Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Özel Hayatın Canlanıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal adımlar atabilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız da var. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Atacak olduğunuz adımları daha dengeli ve anlaşılabilir bir şekilde atmanız gerekiyor. Cesaretinize her zamana ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Gelir ve gider arasındaki sorunlara bakış açınız büyük ölçüde değişim gösterebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi nasıl ifade eder ve tanıtırsanız ona göre karşılık bulabilirsiniz. Dolayısıyla uğraşlarınız, girişimleriniz ve çevrenizle olan ilişkilerinizin belirleyici olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Aile meclisinde parasal konular, gayrimenkuller gündem olabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda meydana gelen karmaşık hisler size zorluk çıkarabilir. Ancak bu süreçte kendinizi derinlemesine tanıma fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerde ise iletişim konusunda dikkatli olmanız gerekebilir. Partneriniz veya yakın çevrenizle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sabırlı olmak ve empati yapmak önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak sakinleşmek ve iç huzurunuza odaklanmak size iyi gelecektir. İş hayatında ise yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarmak için uygun bir dönemdesiniz. Yeni projelere odaklanabilir ve yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Ancak aceleci davranmaktan kaçınmalısınız. Sağlık konusunda ise kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Dinlenmeye özen göstermek ve sağlıklı beslenmek önemlidir.Umuyorum ki bu bilgiler size yardımcı olur. Her şey gönlünüzce olsun!

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içerisinde birtakım hukuki süreçlere dahil olman, mahkeme ve dava gibi işlemlerde şahitlik etmen gerekebilir. Eğitim hayatı devam eden Kova burcuysan, önceliğin eğitim hayatın olacak. Kişisel gelişim ve mesleki eğitim konusunda ihtiyacın olan bilgilere erişmek isteyeceksin. İlişkisi olmayanlardansan, geleceğini planlarken bir yanda da özel hayatında hareketlilikler yaşanabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen zamanın akışı karşısında şaşırabilirsiniz. Bu şaşkınlığı uzun süreye yaymamalı, karşılaştığınız durumları anlayıp kullanma, değerlendirme aşamasına geçmelisiniz. Kendinizi ve değerlerinizi korumak, geliştirmek, suistimal edilen durumları inşa etmek adına bu o aşamaya geçeceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planlarınıza yenileriniz ekliyorsunuz. Daha fala hareket ve iletişim içinde olacaksınız. Kardeşlerle olan ilişkilere bir süre ara vereceksiniz. Düşünce dünyanızda yer eden değişiklikler, uzun yolculuklar açısından önem kazanan eylemler size heyecan da getirebilir. İş hayatınızı ilgilendiren yolculuklar, belki akademik bir hedef üzerinde çalışmalarınız olacak.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Soyut konularda başarı getirecek bir gündesiniz. Hedefiniz para değil de başarı ya da kazanç değil de huzur olduğu taktirde isteklerinize kolay yoldan gidebilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda artanyükün ve kendi üstüne çok gidişin bugün seni biraz yorabilir. Bugünü dinlenmeye ve kafanda seni rahatsız eden konulara odaklanmaya çalış. Durumun ile alakalı söylenmek yerine çözüm yolları ararsan, yaratıcı fikirler bulabilirsin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Kova, bugün arkadaşlarınızla şifa verici, mutlu bağlantılar olabilir. Bir arkadaşlık geliştiriyor olabilirsiniz veya çok umut verici yeni bir bağlantı kurulabilir. Alternatif olarak bu yön, yeni hedeflere ve planlara olağanüstü dikkat gösterilmesine işaret edebilir. Bu enerji, ister bir bağlantı, ister bir fikir ya da proje olsun, özel bir şeyi beslemekle ilgilidir! Bugünün ilerleyen saatlerinde, kendinizi programınızın gerisinde hissedebilirsiniz, bu da sizi tedirgin edebilir. Şimdi yapabileceğiniz en iyi şey, geride kaldığınızı hissetmemek için mümkün olduğunca az zorlu aktivite üstlenmektir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Sınırlarınız yüksek.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkasının parası senin için sıkıntılı. Kazanmak için çalışmalısın. Yakın zamanda ihtiyacın olan para veolanakları hızla sana geliyor. “Parayı seviyorum ve hayatımın her alanında onu kendime çekiyorum” diyebilirsin. Karmanın yanması ve eksik olanın tamamlanması var. Seni güzel bir gün bekliyor.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızın dış etkenlerden ne kadar etkilenebileceğini artık kabul edin. Yanlış değerlendirmeler içine girdiniz. Daha doyumlu olmalı, aşkı düşsel beklentilerle yargılamamalısınız. Bugün çalışmaya istekli değilsiniz, fazla çalışmak için kendinizi zorlamayın. Bırakın işler yarına sarksın. Sizin de zaman zaman tembellik yapmaya hakkınız var. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 45' 41" R
Ay
Başak
27° 26' 15"
Merkür
Boğa
03° 14' 28"
Venüs
Boğa
23° 03' 59"
Mars
Koç
13° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 57' 60"
Uranüs
Boğa
23° 23' 03"
Neptün
Balık
29° 23' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 07"
Lilith
Başak
25° 19' 32"
True Node
Koç
14° 55' 31"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>