Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özgürlük İhtiyacın Artacak Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konularında kafanı dinlemek, romantik filmler izlemek ve yeni insanlarla sohbet etmek sana iyi gelecek bugün. Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinle mutlu olmayı öğrenmen gerekecek.

Çevrenizde önemli imkanlar bulunmakta ama bunlar sadece imkan olarak durdukları yerde, sizi bekliyorlar. Bir ayıklamaya ihtiyacınız var. İş ilişkilerinizi tepeden tırnağa gözden geçirmek ve ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sorun ciddidir diye gecikmeyin.

Bugün parasal mevzularla fazla ilgilenmek istemeyebilirsin. Dikkatini daha farklı konulara vereceksin. O yüzden önemli maddi kararları almak için aceleci davranmaman gerekecek bugün.

En iyi egzersiz türü keyif aldığın egzersizdir. Sıkıcı spor salonları yerine keyifli grup dersleri sana daha güzel etkiler katabilir. Hareket ederken keyif alacağın bir egzersiz sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok fazla şeker tüketmemen gerekecek. Çok fazla şeker ve çikolata tüketimi enerjinde dalgalanmalara sebep olabilir. Enerjindeki dalgalanmalar da gün içerisindeki ruh haline yansıyabilir. O yüzden yediklerine dikkat etmelisin bugün.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün çevrenizdeki kişilerle iletişime geçerek onları mutlu etmeyi deneyebilirsiniz. Özellikle uzakta yaşayan bir arkadaş ya da aile üyenizden gelen haberle birlikte kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz. Kendinizi sosyal anlamda ifade etmeyi başardıkça özgüveninizin arttığını göreceksiniz. Bu durum hayatınızın tüm evrelerinde kendisini başarı olarak gösterecek.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her konuyu inceliyor ve detayların üzerinde çok fazla duruyorsun. Meraklı yapını tatmin etmek için çeşitli bilgiye sahip olmak istemen, son derece doğal. Ancak bu durum rakip içinde olduğun insanları tedirgin edebilir. Sana karşı yapılan hamlelerin iyi niyetli olmadığını düşünebilirsin. Ailene karşı doğru kelimeleri kullanmak bugün biraz zor olabilir. Sana fazlasıyla karışmalarını bugün konu edebilirsin.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı fikirlerin, duyguların etkisinde fazlaca kalmış olabilirsiniz. Hayatınızdaki hangi konunun sizi ne şekilde etkileyeceğini belirlemek için biraz kenara çekilmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlar yapmak, mevcut planları revize etmek gerekebilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik ve aşk meseleleri ile ilgili her türlü kararı almak için uygun bir gündesiniz. İçinde sevgi olan ve size sevgi getirecek her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski bir arkadaşla görüşüp çok keyifli bir zaman geçirmen olası bugün. Bu görüşmenin sonuçlarını kontrol etmeye çalışmak yerine her anından keyif almaya çalışman en doğrusu. Günü olduğu gibi yaşaman gerekecek.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz başka hiç kimseye benzemiyorsunuz, bu yüzden başkalarının sizden beklentilerinin yapmak istediğiniz şeyin önüne geçmesine izin vermeyin. Herkesin en iyisi farklı görünür ve kesinlikle herkesin yolculuğu farklıdır. Önünüze çıkan yeni şeyler var ancak artık hayata eskisinden daha geniş bir mercekten bakmaya isteklisiniz. Ayrıca amacınızın sizi bir yöne çektiğini ve özel hayatınızın sizi başka bir yöne çektiğini hissettiğiniz için biraz çelişkili hissediyor olabilirsiniz. Yine de tüm bunların güzelliği, birden fazla amaç için yaşıyor olmanızdır ve işiniz, kişisel yaşamınız, özel hayatınız sırayla ön sırada yer alırken gelişme amacınızın bir parçası olabilir.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizin ortaya çıkması için gösterdiğiniz çaba, her zaman olumlu olmayabilir. Güçlü arkadaş çevrenizlebirliği yapacaksınız. İdealist yapınızın, kişisel arzularınızla çelişki yaratmamasını sağlamalısınız.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün seyahat, eğitim, kardeşler, yakın çevreyle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Jüpiter boğa ile 1 sene boyunca ; ev, aile, gayrimenkulle ilgili kriz ve şans beraber gelecek. Ama ne olursa olsun korunacaksınız. Harika bir gün dilerim.

16 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızla bir arada olmak için uygun bir gün. Bazı eski arkadaşlarınızı özlediğinizi hissetmeniz ve onları aramanız için, size iyi bir fırsat olacak. Bugün, parasal olaylarınızı mantıklı bir yaklaşımla çözerek, arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz. Entelektüel ortamları sevdiğiniz için, organizasyon yaparak, bu tür yerlere gidebilirsiniz.

17 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>