Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yenilik Arıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

İşlerin istediğin gibi gitmemesi canını sıkmasın. Kontrol edemediğin olaylar için kendini heba etmeye gerek yok. Bir durum seni üzüyorsa vazgeçmesini de bilmelisin. Geleceğini düşünerek hareket etmek iyi olacak.

Maddi açıdan olumsuz bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır ödeyemediğiniz borcunuz için alacaklınız size gelecek. Bu borcu ödemek için başka birilerinden borç almak zorunda kalabilirsiniz.

Farklıimkanları hakkında daha detaylı düşünmek isteyebilirsin. Arkadaşlarından tavsiyeler istemek daha kolay hareket etmeni sağlayacak. Harcama planını gözden geçirmek senin için daha yararlı olabilir.

Sıkıntılı durumları atlatmak için daha istekli olmalısın. Arkadaşlarınla beraber olmak kafanı bir anlığına da olsa dağıtacak. Egzersize ağırlık vermek dikkatini daha kolay dağıtıp istediğin şeye odaklanmanı kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya zinde başladığını göreceksin. Eline geçecek fırsatları değerlendirmek için daha istekli olabilirsin. Başkalarının seni yönlendirmesine izin vermeden kendi doğrularının peşinden gitmeye devam etmelisin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün kelimelerin gücünün farkına varacaksınız. Bu yüzden onları nasıl kullandığınıza dikkat edin. Başkalarının seçimlerini manipüle edebildiğinizi göreceksiniz. Diğer insanların karar verme yetkisi ve özgürlüğünün olduğunu unutmayın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen bir Kova burcuysan, birlikte hareket etmek istediğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsin. Kendin ve yaşam alanında yenilikler yapmak isteyebilirsin. Eğer bir süredir satın alma konusunda tereddüt yaşadığın bir eşya varsa, bugün almaya karar versen de istediğin ürünü bulamayabilirsin.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş görüşmelerinizi hızlandırırken kendinizden nasıl bahsetmeniz ve işinizi nasıl satmanız gerektiğini iyi bilmelisiniz. Ölçüyü kaçırmamak ya da farklı bir etki uyandırmamak adına kontrollü olmalısınız. Sizin beklentileriniz olduğu kadar insanların da sizden beklentileri olduğunu unutmayın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için son derece hareketli bir gün olabilir. İletişim içinde olduğunuz kişilere karşı daha sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. İş yaşamı bugün mücadele etmenizi gerektirebilir. Bu hareketlilik içinde tek başınıza kalmak isteyebilirsiniz. Uzaklardan haber alabilirsiniz. Kulağınıza gelen bazı dedikodular canınızı sıkabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda partnerinize anlayış göstermeniz gerekebilir. Karşı tarafın sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmek sizleri yer yer şaşırtabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgisel yetenekleriniz bugün çok yüksek bir seviyede çalışıyor olmalı. Farkında olmadan geleceğiniz hakkında bazı olumlu psişik mesajlar alabilirsiniz ve bu çok heyecan verici olabilir. Bu içgörüler, sizi hayatınızın bazı yönlerinde harikalar yaratmaya iten bir ilham kaynağı olabilir. Yine de dikkatli olun, kendini gerçekleştiren bir kehanet olabilir! Sadece iyi hisleri takip etmeye çalışın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Romantizm sizi saran duyguların başında olacaktır. Gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Bugün çevrenizden ilgi görüyorsunuz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların sizi olumlu ve yapıcı bir şekilde motive etmesi, ilerlemenize yardımcı oluyor. Bu durum hem onların dostluğundan, hem de sizin açık ve samimi davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Onların dediklerini yerine getirirken hiç zorlanmamanız da dikkat çekici. Bu destek için kendilerine teşekkür edip siz de onlara aynı şekilde karşılığını verin. Herkesin birlikte ilerlemesini sağlayacak karşılıklı bir destek ortamı oluşmasını sağlayın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, evcil hayvanınız gündeminize gelebilir. Çalışma hayatınızdaki olumlu gelişmeler maddi kaynaklarınızı güçlendirebilir. Eğitim, yurt dışı, seyahat, hukukla ilgili ise bazı sorunlar gerçekleşebilir. Akşam saatlerinde gizli düşmanlarınızın manipülasyonuna uğrayabilirsiniz. Ayrıca psikolojik sorunlarınız fiziksel rahatsızlık olarak kendini gösterebilir. Duygularınızı sindirmekte zorlanabilirsiniz bu da mide ağrılarına sebep olabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni filizlenen aşkınızın büyümesine izin verin. Bu sihirli ve büyüleyici zamanı, birbirinizi tanımakta kullanın. Aceleci ve agresif tavırlar, eleştiri ve tartışmalar işinize zarar verici olabilir. Katılacağınız toplantılarda konuşma ve davranışlarınıza dikkat edin. Bu aralar yeni fırsatları değerlendirerek, farklı kazanç yolları ortaya çıkarabilirsiniz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Sigara alışkanlığınızı en aza indirin

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 03' 14" R
Ay
Terazi
25° 50' 19" R
Merkür
Boğa
06° 33' 49"
Venüs
Boğa
25° 59' 44"
Mars
Koç
15° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 05"
Satürn
Balık
18° 07' 14"
Uranüs
Boğa
23° 31' 19"
Neptün
Balık
29° 26' 37"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 12"
Lilith
Başak
25° 35' 22"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>