Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Alevi Sorunlar İle Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 30%

Uzun zamandır beklenen bir olay (bir düğün veya doğum olabilir) gözyaşlarına boğulmanıza neden olabilir ve doğal olarak duygularını göstermekten hoşlanmayan bir kişi olduğunuz için bu duygusallık geçene kadar yalnız kalman isteyebilirsiniz. Bu sizin için de çok mutlu bir gün olacak ve aşırı memnuniyet duyacaksınız. Bu gerçek! Rahatlayın ve tadını çıkarın!

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Birkaç duygusal içerikli sürprizle karşılaşabilirsin. Normal şartlar altında, böyle sürprizlere karşı belirli bir eylem biçimin söz konusu oluyor fakat bugün tamamen farklı bir rota izleyebilirsin. Önceleri olumsuz hissettiğin bir konu hakkında şimdi neden daha rahat davranabildiğini sen de anlayamamış olabilirsin. Aslında bu oldukça doğal. Hislerini sorgulayıp durma; sadece önüne çıkanlara uyum sağla. Böylece kendine birçok kapı açabilirsin.Bugün her şey şen şakrak görünse de dikkate alınması ve davranışlarınıza hakim olması gereken bir nebze ciddiyetin de söz konusu olduğunu unutmamalısınız. Her ne kadar canınız gülüp eğlenmek ve rahat takılmak istese de biraz ciddiyete de zaman ayırmaya özen gösterin. Bazı önemli hedefler belirlemeyi ve önümüzdeki yılın etkinliklerini de göz önüne alarak planlar yapmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sürpriz olaylar gardınızın düşmesine sebep olabilir. Bu, değer verdiğiniz ya da sevdiğiniz veyahutta bir süredir görmediğiniz birinin ani ortaya çıkışı olabilir. Bu kişi sizinle olan problemlerin üstesinden gelmiş olabilir, sizi aşmış olabilir ama rehberliğinize ya da tavsiyelerinize ihtiyacı olduğu açık. Onun tam da ihtiyacı olduğu kişi sizsiniz. Onlara zaman tanıyın - sizin de ne zaman yaslanacak bir omza ihtiyacınızın olacağı belli olmaz!

18 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkili ilişkilerinizin önem kazanacağı bir gün, ortaklıklar, evlilikle veya beraberliğinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Tek başına kalmak yerine ortak ve birlikte hareket etmek isteyeceğiniz bir gün olabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi sorunlarda anlaşmazlıklar ile karşılaşılan sorunla halledilebilir. Ailen açısından bu konularda yaptığın yorumlar onlar için önemli. Saygınlığının artığını hissettiğin bir gündesin. Fakat sende dolduğunu hissedebilir, dertleşme ihtiyacı duyabilirsin. Yakın dostlarına bu konuda dert yanabilirsin. Çok şanslısın ki dostların iyi bir dinleyici.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler üzerine düşünürseniz şimdiye kadar yapmış olduğunuz hataları daha iyi görebilir ve büyüklerinizin verdiği öğütleri daha iyi anlayabilirsiniz. Karşılıklı anlaşmanın önemli olduğu bir gün. Bugün her türlü aktiviteyi denemek ve yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde gelişen olayları kendi akışı içine bırakmalısınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde evde zaman geçirebilir veya evinizle ilgili işlerin peşinde koşturabilirsiniz. İşlerinizdeki aksamalara karşı moralinizi bozmamaya çalışın. İlerleyen saatler daha akıcı enerjiler söz konusu. Hayatınızdaki güzellikleri keşfetmek için biraz daha sakin kalmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde konuşmalar ve yazışmalar artabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınız üzerindenyerinizde size yüklenmeye çalışan insanlara karşı net tavır sergileyebilecek ve karakteristik yapınızla kazanan siz olacaksınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür retrosu başlıyor. 3 hafta sürecek Merkür retrosunda gündelik yaşamınızda iletişime biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Çalışma yaşamınızda birlikteyaptığınız insanlarla iletişim özen gerektirebilir. Duygusal hassasiyetler anlaşmayı zorlaştırabilir.

18 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün azimli olmanız gerekiyor. Her ne işle uğraşıyor olursanız olun, onu tutkuyla yapmaya özen gösterin. Emeklerinizin karşılığını böylelikle alacaksınız.

18 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür dün itibariyle Yengeç burcunda geri hareketine başladı. 13 Temmuz'a kadar olan dönemde birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Geçmişte yaşadığınız sağlık problemleri nüksedebilir. Çalışma ortamınızda iletişim problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bir yere ait hissetmek konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve hayattaki küçük eğlencelerin desteği yüzünüzü son zamanlarda oldukça güldürüyor. Maddi anlamda ailenizin desteğini görebilir. Hali hazırda size ait olan ama aklınıza gelmemiş bir kaynaktan faydalanabilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün itibariyle 12 Temmuz'a kadar Merkür Yengeç burcunda retro hareket yapacak. Bu dönemde özellikleortamında uğraşılarınız artacak gibi duruyor. Bir yandanarkadaşlarınızla eski konuları tekrar gündeme getirebilir veya yarım kalan işleri tamamlayabilir; bir yandan da yenianlaşmalarında biraz daha uğraşabilirsiniz. Sağlıkta uğraştığınız bir konu var ise semptomlarda gerileme görebilirsiniz.

18 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgilerinizi çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var. Karşılıklı güç savaşına girmeden önce, onlara kendilerini anlatma fırsatı vermenizde fayda var. Öğrenme içgüdünüzün fazla olduğu bir gün.

18 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 57" R
Ay
Başak
07° 39' 47"
Merkür
Boğa
01° 02' 43"
Venüs
Boğa
21° 00' 28"
Mars
Koç
12° 11' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 41"
Satürn
Balık
17° 51' 14"
Uranüs
Boğa
23° 17' 13"
Neptün
Balık
29° 21' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 03"
Lilith
Başak
25° 08' 24"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 16/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>