değerlerinizi kafanızdaki gibi şekillendiremezsiniz. Orada hali hazırda oluşmuş geçmişten gelen bir kültür var. Onları arkanıza alıp kendinizi güvende hissetmeye devam edin. Aşk evinize Venüs'ün girmiş olması sinyalleri yavaş yavaş hissedeceğiniz anlamına geliyor. Özellikle her gün mesajlaştığınız insanlara dikkat edin.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; kariyerine ve yaşamdaki sorumluluklarına dair düşünceler duygusal baskı yaratabilir. Derinlerde kalmış korkularınla yüzleşebilirsin ama bu durum seni ürkütmesin çünkü ailenden alacağın destek sorunlarını aşmana destek olacaktır. Biraz sabırlı davranman ve uygun zamanı beklemen gerekiyor.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 57" R
Ay
Oğlak
25° 21' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 47"
Venüs
Boğa
01° 00' 32"
Mars
Balık
29° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 32"
Satürn
Balık
16° 34' 34"
Uranüs
Boğa
22° 20' 51"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 33"
Lilith
Başak
23° 20' 19"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>