Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. Anlamsız büyütülen problemlerden gerekli dersleri çıkarmış görünüyorsunuz.

Sizden daha yetkili biri tarafından bugün beklemediğiniz bir şekilde övülebilirsiniz. Bu da güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz, kendinizi dinlendirmeyi düşünmelisiniz.

Birkaç arkadaşınızın sizi etkilemeye yönelik fikirleri yararlı olabilir. Bir araya getirdiğiniz parayı kullanacak yer ararken, kişisel öngörülerinizin yeterli olduğu düşüncesinden sıyrılmalısınız.

Baskılandığınız hissi veren algılamalar yanıltıcı olabilir. Bugünkü kararlarınızı bu gibi takıntıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışacaksınız. Sonraya ertelediğiniz bazı problemler gündeminizden çıkmayabilir. Bir arkadaş topluluğu içinde büyük mutluluklarınız var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir.

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkizler burcuna 04:00 itibariyle geçiş yapan Ay, bugün aşk hayatınızda parlayacağınızı gösteriyor. Hoşlandığınız kişiden karşılık görebilirsiniz. Tam tersi belki sizin için de açılmanın vakti gelmiş olabilir. Konu her ne olursa olsun aşkta şansınız açık. Çocuğunuzla ilgili de gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde enerjiniz artıyor. İletişim trafiğiniz yoğunlaşıyor. Kardeşinizle veya akrabalarınızla aranızda sürtüşmeler yaşanabilir. Gece olduğunda aşk hayatınızda agresif olmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Haksızlıklara gelemiyorsun!Bugün sakarlıklar başına küçük kazalar açabilir. Bu anlamda ani hareketlerden kaçınmalı, daha itinalı davranmalısın. Artık zor günlerin geride kaldığını görmelisin. İkili ilişkilerinde ise detaylara çok önem veriyorsun. Çalışma ortamındakilere karşı bazen fedakârlığını abarttığının farkında olmalısın. İyi niyetin bazı kişiler tarafından kullanılabilir. Gün içerisinde sevgilinin yapacağı sürpriz seni oldukça mutlu edecektir. Sezgilerine güvenerek duygularınla hareket edebilirsin. Aranızdaki diyalog seni derinden etkileyerek evlilik yönünde kararlar almaya başlayacaksın. Sosyal ortamında konuşmaların ile dikkat çekiyorsun ancak bugün dilin biraz sivri olabilir. Haksızlıklara gelemediğini net bir şekilde belli ediyorsun.

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde onaylamadığınız bazı davranışlara artık bir sınır çizme zamanı gelmiş olabilir. Alacağınız kararlarla vazgeçişlerinizi duyurabilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gündeminizi aşk hayatınız meşgul edebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Gün içinde yoğun ve hareketli bir gündem sizi bekliyor olacak.

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırdı. Eski günlerinize bir özlem uyandı.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yol almaktan, aldığınız yolu paylaşmaktan keyif alıyorsunuz. Biraz evinizden uzaklaşmak size iyi gelebilirdi. Kısa bir tatil hoş olabilirdi ancak maalesef işleriniz çok yoğun. Daha rahat çalışabileceğiniz bir dönem başladı. Hala kendinizle ilgili bazı konuları netleştirememiş olsanız da aldığınız aksiyonlar gelir seviyenizi yükseltecektir.

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeteneklerinizi harekete geçiren imkanlar olası. Romantik konularda geçmiş sorunları çözmek için fırsatlarınız var. Uyumlu davranmak faydalı olur. Bugün haz veren faaliyetler, eğitim konularıyla meşgul olabilir, zihni doyurablirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, partnerinizle konuştuğunuz pek çok konuyu hala zihninizde dans ettirebilir. Son kararı vermeden önce sakin bir şekilde kişisel kararlarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Hobi, yaratıcılık faaliyetleriniz ön plana çıkabilir. Spor, dans, yoga gibi etkinliklerden keyif alacağınız bir gün.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki ortam yumuşayacaktır. Aile ilişkilerinin rayında gideceği bir dönem içerisindesiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek için bazı şeyler düşünebilirsiniz. Beklentilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün. Sevdiğinizle birlikte olmak sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>